Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit vergődnek a férfiak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vergődnek a férfiak, ha egy nő nem ír nekik vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés

Miért nem írnak rá egy másikra inkább?

De nem, ők kiosztják inkább, mintha ő lenne az egyetlen potenciális jelölt.

2023. jún. 8. 09:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
54%
#8 na ez az :P
2023. jún. 8. 10:04
 12/27 A kérdező kommentje:
#6 Nyugi jól csinálsz mindent, de szard le ha valaki nem ír vissza azonnal vagy egyáltalán, rengeteg másik nő van még fent.
2023. jún. 8. 10:04
 13/27 anonim ***** válasza:
46%

Nyugi semmi baj nincs a válaszoddal. Igazából a valóságot írtad le. Én csak azt gondolom, hogy két ember, legyen az ismeretlen vagy ismerős, szerintem az a minimum amit megtehetnek egymásért, hogy megtisztelik egymást.

Nem tudom mások hogyan ismerkednek, de én ha írtam valakinek, én azt komolyan gondoltam és jóhiszeműen vártam, hogy válaszoljon, még akkor is ha nem tetszem neki vagy nem velem szeretne ismerkedni (amihez szintén joga van). De az, hogy semmibe vesszük mások idejét, hogy nem képes a másik visszaírni egy nemet... Én pl. mindig arra gondoltam, hogy nincs is a gépnél hiába mutatja hogy online van az illető, vagy csak közbejött valami váratlan, mondtam is magamban "oké, majd biztos később ír". De amikor látom, hogy folyamatosan fent van és nincs olvasatlan levele és mégsem ír, az tényleg nem tetszik.

De ez fordítva is igaz. Volt hogy nő írt rám először, hogy megismerne. Én pedig visszaírtam neki, vagy ha nem jött be, akkor azt, hogy nagyon köszönöm, de mással szeretnék ismerkedni...ennyi.

2023. jún. 8. 10:15
 14/27 anonim ***** válasza:
50%
13. Ja, oké, így teljesen rendben van, én is így vagyok vele. Teljesen korrekt, amit csinálsz, szerintem is ez a helyes magatartás.
2023. jún. 8. 10:19
 15/27 A kérdező kommentje:
Tegyük hozzá hogy sok pali nem tűri a visszautasítást és ha meg is írjuk neki hogy bocsi de nem, akkor jön azzal, hogy akkor dögölj meg egyedül. Nem tudhatják, hogy te nem ezt fogod válaszolni.
2023. jún. 8. 10:20
 16/27 anonim ***** válasza:
54%

Örülök, hogy megnyugodtál. :) Mintha ideges lettél volna egy pillanatra.

Megiszunk egy sört?

2023. jún. 8. 10:21
 17/27 anonim ***** válasza:
40%

#15 Szóval azért nem válaszolnak senkinek, mert abból indulnak ki, hogy minden férfi egy agresszív állat? Így valóban nem sok értelme van társkeresőzni.

De ebből is az látszik, hogy teljesen mindegy mit írsz első levélnek. A nő kép alapján fogja eldönteni, hogy válaszra méltat vagy sem. Hozzáteszem ezzel nem is volna gond, mindenkinek szíve joga. Csak akkor ne állítsuk már a szöges ellentetjét mindenhol.

2023. jún. 8. 10:25
 18/27 anonim ***** válasza:
74%

16. Sajnos igen, nem vagyok a toppon mostanában.

Inkább egy kávé. Bár ma már ittam, az most nagyon jól esne, végtelen mennyiséget meg tudnék belőle inni :)

(férfi vagyok én is, szóval ez nem egy randi felkérés ;))

2023. jún. 8. 10:26
 19/27 A kérdező kommentje:

Oké tehát a férfiaknak nézzük el hogy így reagálnak, hiszen a sok elutasítás ezt hozza ki belőlük, de a nők mindenkinek írjanak vissza, nekik azt nem fogadjuk el, hogy rossz tapasztalataik vannak :D

Ne aggódj nekem tetszőeknek visszaírok

2023. jún. 8. 10:41
 20/27 anonim ***** válasza:
67%

Lehet egymásra mutogatni, de nyilván nem véletlenül nyilvánulnak így meg a férfiak... és emiatt a gerjesztés miatt pedig a nők nem válaszolnak..

Ez egy nagyon rossz, ördögi paradoxon vagy fogócska, nem is tudom hogy mondjam.

2023. jún. 8. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!