Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy társkeresőzzek ha a gyk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy társkeresőzzek ha a gyk is izgalmasabb mint a cset a pasikkal a neten?

Figyelt kérdés

Eddig csak olyan párom volt akikkel egyik temabol jön másik ezer es milliot beszéltunk nevettünk zajlott az élet.

A neten meg szia hogy vagy. Meg ilyenek. Az a kenyszer kínlódás.

És még én viszek bele több energiát. Én kérdezek meg fecsegek.

Most is inkabb a gyk mint azok a neten miközben pasi kéne.

#unalom #small talk #valodi vs anonym
2023. jún. 12. 20:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%

Ezt a játékot a barátnőiddel kell játszani, hogy élőben közvetíted, hogy miket írnak neked a pasik.

Húzz valami meglepőt.

Írd ki az adatlapodra, hogy a zokni-szandál egylethez keresel tagokat, nem ismerkedni vagy itt, vagy ha megkérdezik milyen napod volt, mondd azt, hogy egy orosz kémet kalauzoltál a városban, mert nem tudta elolvasni a latin betűs térképét.

Nőknek is szabad kreatívnak lenni. Igazából az a sok szerencsétlen, aki írogat neked pont azon küzd, hogy valami olyan választ húzzon ki belőled, amire fel lehet építeni egy beszélgetést.

2023. jún. 12. 21:35
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedj itt! Kizárt, hogy ne írnának most privátot vagy huszan.

De ha mégis társkeresőznél, én nő vagyok, ha segítség kell, írj bátran! Üsse kő, leszek a szárnysegéded :D

2023. jún. 12. 22:00
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy minek erőlteted, ha nem megy. Nem kötelező az a nyomorult társkereső. Sőt az se, hogy mindenáron legyen pasid. Ismerkedj élőben!
2023. jún. 12. 22:24
 24/29 A kérdező kommentje:

Azert erőltetem, mert szeretném ha lenne vkim.

Az életben nincs olyan aki tetszik csak egy buszsofőr, néha viccelődik meg ez az, de vele meg hónapok alatt se haladok semerre, nem lép semmit.

A többi aki nyomul nekem nem jön be.

2023. jún. 13. 05:58
 25/29 A kérdező kommentje:

Na légyszi felmentem most, segítség

Pasi egy irta: igen itt élek egyedül

Másik: igen tesommal néha együtt dolgozunk

Harmadik: hogy vagy?

Ezekre mit kérdezzek írjak már megint?

Mindhárom tetszene de ez a kínvergődős cset az kicsinál

2023. jún. 13. 06:06
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a társkereső profiljaodban amúgy jelezheted. Pl így.

„Elmélyült társalgást szeretem. Néhány kedvenc témám: ...”

Nyilván a legelső üzenetek a tapogatózás jegyében telnek. Ezekből ne ítélkezz semmit. Vagy akár felvetheted azt is, hogy menjetek át hívásra, és akkor gyorsabban lemennek a kötelező körök.

Nyilván így is sokan lesznek, akivel nem találtok közös témát... az ilyeneket le kell zárni, tovább kell lépni.

2023. jún. 13. 08:08
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindenáron arra akarod irányítani a kérdést, hogy itt kövessük élőben a társkeresőzésedet? Szólj a barátnőidnek, ne legyél már ennyire életképtelen. Szerinted ez érdekel minket? 23-as jól írta, úgy vergődsz mintha kötelező lenne pasival lenni. De akik régi motorosok itt tudják ki vagy.
2023. jún. 13. 09:13
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

25

Ehhez nekem se lenne energiám, inkabb valami jó film.

Keress valami társasagot, vagy járj el programokra, jobban jársz

2023. jún. 13. 09:21
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezekre nem igazán tudok mit mondani. Inkább a buszsofőr!
2023. jún. 13. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!