Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azoktól a nőktől kérdezem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoktól a nőktől kérdezem, akik jó pozícióban/munkakörben nettó millió felett keresnek, milyen párt kerestek, mik az elvárások? Elég, ha jól keresek, de nem átlag felett, vagy elsősorban olyat szeretnétek, aki jóval többet keres nálatok?

Figyelt kérdés
Pl. aki orvos, jogász, pénzügyi területen dolgozik, esetleg menedzser/vezető pozícióban van, lényegesen nettó 1-1,5 millió Ft fölé lehet menni, és elég sok ilyen nő van. Én nettó 900 ezer körül keresek, van lakásom hitel nélkül, de sokszor azt gondolom ez kevés. Így volt már, hogy annak ellenére, hogy a másik fél részéről volt érdeklődés irántam, én amiatt szúrtam el az ismerkedést, mert kiderült, hogy minden bizonnyal sokkal rosszabb anyagi körülmények között élek, mint ő. Fontos nektek, hogy vezető pozícióban dolgozzak/hozzátok képest minimum ugyanannyi, de inkább magasabb fizetésem legyen vagy csak én gondolom ezt így?

2023. jún. 11. 17:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

20

Ja, azt akartam írni, hogy minden esetben, feltétel nélkül eltartottam magam, bénán fogalmaztam.

2023. jún. 11. 22:54
 22/34 anonim ***** válasza:
48%
600 körül keresek, és bővem elég, ha a pasi is keres ennyit, persze a több mindig jobb, de ez a minimum!
2023. jún. 12. 05:35
 23/34 anonim ***** válasza:
Hát ez az elvárásnakmegfelelésikényszer, na ettől nem leszel boldog.
2023. jún. 12. 05:59
 24/34 anonim ***** válasza:
De mit számít a kereset? Lehet holnap megszűnik a cég és akkor 0 lesz a keresete, vagy bármi okból kifolyólag egyik pillanatról a másikra változhat ez. Szóval szerintem ezen kár rugózni, inkább az a lényeg ki mennyit költ, hogyan bánik a pénzével és mennyire forog a világ számára e körül.
2023. jún. 12. 08:25
 25/34 anonim ***** válasza:

Nettó 1-1,5 millió körül keresek jelenleg, de mikor a férjemmel megismerkedtem, akkor nettó 300 körül kaptam csak. Akkoriban ő keresett jobban, nettó 900 körül, most 650-et kap kb.

Sosem érdekelt igazán a partnerem fizetése, de alapvetően azt tartom ideálisnak, ha legalább nagyságrendileg hasonló. Az sem jó, ha nekem kell egy csomó mindenről lemondani azért, mert neki nem telik rá, vagy állandóan nekem állni mindent, ha nem szeretnék az adott dologról lemondani (pl. utazás), de fordítva sem tetszene a helyzet.

Nem hiszem, hogy nettó 900 ezer körüli fizetéssel ez volt a gond a kapcsolataiddal….

2023. jún. 12. 18:18
 26/34 A kérdező kommentje:
#25, És most ez a probléma nem áll fent nálatok? Hiszen jóval kevesebbet keres, majdnem a harmadát csak.
2023. jún. 12. 23:10
 27/34 anonim ***** válasza:
Nem. Mi ezt úgy tekintjük, hogy EGYÜTT annyit keresünk, hogy egészen jól élünk. Házasok vagyunk, szóval úgy is közös a kassza.
2023. jún. 13. 07:24
 28/34 anonim ***** válasza:
Nyilván szakitanal. Ez beteges ne hari.
2023. jún. 13. 19:37
 29/34 anonim ***** válasza:
22- és te a tandíj csekk okod a fizu papírt ?xd
2023. jún. 13. 19:38
 30/34 A kérdező kommentje:
27,És nincs megosztva, hogy kinek mennyit kell beletennie egy nyaralásba pl.? Ha mondjuk ő kevesebbet tud, az nem gond, teljesen közös a kassza? Egyébként emiatt nincs kisebbségi érzése, vagy ez csak ideiglenes és dolgozik rajta, hogy emelkedjen a fizetése?
2023. jún. 13. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!