Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy legyen párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

A lényeg 26 éves vagyok és nem volt még kapcsolatom, próbálkozok ,de sajnos mindegyik zátonyra fut.

Magamról 175 cm magas vagyok, sportolok, futok, konditerembe járok 80kg vagyok, izmos. A munkatársaim is normálisnak gondolnak, jófiúnak, inteligensnek tartanak.

Én úgy gondolom nem nézzek ki jól, arcra és ez a bukfence.

Sajnos még egy csókot se tudtam összehozni.

Több nő kollégám mondta, majd 30 felett amikor lenyugszak a nők majd akkor kellek nekik.

De én óhajtam, nem csak a szexet, a szerelmet, megértést, beszélgetést, zavar, hogy sokan 5-10 év óta élnek nemi életet nekem meg semmi.

2022. okt. 5. 21:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
3%
Nem vagy szép
2022. okt. 5. 21:23
 2/23 anonim ***** válasza:
66%

Angol tudósok szerint érdemes megpróbálkozni az udvarlásnak hívott dologgal, állítólag évszázadok óta bevált technika :) Ja, hogy nem fog mindenki igent mondani? Akkor mész a következő helyre, amíg nem találsz olyat akinek be is jössz.

Az sem árt ha kimozdulsz a négy fal közé, mondjuk baráti társaságba meg hasonló.

2022. okt. 5. 21:24
 3/23 A kérdező kommentje:

Tudom, ezért sportolok, járok konditeremben, futok napi 2-3 km-et legalább dolgozok a külsőmön. Arcom nem valami szép, ezért is bánt ez az egész.

Teszek a külsőmért.

2022. okt. 5. 21:25
 4/23 A kérdező kommentje:
Már több száz visszautasítást kaptam, mind hiába.
2022. okt. 5. 21:29
 5/23 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ilyen külsővel ne ezen agyalj. Valószínűleg a fellépésedben, karakteredben van valami, ami a nőket zavarja. Nekem egy kb hasonló méretű barátom, aki IT-s, panaszkodott, hogy miért nincs barátnője szinte soha. Aztán úgy alakult, hogy egyszer véletlenül végighallgattam egy randiját, és úristen... a csaj mindent próbált, a barátom meg csak zártvégű mondatokat mondott,semmi lazaság, semmi kérdezés, semmi pikáns kiszólás, semmi cukkolás, semmi irónia, csak ilyen tárgyilagos, unalmas szar. Amúgy a srác tök jó fej férfiak közt meg vegyes társaságokban, de akkor vettem észre, hogy pl mindig másra reagál, sosem mond ő valamit, amibe a többiek kapcsolódhatnak be.
2022. okt. 5. 21:37
 6/23 anonim ***** válasza:
69%

Az utolsó jót írt.

A szociális skilled alacsony

2022. okt. 5. 21:52
 7/23 A kérdező kommentje:
Pedig ismerkedek, normális vagyok, mégis semmi.
2022. okt. 5. 21:53
 8/23 anonim ***** válasza:
80%

Tehát sok barátod van, jársz közösségekbe?

Tudsz ismerkedni?

2022. okt. 5. 21:55
 9/23 anonim ***** válasza:
28%

Hát valószínűleg akkor vagy nagyon ocsmány (extrém ronda) a fejed, vagy abszolút nulla "ismerkedési tudással" bírsz (angolul "game"-nek mondják).

A te esetedben én is inkább a második lehetőséget tartom valószínűbbnek.

"Sajnos még egy csókot se tudtam összehozni." Azért 26 évesen ez elégg riasztó.

Járj el bulizni, társaságba ésl egyél lazább. Ha kell igyál annyit, hogy feloldódj vagy akár... próbálj ki más dolgokat is.

Egyébként ha az arcod valóban nem túl megnyerő, akkor ne kompenzálj túl a gyúrással, sporttal.

100-ból 90 nő inkább választ egy vékony, de jóképű férfit, mint egy csúnya arcú, de kigyúrt, sportosat.

2022. okt. 5. 21:58
 10/23 A kérdező kommentje:

Csak pár barátom van, igen járok közösségbe.

Meg olyan körökbe ahol vannak lányok.

2022. okt. 5. 21:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!