Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon hogy változna az incelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hogy változna az incelek gondolkodása, ha az elméletükért (blackpill) kapnának Ignobel-díjat (a tudomány területén értelmetlen munkát végző személyek kapják)?

Figyelt kérdés
Az Ignobel-díj a Nobel-díj paródiája. Nevével a valódi Nobel-díjra kívántak reflektálni. A nemzetközi tudományos élet azon szereplői részesülhetnek benne, akiknek tevékenysége értelmetlen felfedezésekhez, használhatatlan találmányokhoz vagy mulatságos javaslatokhoz vezetett. Az alapszabály szerint olyan kutatással lehet elnyerni, amelyet nem lehet vagy nem érdemes megismételni. A legnevesebb tudományos kitüntetés komolytalanabb változatát azok a kutatók érdemelhetik ki, akik eredményei egyszerre késztetnek nevetésre és gondolkodásra is.

2021. júl. 30. 14:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%

Hol mondta rólad barki is hogy nő vagy 10#?

Bár ez nyilvánvalónak tűnik, de senkit sem érdekel

2021. júl. 30. 17:37
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
#7 pl nekem, meg sokunknak, csak az ilyen félnótás, előbb utóbb bekattanó incelektől van félnivalónk, hogy egyszer leszúr mert nem nézünk rá szépen vagy elhajtjuk ha próbálkozik, nem a társunktól félünk mivel normális, egészséges lelkületű, szereretreméltó és szeretni tudó férfiakat választunk.
2021. júl. 30. 18:57
 13/17 anonim ***** válasza:
20%

#12 Pedig sokkal több félnivalótok lenne a kérdező féle herétlen mangináktól, akik mások kárán akarnak érvényesülni, előadva a sikeres férfit, miközben ezzel a benyalással akarnának punc.ihoz jutni, nyilvánvalóan sikertelenül.

Nöi emberismeret rulez :D

2021. júl. 30. 21:53
 14/17 anonim ***** válasza:

12#

Kérlek nézz már utána a családon belüli erőszak áldozatai számának és gyakoriságával majd ezt vesd össze az incelek "áldozatainak" számával!

Utóbbi szám Magyarországon tulajdonképpen 0, mivel itthon még nem is tudunk ilyen indíttatású és hátterű gyilkosságról. De javíts ki ha tévedek és akkor oszd meg a linket is ha lehet!

Máskülönben húzz a rákba a hazugságaiddal együtt!

2021. júl. 30. 22:07
 15/17 anonim ***** válasza:
78%

#13 semmi közöm a kérdezőhöz. A páromról és a többi általam ismert és szeretett férfiakról beszéltem.

#14-nek ugyanezt tudom mondani. Igen, az erőszakot legtöbbször családban követik el. De én magamról beszéltem és a többi normális családban és párkapcsolatban élő nőről. Igenis sokan vagyunk akiknek nincs félnivalónk a körülöttünk lévő férfiaktól. Erőszak csak idegenektől érhet minket. Mondjuk incelfelkeléstől én se félek. Nem is lehetne félelemben élni, én legalábbis nem tudnék. Lesz.rom ezeket a dühös lúzereket. Úgyis csak a gyerekszobájukból püfölik a billentyűzetet.

2021. júl. 30. 22:31
 16/17 anonim ***** válasza:

#13 ki mondta, hogy közöd van hozzá? olvasás tudás is rulez...

Arról van szó, hogy sokkal több félnivalód van azoktól, akik a nőknek nyálzanak, és a bevallottan sikertelen férfiakat akarják lenyomni, így kielégítve a frusztrációjukat(mert a valóságban cseppet sem sikeresek). És ezzel remélnek nőhöz jutást, ami esélytelen, mert ezeket a csaholó ölebeket csak kihasználjátok és lenézitek.

Na ezeknek a frusztrációja sokkal hamarabb torkollik erőszakba.

2021. júl. 31. 15:03
 17/17 anonim ***** válasza:

"akik a nőknek nyálzanak, és a bevallottan sikertelen férfiakat akarják lenyomni, így kielégítve a frusztrációjukat"

Az ilyeneket hívják f.sszopónak

És az ilyenek MINDIG sikeresek, mert erkölcsi korlátok nélkül élik gátlástalan életüket, és temérdek előnyre szoktak szert tenni ezáltal. Az ilyen gazemberek ugyanúgy nem gyilkolásznak mint az incelek sem, csak a pr-juk sokkal jobb, ezért tőlük sosem félnek.

Az incelek pedig ugye csúnyán le vannak járatva, ezért a sok féleszű tőlük retteg, mert benyeli hogy ők ellenségek

Női emberismeret nem nagyon létezik

2021. júl. 31. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!