Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, járnátok olyan pasival aki nettó 1 millió fölött keres, de van egy szokatlan hobbija, amire elmegy havi 100-150 ezer?
A hobbija elég rendhagyó. Nagy film rajongó és van 5-6 amerikai/kanadai színésznő (akik nem feltétlenül a leghíresebbek) de nagyon rajong értük. Ezért tagja mindenféle online rajongói közösségüknek és adakozik is nekik havi rendszerességgel. Mindezt azért hogy része legyen a rajongói közösségüknek, láthasson exklúzív képeket, videókat, történeteket a színésznő magánéletéről, és itt nem erotikus képekre kell gondolni, csak amikor így pl. elmentek a párjával vagy szüleivel, barátaival a hegyekbe és csináltak egy szelfit meg ilyenek. Valamint volt már olyan, hogy az egyik kedvencével Londonban sikerült összehozni egy közös képet is.
Erre a hobbijára nagyjából havi 100-150 ezer forint megy el, de ragaszkodik hozzá, részese az életének.
Járnátok ilyen férfivel, ha amúgy még ezen kívül is marad havi 1 millió másra?
Nem, ugyanis betegesnek tartom, ha valaki ennyire megszállottja egy olyan embernek, akit még csak nem is ismer személyesen.
Szinten nagy filmrajongó vagyok, de ez nálam nem azt jelenti, hogy folyamatosan azt nézem, hogy Emma Stone vagy William Dafoe éppen hol van és mit csinál. Egyrészt nem érdekel, másrészt ostobaságnak tartom, főleg azt, hogy pénzzel támogassak eleve milliárdos embereket. Nekem semmit nem tesz hozzá az életemhez, ha látom, Benedict Cumberbatch éppen milyen teát iszik a reggelije mellé.
Nekem ez nem filmszeretetről árulkodna, hanem hogy egyszerűen szép nőket szeretne nézni. Kicsit olyan ez, mint az OnlyFans. Megszállottja néhány nőkre és képtelen nevetségesen sok pénzt elkölteni arra, hogy kicsit intimebben megismerhesse őket.
Az sose érdekelt, hogy ki mennyit költ egy hobbijára, amíg nem hátráltatja a mindennapi életben és a fontos dolgaiban (például a stabil lakhatásban). A párom és én is elég sok pénzt elköltöttünk már ilyen-olyan hobbijainkra.
Az anyagi része egyáltalán nem zavar.
De ez a "hobbi" egyenesen beteges. Messze menekülnék egy ilyen elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!