Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál előny, vagy hátrány ha a srácnak pilóta a munkája?
Figyelt kérdés
Fapadosnál dolgozik, és minden nap itthon alszik. Nincs több napot távol.
Nettó 3,5 milliót keres egy átlag hónapban.
Nem rólam van szó, de gondolkodok a pilóta hivatáson, most hogy a covidos idők elmúltak.
2023. jún. 8. 13:39
4/33 anonim válasza:
Vágj bele. Elég drága a suli is és pl a szemednek is 100 százalékosnak kell lenni még van egy csomó egészségügyi vizsgálat.
5/33 anonim válasza:
Ja és nem a nők miatt kéne, hanem magad miatt...
6/33 anonim válasza:
Én őszintén nem értem ezeket a kérdéseket. Tényleg aszerint akarjátok élni az életet, hogy ezzel a csajozási esélyeiteket mennyire javítjátok? Amúgy a nők sem egy egységes massza. Van, akinek imponál egy pilóta, van, akit irritálna, hogy egész nap csinos stewardess-ekkel van összezárva és utazgat mindenfelé. Éld úgy az életed, ahogy te akarod! Aztán majd ahhoz keress párt. Ne pedig másoknak akarj megfelelni.
7/33 anonim válasza:
Előny, de azért, mert érdekel a repülés.
Én is utánanéztem már iskoláknak, meg ennek az egésznek. Jó drága. Pilóta nem leszek.:) Így marad a netes nézelődés.
10/33 anonim válasza:
Hat komoly kapcsolatnal biztos hogy hatrany. Mert kivetel nelkul mind dugja a noi legiutaskiseroket.Momdjuk miert is ne enis azt csinalnam... De nem csak a pilota, hanem egy sima ferfi felszolgalo vagy bartender is hatalmas hatrany egy tartos kapcsolatban. En biztos hogy nem jonnek ossze olyan novel aki vendeglatasba dolgozik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!