Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a blackpillnek ami a mai fiatalok körében ennyire elterjedt lehet köze eugenikus törekvésekhez?
Ez a srác aki simán egy hetes elmeséli, hogy 21 éves korában semmi sikere nem volt a nőknél és csúnyának érezte magát és, hogy napjainkban a balckpill egy komoly problémát jelent mivel férfiak mondják egymásnak, hogy csúnyák és adják fel mert sosem lesznek vonzók egy nő számára (akik elsősorban a genetikához vonzódnak).
Lehet egy olyan tudományos elképzelés, miszerint azon személyek akiket az ellenkező nem vonzónak tart azok genetikailag magasabb rendűek és arra kellene fókuszálni, hogy elsősorban ezek az emberek szaporodjanak?
A blackpill elterjesztésével meg férfiak tömegei hagyják abba a nőknél való próbálkozást, és ezzel egyidejűleg csökken a populáció de a génállomány is javul (amit a tudósok gyakran fájlalnak, hogy az orvostudománynak köszönhetően olyanok is életben maradtak akik régebben kiszelektálódtak)?
1
Chatbot?
3
Azért statisztikák alapján is manapság jóval több a szűz vagy szingli fiatal férfi mint néhány évtizede, évszázada.
3
Egyébként manapság a tömegeket elsősorban online kell keresni. Gyakorlatilag hemzseg tőlük a net. Ha csak a Youtubeot nézek blackpill tartalmú videók ezrei, (de inkább százezrei vannak), amelyek alatt egyetértő kommentek milliói. Reddit fórumon hasonló a helyzet. Ilyen témájú kérdések tízezrei, egyetértő kommentek milliói.
Szerintem nagyon de nagyon sok férfi megy át ezen a folyamaton, hogy már feladta.
Ez a srác is például problémát lát a homlokával, holott egyáltalán semmi baj nincs vele :)
Őrületes ami végbemegy. Ez nem normális, senki ne mondja azt!
Na mutasd azokat a statisztikákat, mert én a 2 szememmel meg pont azt tapasztalom, hogy az én első szerelmem általános végén, seggtelenül, csecstelenül (ami akkor normális volt), ma már esélye se lenne, mert akkor áldásokkal rendelkeznek a mai fiatalok, hogy ez mitől van azt hagyjuk, de ez van és ezzel együtt a korábbi sexuális élet is fellendült.
Mondhatsz amit akarsz, de ma előbb kamatyolnak a fiatalok, mint amikor én voltam annyi idős….
Nagy átlagot tekintve én pont az ellenkezőjét látom. Hogy pont hogy egyre hamarabb veszik el az a szüzesség.
Nyilván vannak, akiknek jellemükből fakadóan nem jön össze, de ez nem új jelenség. Maximum az az új benne, hogy ezek az incelek ma már megtehetik hogy az interneten egy csapatba verődve együtt hisztiznek es terjesztik az ostobaságaikat.
9
Ez sajnos így van. A tudományt is megtagadják csakhogy igazolhassák prekoncepcióikat, téveből és mesékből tanult valóságképüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!