Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehetne írni jó reagálásként?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne írni jó reagálásként?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, aki bejon......szeretnek rá írni, de nem messengeren egy szia mizuval.. Hanem mondjuk reagálni a messenger sztorijara. Általában a körmeit rakja ki, hogy most volt megcsinaltatni.. Egy ilyenre milyen frappáns dolgot lehetne írni, amiből akár folytatódhat is a beszélgetés. Tudom nyominak tűnik a kérdés, hogy ennyire nem megy ez nekem, de elvileg elkezdeni a legnehezebb.

2023. jún. 12. 20:34
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Amúgy ismerem a csajt, már beszéltem is vele anno.. De már egy éve nem, és elhidegult.
2023. jún. 12. 20:35
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nagyon aranyos és kreatív, hogy ilyesmivel szeretnél próbálkozni. Kérdezd meg, hogy magának szokta készíteni vagy körmös csinálja? Ebből már ki lehet hozni egy beszélgetést a kézügyességen keresztül a különböző hobbikról vagy arról, hogy ő hogy jellemezné a saját stílusát, melyik körme tetszett a leginkább neki, mit a legnehezebb hosszabb körmökkel csinálni (én az apró felszedésére az asztalról és a szűk farmer felhúzására szavazok személy szerint, de ahány lány, annyi féle :D)
2023. jún. 12. 20:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Na igen, azt elfelejtettem írni, hogy a kormos szalont, ahol csinaltatta, azt megjelölte a napján....
2023. jún. 12. 20:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"Van egy csaj, aki bejon"

Mi jön be vele kapcsolatban? Csak a körméről ír?

2023. jún. 12. 20:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Anno beszélgettem vele párszor, szimpatikus a kisugárzása. Külsőre abszolút az esetem. Egyébként laza, bulisabb lánynak tűnik. A messenger napjába körmeit szokta kirakni. Inkább ott szeretnék reagálni valamit a posztjára. Szia mizu val nem akarok írni, mert az nagyon unalmas. Nem meglepő, hogy úgy fogalmazzak.
2023. jún. 12. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

"már beszéltem is vele anno.. De már egy éve nem, és elhidegult."

Miért nem beszéltetek már egy éve? Ő esetleg azt gondolja, hogyte hidegültél el tőle.

Ha volt valami kellemes közös élményetek, percetek, programotok, azt kéne felidézned, mondván, de jó lenne megint.

És persze érdeklődj, hogy hogy van azóta, stb.

2023. jún. 12. 21:00
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Felesleges, ha egyszer lett volna lehetoseged tobbre, de nem eltel vele, akkor akarmit is csinalsz nem fogja erdekelni. Nem attol fog fuggni, hogy milyen frappansan probalkozol. En szoltam elore.
2023. jún. 12. 21:07
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem voltak mely beszélgetéseink, közös emlékek.. Csak beszéltem vele párszor gimirol, tanulásról ilyenek...

Az elhidegules alatt annyit érts már rég beszéltünk.

Persze akarok érdeklődni, az is része a dolognak.. Csak egy jó indítást szeretnék. Körmét kirakja és arra valamit írni.

2023. jún. 12. 21:07
 9/12 A kérdező kommentje:

"Felesleges, ha egyszer lett volna lehetoseged tobbre, de nem eltel vele, akkor akarmit is csinalsz nem fogja erdekelni. Nem attol fog fuggni, hogy milyen frappansan probalkozol. En szoltam elore."

Amikor beszélő viszonyban voltam vele, akkor nekem már volt barátnőm, neki meg csávója.

2023. jún. 12. 21:09
 10/12 anonim ***** válasza:
80%

Akkor azt írd meg, hogy szabad vagy, és úgy tudod, ő is, és szeretnél vele találkozni, ismerkedni, mert mindig is tetszett, csak akkor nem voltatok szabadok.

A körméről nem érdemes beszélgetnetek.

Lényegre, de finoman.

2023. jún. 12. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!