Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők párkapcsolati csalódásaira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők párkapcsolati csalódásaira a "Chad-elmélet" igaz?

Figyelt kérdés

Ez a "Chad" az incelek által megfogalmazott alfa férfi típus elnevezése akikről minden nő álmodik: a Chad az a férfi aki megtestesíti önmagában a lehető legtöbb nők által vágyott, álmodott, elképzelt vonzó férfitulajdonságot: a férfi aki külsőre vonzó,magas, jóképű, adott esetben izmos, jó humorú, kedves, megértő, ambíciózus, családcentrikus stb. tehát a lényeg hogy lehetőleg minél több nők által vágyott tulajdonsággal rendelkezik.

A "Chad-elmélet" a következő: e szerint a sok millió egyedülálló és örök elégedetlen nő akik azt mondják nem lehet normális férfit találni, azok valójában mind a Chad-ek által párkapcsolatban traumatizált nők.

Ugyanis a Chad bár tény hogy mint férfi elképesztően vonzó és leveszi a nőket a lábukról, de pontosan azért mert annyi nő akarja őket, ezért nem állapodnak meg hosszútávra és törvényszerű hogy a nők sérülni fognak.

Viszont a nők Chad addikciója olyan súlyos hogy ösztönösen kizárólag ilyen férfiakhoz képesek vonzódni, hogy hiába van sok millió "Nem-Chad" férfi akik lehet ugyanúgy jóképűek, humorosak, ambíciózusak és hosszútávra lehetne velük tervezni, de nem tudják megadni azt a drámai érzelmi hullámzást amit a Chad-ekkel való viharos párkapcsolatok és róluk való életen át tartó álmodozás.

A Chad jórészt a 20-as nők közül válogat és traumatizálja őket, és utána az egyedülálló nők ebben az egész életen át tartó vágyódásban és kesergésben élik le életüket.

Ez az elmélet egy nagy kamu vagy van bármi valóságalapja?

2023. jún. 10. 12:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%

"Ez a "Chad" az incelek által megfogalmazott"

Elég ennyit elolvasni, hogy kijelenthető legyen, hogy baromság az egész.

Különböző beteges társadalmi eszmefuttatások 99% kamu, ahol mindenek az a lényege kb, hogy miért a pofátlan nők, miért a társadalom, miért a pénz és egyéb más dolgok az oka annak, hogy valakivel nem áll le egy nő sem.

2023. jún. 10. 12:27
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
Kamu.
2023. jún. 10. 12:31
 3/19 anonim ***** válasza:
12%
Igen, a blackpill igaz. Bár kicsit pongyolán fogalmaztad meg, de alapvetéseit tekintve igaz, amit írsz. A nők egy iszonyú nagy része inkább egyedül marad tartós kapcsolatot tekintve, minthogy egy nem topba tartozó kinézetű férfival összejöjjön. Sokan akik meg összejönnek átlagos vagy alatti kinézetű férfival, azok is csak azért teszik, mert akarnak gyereket/nagyobb anyagi biztonságot és a csávó jó pénzkeresőnek tűnik, de szexuális vonzalom tartósan nincs a csávó felé és hiába házasok, de a szex hamar megszűnik. Illetve annyi nem igaz, hogy a "nem-Chad" férfiak jóképűek lennének. Sajnálom.
2023. jún. 10. 12:34
 4/19 anonim ***** válasza:
63%
🥱🥱🥱
2023. jún. 10. 12:36
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem.igaz. rengeted nem chad ferfi el haassagban, parkapcsolatban. Tehat a nok nem kergetnek alomkepeket, hanem magukhoz illo tarsat valasztanak. Egyebkent nem chad pasik is boven traumatizalnak noket.
2023. jún. 10. 12:50
 6/19 anonim ***** válasza:
12%

6. Még egyszer mondom, hogy ott él valaki egy szexmentes házasságban, ahol a társa nem vonzódik hozzá, az mit ér? Mindenki a széphez (/jóképűhöz) vonzódik, csak a férfiak több nőt tartanak szépnek, mint ahány férfit a nők jóképűnek. Még ha összejönnek átlagos párok, ott is megszűnik a szex maximum pár év után, mert nem vonzódnak egymáshoz és általában a nő vágya múlik el előbb.

Biztos létezik ilyen, hogy nem chad pasi traumatizált nőt, de általában a chadek képesek egyszerre annyi nőnek tetszeni, annyi nővel ismerkedni, hitegetni őket, egyszerre annyi nővel lenni, amivel mégis ők váltják ki a legnagyobb hatást. Még az a chad is, amelyikbe pl. 3 nő szerelmes, de ő egyiktől sem akar semmit, de a nők még évekig nem tudják elfelejteni.

2023. jún. 10. 12:55
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Honnan tudod, hogy ki milyen hazassagban el? Vegigkerdeztel minden hazas embert? Ezek csak legbolkapott talalgatasok.
2023. jún. 10. 12:56
 8/19 anonim ***** válasza:
95%

"minthogy egy nem topba tartozó kinézetű férfival összejöjjön. "

A férfiak nagyrészt a belső tulajdonságaik és jellemuk miatt esnek ki. És nem, belsore sem jobb, aki ronda.

2023. jún. 10. 13:03
 9/19 anonim ***** válasza:
94%

"hiába van sok millió "Nem-Chad" férfi akik lehet ugyanúgy jóképűek, humorosak, ambíciózusak és hosszútávra lehetne velük tervezni"

Ekkora baromságot is ritkán olvasni.

