Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők túlnyomó többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők túlnyomó többsége tényleg csak unalomból társkeresőzik?

Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 16:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
40 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Unalom, önbizalomnövelés, és Insta/Tok-tok követők gyűjtése.

A legtöbb nő nem fog elmenni egy idegen férfivel randizni, akivel volt 8 9 üzenetváltása.

2022. dec. 3. 16:37
 2/16 anonim ***** válasza:
10%

Én vagy le akarom cserélni a barátom.

Vagy 2 srác közt epp nincs senkim.

Ezert szoktam fent lenni.

De egy holtomiglan kaocsolatom se lett onnan.

2022. dec. 3. 17:25
 3/16 anonim ***** válasza:
67%

Több 100 gyönyörű nőt látok tinderen....nap mint nap...teljesen ki van zárva, hogy rászorulnának.

Én nem is húzok jobbra egy nőt sem, mert felesleges.

Sőt utóbbi 2 évben már csak sz@rás közben használom :)

2022. dec. 3. 22:06
 4/16 anonim ***** válasza:
48%
Kuelegitesre keresnek palit.
2022. dec. 4. 06:09
 5/16 anonim ***** válasza:
16%
Igen, plusz a remény, hátha találok valaki értelmeset. Pár nap, és pár száz "Syaaa mizu/szijóka hogy vagy micsi🤩😘😻😻" olvasása után elillan a reménysugár és törlöm a profilomat.
2022. dec. 4. 08:02
 6/16 anonim ***** válasza:
81%
Természetesen igen. Ha magányosak akkor írogatnak pár pasival hogy unalmukat űzzék aztán továbbállnak. Amelyik meg rögeszmés influencernek képzeli magát az meg követőket akar magának gyűjteni. Érdekes az instagram profilok nagy része mind privát hogy legyen követő nehogy nyilvánosan követés nélkül megtudd nézni hiszen akkor nem érne semmit! Élőben sem másak a nők! Városligetben beszélgettem egy lánnyal a utána amikor mentünk a dolgunkra megadta facebookját én bejelöltem hátha messengeren is jókat elbeszélgetünk de azóta semmi. Ha unatkoznak a nők és az unalmukat nem tudják máshogyan elűzni és a barátnőik nem érnek rá akkor maradnak ezek a rusnya pasik.
2022. dec. 4. 09:21
 7/16 anonim ***** válasza:
80%

Valóban? :)

Akkor áruld már el, hogy ugyan mi jót szeretnél olvasni első körben? Mit kérdezzenek tőled, mi legyen a téma?

Ja igen...képeken kint van h kb. mit szeretsz merre jársz....

Maguk a nők sem tudják, hogy mit akarnak olvasni üzenetként....

2022. dec. 4. 15:11
 8/16 anonim ***** válasza:
68%

7. Pl nem ártana ha elsőnek elolvasnák a profilom. Fel van sorolva kik nem érdekelnek ( káros szenvedélyekkel élők, szülők/gyereket akarók stb). Megspórolnánk a felesleges köröket. Ők sem engem keresnek.

Ki vannak írva röviden az érdeklődési köreim, hobbijaim. Lehetne mondjuk úgy kezdeni, hogy Szia! X vagyok. Láttam a profilodat, engem is érdekel y. [kérdés az adott témával kapcsolatvan]..

Indíthat egy közös témával, amiről tudunk beszélgetni. Jobb mint egy mizu, micsi. Nyilván nem fogom leírni egy vadidegennek mit csináltam aznap, unalmas, ki nem xarja le. Most pedig mit csinálok, nyilván ülök/fekszek és netezek ha neki írok vissza. Hogy vagyok, tiszta takony vagyok megfáztam, fáj a térdem. Ez is izgi téma. Hogyan tovább? Nehéz ebből folytatást kitalálni.

Egy közös érdeklődés szerintem jobb indítás. Az ismerkedés kezdete. Több információt tudunk meg egymásról.

Syaaa szijja

Ez is teljesen lehangoló. Ki ír így? Mint valami rossz buz1. Nem cuki, nem vonzó. Miért nem lehet normálisan leírni hogy "hello/szia". Emoji spammolás is..mintha valami tini pitsa lenne. Nem férfias.

2022. dec. 4. 15:57
 9/16 anonim ***** válasza:
70%
Én a magam részéről társat keresni vagyok fent ilyen oldalakon, nem szórakozni. Ez persze nem jelenti, hogy bárkivel leállok. Mindenáron én sem akarok kapcsolatot, megválogatom, hogy kivel állok szóba és főként, kivel találkozom. Az előző kommentelő által említett megszólítások valóban gyerekesek, én sem reagálok ezekre.
2022. dec. 23. 16:14
 10/16 anonim ***** válasza:
57%

Én azt bírom, hogy ott a profilomban nevem, a lakhelyem, és ilyen üzenetekkel nyitnak, hogy "Szia, te vagy xy?" , "Szia, xy-ban laksz?"

Aztán ha nem válaszolok, jön az ingerült hangnem, hogy miért nem adok nekik esélyt, biztos csak a gazdag pasikra hajtok, stb...

2022. dec. 23. 16:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!