Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mely facebook társkeresési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely facebook társkeresési csoportok, vagy mely facebook csoportok társkeresésre váltak be nektek, tudnátok ilyenket írni példaként? Köszi (ha lehet linkeld, hogy ne kelljen kikeresni) írhatsz történetet is hogy kit ismertél meg innen.

Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
9%
Ezeket a csoportokat messzire kerüld, Mónika show színvonal. Nagyon gáz emberek vannak.
2023. jún. 8. 21:09
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ez pl? Tényleg adnak ingyen iphone-t?

2023. jún. 8. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, kettőt is.
2023. jún. 8. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikben szórakozásból voltam. Nem akartam ott hajtani senkit, csak aktív tag voltam és elkezdtünk beszélgetni teljesen random posztok/kommentek alatt. Szerintem ez így kellemes és természetes, nem az emberek életére törni azzal, hogy ismerkedni akarsz. Ha van közös érdeklődés, akkor úgyis ismerkedni fogtok.
2023. jún. 8. 21:16
 5/7 A kérdező kommentje:
4/4 szóval random csoportokban kommentelsz, vagy random posztok alá kommentelsz, vagy hogy? Tudnád kicsit pontosabban mondani a stratégiát, hátha beválik.
2023. jún. 8. 21:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk ennél ahol linkeltem csak 4 fő van benne ha tényleg kisorsolnak egy iphone-t akkor tuti megnyerem majd.
2023. jún. 8. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó lenne pár csoport ahol lehet baratkozni
2023. jún. 10. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!