Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek,ha együttélés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek,ha együttélés közben rájöttem,hogy a pasim a szó szoros értelmében holt hülye mindenhez,és még ráadásul lusta is mint a disznó?

Figyelt kérdés
Egyszerűen pár hónap alatt annyira belecsömörlöttem a nem törődöm,és lusta természetébe,hogy azt érzem sokszor az őrület kerülget miatta.Nem ért semmihez az ég világon, de ezt még saját maga is bevallja.Az anyja folyton arra biztat,hogy maradjak vele,ne hagyjam el ilyen miatt, meg fékezzem magam,és keressünk kompromisszumot...De könyörgöm..ha egyszer nem lehet vele dűlőre jutni,mert lusta is,és trehány is..ráadásul nem fogok mindent a fiacskája helyett csinálni. Férfi létére még egy wc papír tartót sem tud befúrni a falba.
2023. jún. 2. 13:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem anyuka fogja eldönteni, hogy innentől egy másik hülye nő (bocsánat!) fogja abajgatni életképtelen kisfiát, őhelyette.

Költözz el simán! Kisfia majd visszamegy édesanyához.

2023. jún. 2. 13:18
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Raknám ki ha még igyekezetet sem látok rajta
2023. jún. 2. 13:18
 3/16 A kérdező kommentje:
Mást nem is nagyon tudok tenni,mert kikészülök idegileg egy ilyen életképtelen sehonnai mellett.Ezt az sem zavarná,ha megkoszosodna.
2023. jún. 2. 13:19
 4/16 anonim ***** válasza:
72%
Figyi te se lehetsz sokkal talpra esettebb, ha az anyja mondja meg, hogy legyél vele, és tűröd a csávót.
2023. jún. 2. 13:33
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem az anyja mondja meg,ő csak biztat,hogy maradjak.De az én döntésem a lényeg,nem az,hogy mit mond. Ezt csak azért írtam,mert ez is hozzátartozik a dologhoz.
2023. jún. 2. 13:34
 6/16 anonim ***** válasza:
80%

Csempébe fúráshoz (ha az van a wc-ben) mondjuk én szakembert hívnék, nekem bizonygathatja bárki, hogy de ő “ért hozzá”. (Max akkor engedném, ha tudom, hogy tényleg csinálta már.)

De gondolom nem ez az egyetlen dolog, amihez nem ért, nyilván hagyd ott, ha tényleg olyan, amilyennek írod.

2023. jún. 2. 13:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnállak 😕ott kell hagyni 🤷🏻
2023. jún. 2. 14:54
 8/16 anonim ***** válasza:
78%
A, Vagy a sarkadra állsz, és mellette vagy/leszel, amíg 1-1 feladatot önmaga megtanul elvégezni; B, vagy hagyod elmenni.
2023. jún. 2. 14:57
 9/16 anonim ***** válasza:
44%

Ki èrti meg valaha is a nöket?

Èn pont a párod ellentètje vagyok,hozzánk be nem teszi senki a lábát dolgozni, èn a teljes házunk villany hálózatát felújítottam egymagam, ha vizvezetèket kell szerelni, megcsinálom, konyhát magam csempèztem ki, stb.... Ennek ellenère, a kapcsolatunk az utolsókat rúgja, mert felesègem állandóan belèm áll, hogy kevès amit megteszek a családomèrt, szerinte mindig az èn kènyelmem a fontos stb... Ragaszkodj ahhoz a "jó emberhez". Amelyik nő büdös trógerrel van, azok foggal körömmel ragaszkodnak, ès nem 1 nem 2 esetben látom, hogy amelyik nő normális fèrfit fog ki, simán "elmarja", maga mellől. Ès ezzel nem általánosíttok, vannak persze olyan nök is, akik a normális fèrfiakat keresik, ès ha megtalálja, utánna megbecsüli. Nekem is jó lenne egy ilyen pár. :D De a nök egy jó része, mintha kimondottan igényelné, hogy tróger, bunkó, magát felsöbbrendűnek kèpzelő legyen a férfi.

2023. jún. 2. 15:24
 10/16 anonim ***** válasza:
18%

Vannak akik ennyire nem bíznak egy pasiban?

Ilyen nőt úgy hagynám ott, abban a pillanatban, hogy még a illatomat is magammal vinném, a fejéből a gondolatot amiben szerepelek.

2023. jún. 2. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!