Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hogy változna az incelek gondolkodása, ha az elméletükért (blackpill) kapnának Ignobel-díjat (a tudomány területén értelmetlen munkát végző személyek kapják)?
"de valahogy nem akarnám megvárni"
Akko likvidáljál minden szerencsétlen incelt bameg!
Ha attól megnyugodnál
Bár a valódi gyilkosok ugyanúgy a társadalmunkban élnének, jobb nem lenne, de ha ennyire zavarja az embereket az incelek létezése akkor fogdossátok őket össze és lőjétek tarkón az összeset!
Kezdhetitek velem is, nem vagyok eredeti incel, de egyre megy
"Ha nektek a rettegés a hobbitok, akkor talán nem néhány félnótás szűz az, akitől tartanotok kell."
Ez gondolom olyan mint a közlekedési formáktól való félelem. Sokan félnek sőt rettegnek a repüléstől, és nagyon kevesen az autózástól, közben a közút a legveszélyesebb, és a repülés a legbiztonságosabb közlekedési mód.
A nők pedig betegesen rettegnek az ártalmatlan incelektől, mert volt egyszer egy incel aki gyilkolt, aztán hogy közben napi rendszerességgel ölnek meg nőket olyan férfiak, akik a párjuk/férjük/exük és közük sincs az incelekhez, az ugye már nem mérvadó
Ha a butaság fájna, egész nap hallgathatnánk a nők üvöltözését
Milyen vicces, hogy az incelek egyből kikiáltottak nőnek :D
Férfi vagyok, nem félek tőletek, ettől függetlenül nem akarom megvárni amíg valamelyikőtök bekattan és nekem jön az utcán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!