Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz? _

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az mitől lehet hogy matchelek 1 lánnyal ráíirok 1 jó szöveggel elkezdünk beszélgetni mert szimpatikusok vagyunk egymással.

Eltelik pár nap és elkezdenek lassabban válaszolni. Nyilván ha van dolga megértem de egy idő után meg már nem is válaszol csak napi 1-2-szer.

Pedig nem vagyok se túl rámenős se béna. Próbálok érdeklődni róla (hobbik, tanulás, munka, jövőkép, mit szeret csinálni, stb. stb.) Szeretek viccelődni de nem viszem túlzásba és nem írok helytelenül sem.

Pár nap elteltével lebeszéljük hogy igen majd a hétvégén kellene 1 randi rá is mondja az áment de közbe egyre kevésbé ír aztán annyi volt.

Pedig az elején jól indul aztán mindig megy a levesbe az egész...

Esetleg más is járt már így? Vagy miről beszéljek 1 lánnyal? 😃

Mivel lehet felkelteni az érdeklődését? Mert én próbálok normális lenni nem nude képeket kérek/küldök, nem az az első mondhatom hogy jöjjön át, hanem értelmesen próbálok ismerkedni....

Vagy túl unalmas lennék? 😃

Előre is köszönöm a segítségeteket! 🙂

2023. jún. 7. 17:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%

Szia.

Amit írtál, az volt velem is. Sokáig. De nem adtam fel. És egyszer csak sikerült a "PerfectMatch" Tinderen. Volt dumálgatás, majd randi, majd kémia, azóta pedig szerelem.

Szóval egyetlen tanácsom van csak: NE ADD FEL HAVER! :)

2023. jún. 7. 17:26
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Tovabb kell lepni. Tudomasul kell venni, hogy sokan unalomuzesre hasznaljak a tindert. Ha 1 het utan sincs randi, akkor el kell koszonni tole, es keresni tovabb. Olyat, aki tenyleg nyitott az ismerkedesre.
2023. jún. 7. 17:32
 3/15 A kérdező kommentje:

Rendben értem! Azt hiszem mindig hogy esetleg unalmas lennék vagy ilyesmi... Pedig normális vagyok az ismerőseim szerint is..

Nem értem hogy pl elkezdek beszélgetni tök jól halad az elején aztán megy a levesbe az egész... Mintha elvesztené érdeklődését.

2023. jún. 7. 17:39
 4/15 anonim ***** válasza:

Jajj ezt én sem értettem.. kérdezgettem csaj ismerősöket, hogy mit hogy kene írnom, unalmas vagy-e stb... De kb. Ők is azt mondták, hogy nem vagyok unalmas, stb... szóval nem nagyon változtattam a taktikámon, csak reménykedtem, hogy jó Match-et találok.. Meg is lett :)

#1 voltam újra

2023. jún. 7. 17:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Másokkal is beszélget, volt olyan aki szimpatikusabb volt neki és sikerült vele lebeszélni a találkozót. Nem mindig te rontod el, csak van olyan, aki neki megfelelőbb partner.
2023. jún. 7. 17:43
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem nézel ki eléggé jól + hozod ezt a viszonylag unalmas jófiú stílust, aki ugyanúgy beszél a nőkkel, mint ahogy a nagyanyjával is beszélne.

Ezek az okai. Főleg a kinézeted, de részben a stílusod is. Persze ha már vannak viszonylag nagy számban matcheid, akkor nem lehetsz menthetetlenül ronda, de azért mindkettőn javítani kellene.

2023. jún. 7. 17:49
 7/15 anonim ***** válasza:
Ja mellette beszél még 50 másik f.szival és az viszi akinek a legjobb a dumája, erre tudok gondolni.
2023. jún. 7. 17:59
 8/15 A kérdező kommentje:
Hát 1 hónapja tinderezek és 37 matchem van.
2023. jún. 7. 18:02
 9/15 anonim ***** válasza:

"lebeszéljük hogy igen majd a hétvégén kellene 1 randi rá is mondja az áment"

Ez a megfelelő pillanat, hogy konkrét helyet és időpontot javasolj, persze ő is mondjon valamit, ekkor kell megbeszélni a randit.

2023. jún. 7. 18:06
 10/15 A kérdező kommentje:
IGen meg is beszéljük a randit hogy akkor találkozunk pl szombat déltuán/este a helyszín is megvan de utána elkezd lassan írni már csak napi 1-2.szer utána már csak 1-2 szavas válaszok vannak és kb ennyi volt. Mire elérünk a hétvégéhez már nem is beszélünk kb .
2023. jún. 7. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!