Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnék segíteni a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék segíteni a barátnőmnek a párkeresésben? (Barátság, nők vagyunk.)

Figyelt kérdés

Én idén fogok házasodni. Két legjobb barátnőm van, abból az egyik tavaly házasodott. Szóval mi ilyen magánéleti fronton megtaláltuk és beteljesítettük a vágyainkat. Viszont a másik legjobb barátnőm egyedülálló, és nagyon szenved ettől. Ő nem az a fajta boldog, elégedett szingli, hanem kétségbe van esve. Randizik, ismerkedik nagyon sokat, de folyamatosan fél az elutasítástól. Szerintem ennyi félelemmel nehéz ismerkedni, megérzik rajta a férfiak. Mindemellé van egy exe, akivel 10 éve ismerik egymást, szétmentek, az exe nem akar tőle semmit, de azért egymás életének a része maradtak, és a barátnőm még mindig reménykedik. Van is rá oka, mert a 10 év alatt már nem egyszer szünetelt a kapcsolatuk, meg fejeződött be "végleg" aztán folytatták mégis...

Na mindegy, a lényeg, hogy ez egy párkapcsolati topic, és hátha tudtok valami olyan tippet adni, amivel segíthetek neki. 1 éve szingli és nagyon szenved. Ajánlottam menjen pszichológushoz, legalább az exét el tudná engedni, de nem ment el, mert azt mondja nem akarja, hogy felnyissák a szemét. Számomra ez fura hozzáállás, de mint mondtam, sok félelem van benne.

A másik ami nekem szokatlan, hogy mik a legfontosabb szempontjai a férfiban. Nem belső értékeke, hanem másféle tulajdonságok, pl. mit dolgozzon, stb.

Még valami: a barátnőm nagyon is csinos, huszonéves, szóval nem a külseje akadályozza, hanem a gondolkodásmódja.

2023. jún. 12. 09:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyik fél sem viseli el az ex-eket. Csak kamu.

Nagyon zavaró.

ÉS részemről ha még képben van az ex akkor még nem lépett túl rajta.

2023. jún. 12. 14:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Hagyd békén és ne játssz kerítőnőt - pláne ne alázd meg a másik jelöltet azzal, hogy ő esetleg komolyabbat akar, de a csaj még az exe után ácsingózik.
2023. jún. 12. 17:23
 13/14 anonim ***** válasza:
ez nem a te dolgod
2023. jún. 12. 20:10
 14/14 A kérdező kommentje:
Azóta meg tudtam 1-2 dolgot, amiket elmondott, és egyre jobban értem, látom már, miért szingli még. Nagyon, de nagyon félre van benne kötve az, hogy milyen szempontok szerint válogat. Sokszor az elején már rájön hogy a férfi nem jó alapanyag mégis húzza az idejét vele, mert ennyi félre van benne ez az egész... Nagyon sajnálom, hogy nem megy pszichológushoz, meg hogy az anyját se avatja be, pedig ő rendbe tenné... Olyanokat elnéz a nem európai kultúrkörű randipartnereinek, hogy nem kezelik egyenlő félként a nőt (arabokról van szó). Így nem lehet ismerkedni. Semmi önbecsülése. A férfi ír este 7-kor hogy ráér-e randizni este 10-kor, ő meg ugrik, aztán másnap majd elalszik a munkahelyén... Pedig tudta a pasi, hogy ráér aznap, de utolsó pillanatban szó és éjjel akar találkozni...
2023. jún. 16. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!