Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre az alakra gondolnak?

Figyelt kérdés

Vannak azok a férfiak, akik a vékony lányokat szeretik, a ducikat nem, viszont hangoztatják, hogy nem kell nagyon vékonynak lenni és egy kis pocak belefér, sőt szexi is. Ők valami ilyen alakra gondolnak? [link]

(A képen nem én vagyok, egy random kép a netről!)

2023. jún. 6. 21:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%

Ez nagyon messze van a vékony női típustól. Inkább normal 30 as női alak. Nincs vele vaj amúgy. Ez még elfogadható a legtöbb férfi számára.

A ferfiak akik nem fogyik azok nem várnak insta modelleket. Inkább a nőkre jellemző a gonoszság hogy egy 30-40 éves nem jó adottságú férfitől is 65-70 kg-os tini srác testet várnak el.

2023. jún. 7. 06:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az eddigi összes pasim ezt mondta. Ez annyit jelent, hogy ne legyen az a nagyon vékony, a pálcika láb - kar, elől deszka hátul léc, mikor már be van horpadva a hasa, lyuk van a lába között ha egyenesen áll. Ilyen: [link]

[link]

Hanem ilyen legyen: [link]

[link]

Ha nem edzek olyan alakom van mint az utolsó kettőnek ami azt jelenti, hogy ha előre hajolok vagy görnyedek van egy kis redőzése a hasamnak amit mondjuk éppen meg is lehet fogni. Na erre mondták, hogy olyan jó ez a kis pocak, tök cuki, tök szexi, ne tüntessem el.

2023. jún. 7. 07:14
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
12 😅😅😅
2023. jún. 7. 07:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
12, 100% igazat ir, pontosan erre gondolnak. Velem is ez van, hogy amugyis vekony, szep az alakom, de nehany ulo pozicioban van egy minimalis has pl mint az utolso elotti csajnak allva is latszik, hogy neki tuti van es akkor az a cukimuki pocakom :D a kerdzo kepe az nagyon nem ez xd
2023. jún. 7. 08:17
 15/16 anonim ***** válasza:

[link]

Nálam ez azt jelenti, hogy a sportosan vékony jön be, de ha már nem sportol a nő, akkor inkább legyen rajta egy kicsi plussz, mert a teljesen csontos nem jó. Ez a fenti linken levőnél azt jelenti, hogy a 15-17% ami legjobban bejön, de a 25-30% is bejövős lehet ha jó az eloszlás, és nem baj ha a hason nem látszódnak a kockák, hanem van egy kis zsírréteg. Ami nyilván közelebb van az 1-2cm-hez mint az 5-10hez.

És mielőtt jön a kontra támadás, hogy biztos a sörhasú tunyagép akar magának vékony nőt, most a kép alapján 20% körüli állapoton vagyok és 1 éven belüli célom a 10-15 közti. 33/F

2023. jún. 7. 09:42
 16/16 anonim ***** válasza:
43%

Soha nem fogom megérteni, hogy mi a szép a "vékony" nőkben. Amit a #12 linkelt azok számomra mind...csontos, hegyes, szúrós testalkat.

Én a ducibb lányokat szeretem, 60-80 kiló közöttieket, egy lány legyen puha, bárhova nyúlok a testén, ott puhaságot szeretek érezni.

Persze megértem, hogy vannak akiknek ez az ideál, persze mind különbözőek vagyunk.

De afelől nem nagyon tudok elmenni, hogy amit a kérdező küldött az esetlegesen nem egy tipikus terhes has? Tehát az nem egy kismama amúgy?

2023. jún. 7. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!