Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól a nőktől kérdezem, akik jó
pozícióban/munkakörben nettó millió felett keresnek,
milyen párt kerestek, mik az elvárások? Elég, ha jól
keresek, de nem átlag felett, vagy elsősorban olyat
szeretnétek, aki jóval többet keres nálatok?
Figyelt kérdés
Pl. aki orvos, jogász, pénzügyi területen dolgozik, esetleg menedzser/vezető pozícióban van, lényegesen nettó 1-1,5 millió Ft fölé lehet menni, és elég sok ilyen nő van. Én nettó 900 ezer körül keresek, van lakásom hitel nélkül, de sokszor azt gondolom ez kevés. Így volt már, hogy annak ellenére, hogy a másik fél részéről volt érdeklődés irántam, én amiatt szúrtam el az ismerkedést, mert kiderült, hogy minden bizonnyal sokkal rosszabb anyagi körülmények között élek, mint ő. Fontos nektek, hogy vezető pozícióban dolgozzak/hozzátok képest minimum ugyanannyi, de inkább magasabb fizetésem legyen vagy csak én gondolom ezt így?
Nem, pont az ellenkezőjéről szólt a kérdés. Nem az ő fizetésének kell elérnie a szintet, azzal van bajom, ha én nem tudom azt adni, amit kellene. És nem keresem azokat, akik többet keresnek nálam, véletlen alakult így, hogy ismerkedés során sorra ilyenekbe futottam.
2023. jún. 11. 19:15
12/34 anonim válasza:
Ebbe a dologba több tényező számít bele.
Hány éves a nő?
Akar e gyereket?
Ha akar és már benne van a korban, nem a kereseted alapján választ téged. Persze ne legyél egy csóró, de nem kell a csillagokat lehozni az ilyen nőnek. Azt már megoldotta magának.
Ha még fiatal, az más persze. Ott még biztosan fontos, hogy a faszinak több legyen.
2023. jún. 11. 19:18
13/34 anonim válasza:
Nyilván nem lenne szakítás belőle, ha valamelyikünk többet keresne, de nyilván ideális esetben közel ugyanannyit keresunk.
2023. jún. 11. 19:37
14/34 A kérdező kommentje:
Attól, hogy megvan mindene, még lehet, elvárná, hogy később vezetői vonalon lépkedjek feljebb és meghaladjam az övét. A fizetés tulajdonképpen nem került szóba az ismerkedések során, csak kikövetkeztettem a pozíciójuk alapján, nagyjából mennyi lehet és azt gondoltam, ezt nekem is el kellene érni, ha velük akarok maradni. Emiatt alárendeltnek tartottam magam.
2023. jún. 11. 19:37
15/34 anonim válasza:
Akkor ezen ne kattogj, mert ez a dolog bármikor alakulhat úgy, hogy elveszíted a munkádat és 0 bevételed lesz. Pont mint a másik féllel is előfordulhat. Ha ezen fennakadsz, akkor nehezen jön össze egy kapcsolat. Nem ezen kellene múlnia szerintem, nem ez adja egy jó kapcsolat alapját.
2023. jún. 11. 19:43
16/34 anonim válasza:
Mivel az eszemmel keresem a pénzem, csak azért könyörgök (de azért nagyon), hogy ne legyen egy tanulatlan tökfej.
Ez a pénzméricskélés is a buta, primitív emberek vergődése
2023. jún. 11. 19:51
17/34 anonim válasza:
Én 800-850 között keresek. Most épp nem ismerkedek, mert egy borzalmas kapcsolatból mászok kifelé, de az én előző tapasztalataim alapján minél többet keres egy férfi, annál jobban "félti" a pénzét. A mostani párom havi 2 milliót keres, de egy csokit se vesz nekem, mert "felesleges" az összes pénzét befekteti, valósággal szerelmes a pénzbe. Mindent megnevesít, "az én tévém" "az én autóm" "az én laptopom" holott tíz éve együtt élünk és mondjuk a tv-t pont én vettem. :D Olyan birtoklási vágy van benne a materiális javak iránt, ami teljesen abnormális.
Szóval ezzel a tapasztalattal a hátam mögött olyan partnert fogok keresni, aki kevesebbet keres nálam, én soha többet nem akarom úgy érezni, hogy valakinek a kiegészítője vagyok, pláne úgy, hogy alanyi jogon eltartom magam 18 éves korom óta.
2023. jún. 11. 20:31
18/34 anonim válasza:
Kérdező ,mi az hogy elvárná ? Majd anyuci fogja otthon megmondani neked, nem? Xd Neked durván kisebbségi komplexusod van szerintem. Engedd el ezt a dolgot. Visszakerdeznek te milyen keresetű hölggyel szeretnél ismerkedni?
2023. jún. 11. 21:01
19/34 A kérdező kommentje:
Eddig csak azon gondolkoztam, milyen helyzetbe kerülnék, ha nekem lenne kevesebb és mennyi időm lenne ezen javítani.
2023. jún. 11. 21:58
20/34 anonim válasza:
"Alanyi jogon" az mi? Tudom mit jelent, csak a 17-esbe nem értem mit keres...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!