Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól a nőktől kérdezem, akik jó pozícióban/munkakörben nettó millió felett keresnek, milyen párt kerestek, mik az elvárások? Elég, ha jól keresek, de nem átlag felett, vagy elsősorban olyat szeretnétek, aki jóval többet keres nálatok?
Nincs megosztva, közös a kassza. Utazni mindketten szeretünk, de nekem nagyobb igényem van a messzebbi és jellemzően drágább utakra. Viszont amíg összességében belefér, addig nem érdekel, hogy nagyobb részét állom én.
A férjem nem gyerek, nincsenek komplexusai emiatt, ráadásul mindketten tisztában vagyunk vele, hogy manapság itthon nettó majdnem 700 ezres fizetés (plusz céges autó) az egyáltalán nem az átlag. Örül, hogy kényelmesen elvagyunk. Ő valószínűleg nem fog jobban keresni, mint én, mert az ő végzettségéből meg munkaköréből ezt lehet kihozni, nekem meg bőven van benne anyagi előrelépés, csak az már jelentős lemondásokkal járna a szabadidőt tekintve, amit nem akarunk.
Viszont ha gyerek lesz, akkor felmerül, hogy egy ideig ő marad otthon vele, mert anyagilag úgy jobban járnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!