Ha jóképű és jó a személyisége, akkor vonzó, akkor meg "Chad". Innen látszik, hogy a fogalomtáratok egy baromság úgy, ahogy van.

Az is egy ostoba tévhit, hogy bárkinek is folyamatos érzelmi hullámvasút és dráma kell. Az akkor jön létre, amikor diszfunkcionális a kapcsolat + lelkileg sérült mindkét fél.

Egyébként volt egy olyan párom, aki férfi létére szándékosan generált veszekedést és ezt utólag be is vallotta. Az indok az volt, hogy ő meghal egy unalmas kapcsolatban, kell a dráma. 1 hónapig sem bírtam vele, kivágtam, mint macskát xarni, pedig ő aztán "Chad" volt.

Engem egyetlen egy pasi traumatizált, akivel kapcsolatom volt.

Éspedig egy olyan, aki külsőre ronda, belsőre pedig egy sérült szerencsétlen, akinek soha nem volt köze nőhöz előttem. Csak én 18 évesen még elhittem ezt a lelki terrort, amit itt te is nyomsz, hogy az, hogy én jó kinézetű, vonzó férfira vágyom, az egy csúnya addikció, amivel megégetem magam, valamint megbántok ezernyi csupaszív férfit, aki komolyan tervezne velem, szeretne. Mert olyan NINCS ugye, hogy én örömmel jövök össze a férfival, kívánom is őt, és emellé ő is komolyan tervezne velem, szóval ha én ezt hajtom, akkor önként vállalom a megaláztatást és mások szívtelen, kegyetlen elutasítását. Ezért adtam esélyt egy csúnya fiúbarátomnak, aki belém zúgott és folyamatosan ömlengett, hogy örökké tudna szeretni, úgy megbecsülne, mint senki más a világon, lelki társak vagyunk, stb.

Nos, soha nem volt azóta sem velem senki olyan hulladék, bántalmazó, zaklató, tudatosan leépítő sz.ardarab.

És igen, undorító volt vele a szex is. Akkor is az lett volna, ha nem lett volna olyan, mint leírtam. Az elején még normálisan bánt velem, kellett idő, ameddig előjött az undorító énje, de akkor sem élveztem vele soha, a legjobb, amit el tudott érni, hogy néhány együttlét semleges volt, nem pedig kifejezetten gusztustalan. Erre akkor sem lennék hajlandó soha több, ha minden téren normális lenne a férfi. Szóval nyugodtan nevezheted addikciónak azt, hogy alapvető igényem, hogy szexuálisan is tudjak vonzódni a páromhoz, és igen, azt is szeretem, ha nem laposodik el a dolog pár év után, hanem kívánom továbbra is.

Egyszerűen nem tud meghatni, hogy a férfiak több nőhöz képesek vonzódni, ettől én nem fogok erről lemondani, és minden földi rosszat kívánok annak, aki olyan önző sz.arláda, hogy nem zavarja, hogy a nő nem érzi azt a vonzalmat és gyönyört, amit ő, és még meg is magyarázza, hogy ez az ő javára válik, mert különben a csúnya kis addikciója miatt lenne "traumatizálva" a "Chadek" által.

2023. jún. 10. 13:24
 10/19 anonim ***** válasza:
94%

Ideje lenne ezt elfelejteni, hogy a jóképű pasik bunkók és bántalmazók, a csúnya pasik meg belsőre értékesek. Arról meg halvány sejtelmetek sincs, hogy mire vágynak a nők, vagy ki, mivel, és mikor traumatizálja őket.

Sajnos nagyon sok, túlságosan sok nő a tini évei elején szerzi az első traumá(ka)t. Mikor kezd megnyúlni, kicsit kikerekedik, és hirtelen apjakorú pasik céltáblája lesz. Elhiszem, hogy nincs vonzóbb, mint egy vékony, alig serdülő tinilány teste, de egy 12-14 éves agyban még inkább gyerek. A felszedős próbálkozók is tudnak traumatizalni, mikor az elutasítas után agresszív lesz. Plusz utcai beszólások, buszon dörgölőzés, és az osztályban is elkezdenek a srácok undorító módon viselkedni. Ezek az ELSŐ tapasztalatok. Jobb esetben!! Plusz a nyílt szexuális zaklatás, abúzus, akár családtagoktól. Nem is kell, hogy feltétlenül hozzádérjen. Csak mondjuk az a nagybácsi, aki születésed óta ismer, elkezdi ecsetelni, hogy téged idén nyáron a táborban hogy meg fognak ba.szni... Utána meg te vagy a neveletlen bunkó, ha nem akarsz vele egy légtérben lenni.

Nagyjából ezzel egyidőben szokott a házasságok többsége is becsődölni. Nagyon sok lány első komoly csalódása maga az édesapja, aki megcsalja az anyját, és közelről nézheted, mennyire le tud aljasulni egy punciért.

Erre jön az első szerelem, meg az első csalódás vele karöltve. Nem tudom, hogy te milyen suliba jártál, de nálunk nem sok Chad meg alfahím rohangált, mégis sikerült egymásra találni.

A bűnügyi hírek közt meg nézz kicsit körbe, hogy a nőverők hogy néznek ki. Szerintem se lapátáll se semmi.

2023. jún. 10. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!