Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora hátrány az barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora hátrány az barátnő tálalásban, ha egy 40 év közeli férfi még szűz és soha nem volt barátnője?

Figyelt kérdés
S.O.S... nagyon szeretnék már egy barátnőt...de hiába társkeresőn minden nő elutasít, nem ír vissza senki, hiába több 1000 levelet írtam már..mi lesz így velem öreg koromra?
2023. jún. 8. 15:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
Náluk főleg nem. Egy fiatal, szűz lány hasonló fiatal srácra vágyik, nem rád. ha még tapasztalt szerető lennél, akkor lenne értelme az elméletednek, de így miért is pont téged választana?
2023. jún. 8. 15:54
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy most jutott eszedbe csajozni? Eddig mi történt, hogy így kimaradtál a társkeresésből?
2023. jún. 8. 15:55
 13/20 A kérdező kommentje:
12. Eddig tanultam dolgoztam...meg nem akartak a nők
2023. jún. 8. 16:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de minél öregebb vagy, annál kevesebb az esélyed. Nem mondom, hogy nincs. De ne tízen-huszonéves szűzlányoknál próbálkozz.
2023. jún. 8. 16:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gusztustalan emiatt tizenéves, naív, szinte kislányokat kihasználni. Inkább keress egy olyan nőt, aki vagy megértő és nem zavarja vagy hasonló cipőben van, mint te.
2023. jún. 8. 16:31
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
Én is tanultam, dolgoztam. Munkaidőn kívül is lehet szexelni.
2023. jún. 8. 16:39
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Hát ez a vonat már elment, a kávé lefőtt, majd talán egy következő életben....
2023. jún. 8. 19:15
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
Kamu
2023. jún. 9. 07:15
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha 40 éves korodra sem jött össze semmi, még egy nyamvadt egyéjszakás kaland, vagy egy másnap megbánt történet, akkor szerintem engedd el a francba az egészet, vagy tényleg menj el prostihoz. Bár ha tényleg annyira vágynál a szexualitásra, akkor már rég megtetted volna. Nem hiszem el, hogy 40 éves korodra kezdett csak el zavarni a dolog. Meg amúgy semmi baj nincs azzal, ha valakinek nem ez az életcélja, nem érdekli különösebben ez a dolog, de fiataloktól ne akarj már semmit. Az apjuk lehetnél, mégis mit gondolsz majd pont te rád vágyik egy tizen vagy akár huszon éves?
2023. jún. 9. 08:39
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Hát nagyon sok esélyt nem adok neked. Esetleg, ha tele lennél pénzzel, egy sugar baby talán összejöhet
2023. jún. 9. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!