Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék segíteni a barátnőmnek a párkeresésben? (Barátság, nők vagyunk.)
Én idén fogok házasodni. Két legjobb barátnőm van, abból az egyik tavaly házasodott. Szóval mi ilyen magánéleti fronton megtaláltuk és beteljesítettük a vágyainkat. Viszont a másik legjobb barátnőm egyedülálló, és nagyon szenved ettől. Ő nem az a fajta boldog, elégedett szingli, hanem kétségbe van esve. Randizik, ismerkedik nagyon sokat, de folyamatosan fél az elutasítástól. Szerintem ennyi félelemmel nehéz ismerkedni, megérzik rajta a férfiak. Mindemellé van egy exe, akivel 10 éve ismerik egymást, szétmentek, az exe nem akar tőle semmit, de azért egymás életének a része maradtak, és a barátnőm még mindig reménykedik. Van is rá oka, mert a 10 év alatt már nem egyszer szünetelt a kapcsolatuk, meg fejeződött be "végleg" aztán folytatták mégis...
Na mindegy, a lényeg, hogy ez egy párkapcsolati topic, és hátha tudtok valami olyan tippet adni, amivel segíthetek neki. 1 éve szingli és nagyon szenved. Ajánlottam menjen pszichológushoz, legalább az exét el tudná engedni, de nem ment el, mert azt mondja nem akarja, hogy felnyissák a szemét. Számomra ez fura hozzáállás, de mint mondtam, sok félelem van benne.
A másik ami nekem szokatlan, hogy mik a legfontosabb szempontjai a férfiban. Nem belső értékeke, hanem másféle tulajdonságok, pl. mit dolgozzon, stb.
Még valami: a barátnőm nagyon is csinos, huszonéves, szóval nem a külseje akadályozza, hanem a gondolkodásmódja.
Egyik fél sem viseli el az ex-eket. Csak kamu.
Nagyon zavaró.
ÉS részemről ha még képben van az ex akkor még nem lépett túl rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!