Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányoknál előny, vagy hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknál előny, vagy hátrány ha a srácnak pilóta a munkája?

Figyelt kérdés

Fapadosnál dolgozik, és minden nap itthon alszik. Nincs több napot távol.

Nettó 3,5 milliót keres egy átlag hónapban.

Nem rólam van szó, de gondolkodok a pilóta hivatáson, most hogy a covidos idők elmúltak.

2023. jún. 8. 13:39
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%
1. Köszönjük, Emese. Vagy Gizike.
2023. jún. 8. 15:10
 12/33 anonim ***** válasza:
63%
3,5öt nem keresnek csak olyan 1,5öt.
2023. jún. 8. 15:26
 13/33 anonim ***** válasza:
19%

Jaaaaaaj, hat azt komaljak. Lehet a pilota pasival flexelni a barinok elott.

39F incel

2023. jún. 8. 15:51
 14/33 anonim ***** válasza:
30%

Én férfi vagyok, és nem pilóta, de az a véleményem, hogy igenis imponál egy lánynak. Nem a pénz miatt, hanem a felelősség miatt, egy ilyen emberre ösztönösen felnéznek, és ezek a dolgok egy egyéjszakás kalandnál igen előnyösek tudnak lenni, meg a barátnőknek is jobb azt elmesélni, hogy egy pilótával feküdt össze, mint egy gyári melóssal.

Aki viszont hosszú távra tervez, annál szerintem hatalmas hátrány. Gyakorlatilag fenntarthatatlan ezzel a hivatással egy komoly kapcsolat, és nagyon nagy bizalom is kell hozzá.

2023. jún. 8. 16:43
 15/33 anonim ***** válasza:
36%

Nekem semleges, de apukám pilóta és vagy 20 éve házas, ráadásul úgy, hogy ő külföldön dolgozik vagy 10 éve. Ha te itthon laknál és nem akarsz mindenkit megdugni, csak mert lehet, akkor nem hiszem, hogy ne működne a hosszú távú kapcsolat.

Ha a munkaidőt nem nézzük meg a felelősséget, akkor amúgy elég laza meló, rengeteg pénzért, ha érdekel, akkor nem csak a nők miatt éri meg, de azt kétlem, hogy bármelyik pilóta nő nélkül maradna.

2023. jún. 8. 17:57
 16/33 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a mélytengeri hegesztőket jobban szeretik.
2023. jún. 8. 19:41
 17/33 anonim ***** válasza:
66%

Dolgoztam reptéren egy pár évig, rengeteg légitársasági crew-t megismertem.

Sajnos beigazolódni láttam azt a sztereotípiát, hogy rengetegen félrenyomnak pl. stewardess-ekkel, meg amúgy is elég kaotikus szerelmi életet élnek. :D Ismertem egy pilcsit, akinek 3 gyereke volt 3 stewardesstől, aztán megismertem az aktuális barátnőjét, aki szintén stewi volt és panaszkodott, hogy a csávónak már nem kell tőle egy 4. gyerek, pedig ő nagyon szeretne... :D

Meg úgy egyébként, orrba-szájba flörtöltek velünk is, reptéri dolgozókkal, volt olyan kolléganőm akit házas pilóta pakolt évekig.

De szállodaiparban dolgozó ismerősöktől is hallottam, hogy mikor a crew szállást kap holtidőben, előszeretettel hívnak fel magukhoz kurvákat.

Én messziről kerültem őket mindig is, de kinek mi, ugyebár. :D

2023. jún. 8. 22:05
 18/33 anonim ***** válasza:
53%
Azok a csajok akik komolyban gondolkodnak szerintem nagy ìvben kerülik őket.
2023. jún. 16. 05:34
 19/33 A kérdező kommentje:
Miért kerülik őket?
2023. jún. 19. 11:40
 20/33 anonim ***** válasza:
64%
Tokeletes lenne. Nem panaszkodik a penzrol,tele van uj elmenyekkel,amit tud meselni es meg eletbiztositast is kothet magara.
2023. jún. 19. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!