Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nagyon nem ír helyesen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nagyon nem ír helyesen, az mit gondol, amikor társkeresőzik?

Figyelt kérdés

Ugye társkeresőn muszáj írásban kommunikálni és rengetegen vannak, akik borzalmasan írnak. Kb egy szót nem tudnak helyesen leírni egy mondatban. Mit gondol az ilyen, hogy majd nem tűnik fel? Vagy ő nem tudja, hogy helytelenül ír? Soha senki nem mondta meg neki?

Van aki a diszlexiára fogja. Egyszer beszéltem egy sráccal, aki mondta, hogy diszlexiás, mondom ahhoz képest jól írsz. Mondja hát erre nem lehet fogni, hogy nem ír valaki helyesen, ott más a baj.

2022. dec. 30. 08:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Ismertem olyan lányokat akiknek mèg az érettségi sem sikerült. De egyfolytában a helyesírással voltak elfoglalva. Ha nekem kijavította ; vagyis rosszul átírta a telefon amit írtam és javítás nélkül szartam bele és küldtem.
2022. dec. 30. 08:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább nem tudja, vagy csak nem érdekli.
2022. dec. 30. 08:40
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát ha átírja a telefon, az egy dolog. Nem szokott helytelen szavakat képezni, inkább csak olyanokat, hogy nem "megcsinálom" hanem "meg csinálom" lesz helyette. Fel lehet ismerni, hogy valaki nem tud helyesen írni, vagy a telefonja rosszul javította / elgépelte.
2022. dec. 30. 08:57
 4/12 anonim ***** válasza:

3

Nekem van hogy más szavakat csinál abból mint amit szeretnèk írni. És olyan gyorsan kell pötyögni (mert dolgozok mint épp most is) hogy kb oda sem nézek. És elküldöm. És volt olyan lány tényleg aki buta volt de kedveltem amúgy. De állandóan a helyesírást javítgatta abban amit írtam neki.

2022. dec. 30. 09:01
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nem gondol semmit, úgy van vele, hogy megérted így is, mit törje magát? Legalábbis akiknél én erre rákérdeztem, általában ilyen jellegű válaszok jöttek. Egyvalaki volt, aki bizonygatta, hogy tudna ő helyesen írni, csak nem akar, mert csak, valami hülye elvet kezdett magyarázni :D Hát mondom oké.

Aki írásban ismerkedik (lásd: társkereső), annak igenis oda kell(ene) figyelnie, hogy az írásban nyújtott első benyomás róla milyen. Abban pedig a helyesírás igencsak nagy részt játszik, főleg, hogy saját személyes tapasztalatom alapján aki nem foglalkozik a helyesírásával, az általában nem túl igényes az élet más területein sem.

2022. dec. 30. 09:17
 6/12 anonim ***** válasza:
27%
Engem nem izgat , ha helytelenül ír a lány nem a lexikális tudására pályázok
2022. dec. 30. 09:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Arra gondol, hogy nem a helyesírás a legfontosabb...
2022. dec. 30. 09:46
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
Annyira igénytelen magára, hogy bizonyos esetekben nem is tudja, hogy rossz a helyesírása, más esetekben tudja, de nem érdekli, nem tartja fontosnak. Továbbá ha tetszik, ha nem, az általa preferált nemben ugyanúgy megvannak a bűn rossz helyesírású emberek - zsák a foltját meg fogja találni, ha más téren azért tudnak vonzók lenni (külső, duma stb.).
2022. dec. 30. 10:05
 9/12 anonim ***** válasza:
20%
Tudja jól, hogy nem a helyesírásával fog hódítani. Vannak, akik pont lesz*rják, hogy ír a másik, míg egyeseknek vonzó is, ha buta (vagy annak tűnik) a másik fél. És vannak olyanok, akik tudják magukról, hogy az egyéb értékeik bőven feledtetik azt, hogyan írnak.
2022. dec. 30. 10:17
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Volt itt egy nő az oldalon nemrég, ő előadta, hogy azért nem érdekli a helyesírás, mert szerinte a helyesírási szótár és a szabályok elavult képződmények, neki meg mindenre volt valami egyedi elmélete, hogy az miért kell éppen helytelenül írni, és nagyon büszke volt, hogy ő másokkal ellentétben milyen jól értesült. Gondolom, ha társkeresőn megjelenne, csak hozzá hasonló gondolkodású férfi állna le vele, és maradnának egymás buborékában.
2022. dec. 30. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!