Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál előny, vagy hátrány ha a srácnak pilóta a munkája?
Fapadosnál dolgozik, és minden nap itthon alszik. Nincs több napot távol.
Nettó 3,5 milliót keres egy átlag hónapban.
Nem rólam van szó, de gondolkodok a pilóta hivatáson, most hogy a covidos idők elmúltak.
Jaaaaaaj, hat azt komaljak. Lehet a pilota pasival flexelni a barinok elott.
39F incel
Én férfi vagyok, és nem pilóta, de az a véleményem, hogy igenis imponál egy lánynak. Nem a pénz miatt, hanem a felelősség miatt, egy ilyen emberre ösztönösen felnéznek, és ezek a dolgok egy egyéjszakás kalandnál igen előnyösek tudnak lenni, meg a barátnőknek is jobb azt elmesélni, hogy egy pilótával feküdt össze, mint egy gyári melóssal.
Aki viszont hosszú távra tervez, annál szerintem hatalmas hátrány. Gyakorlatilag fenntarthatatlan ezzel a hivatással egy komoly kapcsolat, és nagyon nagy bizalom is kell hozzá.
Nekem semleges, de apukám pilóta és vagy 20 éve házas, ráadásul úgy, hogy ő külföldön dolgozik vagy 10 éve. Ha te itthon laknál és nem akarsz mindenkit megdugni, csak mert lehet, akkor nem hiszem, hogy ne működne a hosszú távú kapcsolat.
Ha a munkaidőt nem nézzük meg a felelősséget, akkor amúgy elég laza meló, rengeteg pénzért, ha érdekel, akkor nem csak a nők miatt éri meg, de azt kétlem, hogy bármelyik pilóta nő nélkül maradna.
Dolgoztam reptéren egy pár évig, rengeteg légitársasági crew-t megismertem.
Sajnos beigazolódni láttam azt a sztereotípiát, hogy rengetegen félrenyomnak pl. stewardess-ekkel, meg amúgy is elég kaotikus szerelmi életet élnek. :D Ismertem egy pilcsit, akinek 3 gyereke volt 3 stewardesstől, aztán megismertem az aktuális barátnőjét, aki szintén stewi volt és panaszkodott, hogy a csávónak már nem kell tőle egy 4. gyerek, pedig ő nagyon szeretne... :D
Meg úgy egyébként, orrba-szájba flörtöltek velünk is, reptéri dolgozókkal, volt olyan kolléganőm akit házas pilóta pakolt évekig.
De szállodaiparban dolgozó ismerősöktől is hallottam, hogy mikor a crew szállást kap holtidőben, előszeretettel hívnak fel magukhoz kurvákat.
Én messziről kerültem őket mindig is, de kinek mi, ugyebár. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!