Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők párkapcsolati csalódásaira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők párkapcsolati csalódásaira a "Chad-elmélet" igaz?

Figyelt kérdés

Ez a "Chad" az incelek által megfogalmazott alfa férfi típus elnevezése akikről minden nő álmodik: a Chad az a férfi aki megtestesíti önmagában a lehető legtöbb nők által vágyott, álmodott, elképzelt vonzó férfitulajdonságot: a férfi aki külsőre vonzó,magas, jóképű, adott esetben izmos, jó humorú, kedves, megértő, ambíciózus, családcentrikus stb. tehát a lényeg hogy lehetőleg minél több nők által vágyott tulajdonsággal rendelkezik.

A "Chad-elmélet" a következő: e szerint a sok millió egyedülálló és örök elégedetlen nő akik azt mondják nem lehet normális férfit találni, azok valójában mind a Chad-ek által párkapcsolatban traumatizált nők.

Ugyanis a Chad bár tény hogy mint férfi elképesztően vonzó és leveszi a nőket a lábukról, de pontosan azért mert annyi nő akarja őket, ezért nem állapodnak meg hosszútávra és törvényszerű hogy a nők sérülni fognak.

Viszont a nők Chad addikciója olyan súlyos hogy ösztönösen kizárólag ilyen férfiakhoz képesek vonzódni, hogy hiába van sok millió "Nem-Chad" férfi akik lehet ugyanúgy jóképűek, humorosak, ambíciózusak és hosszútávra lehetne velük tervezni, de nem tudják megadni azt a drámai érzelmi hullámzást amit a Chad-ekkel való viharos párkapcsolatok és róluk való életen át tartó álmodozás.

A Chad jórészt a 20-as nők közül válogat és traumatizálja őket, és utána az egyedülálló nők ebben az egész életen át tartó vágyódásban és kesergésben élik le életüket.

Ez az elmélet egy nagy kamu vagy van bármi valóságalapja?

2023. jún. 10. 12:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%

Bizony am! A nok bolcs szavait at kell filterezni. Vagyis a ferfi szamukra a Chad es pont.

[link]

"Ideje lenne ezt elfelejteni, hogy a jóképű pasik bunkók és bántalmazók, a csúnya pasik meg belsőre értékesek"

A Chad pasik kihasznaljak az adottsagaikat, es nem fognak egy nonel lehorgonyozni, te is csak egy patron leszel neki. A bantalamazas nem fugg a Chadsegtol. Vannak bantalmazo Chad-ek es nem Chad-ek.

39F incel

2023. jún. 10. 15:52
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Én full átlag pasikba nagyobbat csalódtam, mint másba.
2023. jún. 10. 17:42
 13/19 anonim ***** válasza:
8%
A nők a férfiak 80%-át átlag alatti kinézetűnek látják, tehát amit te átlagnak gondolsz, az csak annyi, hogy mondjuk a férfiak felső 10-20% közti része.
2023. jún. 10. 18:04
 14/19 anonim ***** válasza:

"A Chad pasik kihasznaljak az adottsagaikat, es nem fognak egy nonel lehorgonyozni, te is csak egy patron leszel neki"

Nekem van 10 éve egy párom, akihez azóta is vonzódom szexuálisan, nem is kicsit. És nagyon szeretem is, bármit megtennék érte, soha nem is merült fel bennem, hogy elhagyjam másért. Ugye elvileg egy nő szerintetek csak egy Chad iránt érezhet így.

Ja, és soha az életben, a legeslegkisebb jele nem volt annak, hogy hűtlen lenne, az egész családjában mindenki olyan, hogy kb. 19-20 évesen jött össze az első barátnőjével, majd őt vette feleségül, ilyen vérmérsékletűek a testvérei, unokatestvérei, és a szülőktől is ezt látták.

Szóval akkor:

a. Vagy totál hülyeség, amit a "Chadekről" állítotok.

b. Nekem nem is kellenek azok a pasik, akiket ti Chadnek hívtok, tehát a párom nem Chad.

"A bantalamazas nem fugg a Chadsegtol. Vannak bantalmazo Chad-ek es nem Chad-ek."

Ez teljesen igaz.

2023. jún. 10. 21:03
 15/19 anonim ***** válasza:

En is megkaptam amcsi forumon, hogy europaikent, szoke hajjal, zold szemmel, 184cm-rel en nem lehetek incel, mert az lehetetlen.

39F incel

2023. jún. 11. 07:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Valoazinuleg nem is vagy az, csak fejben vannak problemak.
2023. jún. 11. 09:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Na tessék még a végén kiderül hogy a maláj tirgisünk igazából egy Ken baba, csak beépült a szervezetbe mint ügynök 😏

Itt borzolod az idegeinket az ilyen irományaiddal mint a 11, közben meg te vagy az álruhás Zac Efron vagy Jensen Ackles :D Szép vagy mondhatom 😒

2023. jún. 11. 09:55
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

3 korul szoktam kapni a PF-en. De arra probaltam reflektalni, hogy a kivetel erositi a szabalyt, nem pedig meghatarozza. Ugye, a noi "logika".......

39F incel

2023. jún. 11. 17:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Azt nem irtad, hogy ronda vagy. Akkor ertheto.
2023. jún. 11. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!