Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy társkeresőzzek ha a gyk is izgalmasabb mint a cset a pasikkal a neten?
Eddig csak olyan párom volt akikkel egyik temabol jön másik ezer es milliot beszéltunk nevettünk zajlott az élet.
A neten meg szia hogy vagy. Meg ilyenek. Az a kenyszer kínlódás.
És még én viszek bele több energiát. Én kérdezek meg fecsegek.
Most is inkabb a gyk mint azok a neten miközben pasi kéne.
10.
Akkor minek az a kérdés? Mi a célja, mi a haszna? Ez így nagyon egy öncélú hőbörgésnek hat így.
Nem játszanánk olyat hogy írnak es szavazzuk meg mit reagáljak erre?
Aztan megriom ő mit irt rá aztán johetnek az újabb válaszok rá.
Lesz pasi 1
Pasi 2
Pasi 3
Többel nem csetelek
*11
mínusz egy "így" a végéről.
Inkább arról csinálj szavazást, hogy kit érdekel a hülyeséged:
1. senkit
Nem unatkozom hanem a gyk helyett inkább egy pasit keresnék ismerkednénk mert itt fog elmenni az egész életem is.
De amig itt ezer téma ezer karakter lemegy 2 perc alatt is, addig ott..a hogy vagyokon is alig jutunk túl. hát ég és föld az a kinlódás meg a gyk.a jettő közti különbség.
Ez megoldhato kiküszöbölhető lenne ha a gyk osszeköttetésben lenne a társkerrel.
Nem szorakozásra vágyom hanem pasira. De így hogy?
Köszi mindenkinek feladtam.nézek egy filmet inkább. Inkább mint a hogy vagy milyen volt a napod.
További szép estét.
Akkor ismerkedj itt :)
Néha egész értelmesekbe is bele lehet futni.
Ezt nőként mondom, tehat nem ismerkedesi szándékból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!