Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre az alakra gondolnak?

Figyelt kérdés

Vannak azok a férfiak, akik a vékony lányokat szeretik, a ducikat nem, viszont hangoztatják, hogy nem kell nagyon vékonynak lenni és egy kis pocak belefér, sőt szexi is. Ők valami ilyen alakra gondolnak? [link]

(A képen nem én vagyok, egy random kép a netről!)

2023. jún. 6. 21:22
A kérdező szavazást indított:
Igen, erre gondolunk/gondolnak
Ez már túl sok
Ennél több is belefér
38 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%
Igen, ez pont megfelel.
2023. jún. 6. 21:23
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Erre már megkérdezném hányadik hónapban vagy.
2023. jún. 6. 21:27
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akik a vékony lányokat szeretik, azok a lapos hasat szeretik, de én nő vagyok.
2023. jún. 6. 21:27
 4/16 anonim ***** válasza:
98%
Sztm meg ez nem ilyen fekete fehér. Most van ez a csaj...ha szépen öltözik, szép az arca, mosolygós, jó kisugárzás és kedves is, akkor sztm sok pasinak bőven elfogadható ez az alak.
2023. jún. 6. 21:35
 5/16 anonim ***** válasza:
20%
azt hinném, hogy a terhesség első 1-2 hónapjában lehet..
2023. jún. 6. 22:04
 6/16 anonim ***** válasza:
44%
Lapos has jelzi a vekony testalkatot a tied sehol se vekony. Az ilyet amid neked van szerintem skinny fatnek hivjak h sziluettben nem kör alaku de pl a hasa kilog, vagy a combjan is log a zsir, hat latszik h nem jar edzoterembe
2023. jún. 6. 22:17
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
Rohadtul nem!
2023. jún. 6. 23:18
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy ha alakról van szó, miért nincs annyi eszed hogy TELJES ALAKOS bikinis képet keress, ne pedig egy nyakig felöltözöttet azt is csak egy kis részletben? Ott legalább lehetne látni az ALAKOT!
2023. jún. 6. 23:23
 9/16 anonim ***** válasza:
23%
Ilyen cicik mellett senkit sem érdekel 5-10 kg plusz.
2023. jún. 7. 00:09
 10/16 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik :)

23

2023. jún. 7. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!