Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek normális ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mazsidrazsii kérdése:

Szerintetek normális ha egy férfi 34 évesen még a szüleivel él?

Figyelt kérdés
Engem ez nagyon zavar, hogy a férfi akivel ismerkedek a szüleivel él ennyi idősen, míg én külön, albérletben. Ugyanakkor tudom, így félre lehet tenni a jövőre, lakásra és ilyen szempontból ez okos döntés, mert így spórol, de engem mégis zavar. Nem feltétel kellene hogy egyedül béreljen lakást, hanem mondjuk lakótárssal, vagy egy haverjával.

2022. máj. 1. 20:31
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
95%
Normális, és ha téged zavar, akkor szakíts vele, és keress olyat pl aki egyedül én. (Mint én is) Bár én nem kedvelem ezt a helyzetet annyira.
2022. máj. 1. 20:39
 2/60 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Miért probléma ez ha pl veled lehet szívesen összeköltözne komoly kapcsolat esetén?
2022. máj. 1. 20:40
 3/60 A kérdező kommentje:
Hát csak azért mert akkor ahányszor nála tölteném a hétvégét nem tudnánk kettesben lenni ahogy a felnőttek. És nyilván valamennyit a szüleivel is kellene beszélni, ami klassz, meg ilyesmi csak nem mindig
2022. máj. 1. 20:42
 4/60 anonim ***** válasza:
81%

Egyedül élni nem jó és a lakótársakkal is csak a baj van általában.

Én vissza költöztem szüleimhez és csak komoly kapcsolat esetén fogok költözni

2022. máj. 1. 20:42
 5/60 A kérdező kommentje:
Mármint milyen helyzetet nem kedvelsz első válaszoló?
2022. máj. 1. 20:43
 6/60 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mentek hozzád albiba néha
2022. máj. 1. 20:43
 7/60 A kérdező kommentje:
Igen az összeköltözés megoldás, de én ezt nem sietném el, várnék 1-1,5 évet hogy megismerjem a másikat és addig ez a helyzet hosszú
2022. máj. 1. 20:44
 8/60 anonim ***** válasza:
100%
Az egyedüllétre gondol valószínűleg. Nem való mindenkinek.
2022. máj. 1. 20:44
 9/60 A kérdező kommentje:
Azért nem lehetünk mindig nálam, mert más városban lakunk és csak neki van autója, így könyebben mozog illetve én a munkámból kifolyólag is nem vagyok helyhez kötve sokszor, így én vagyok az aki gyakrabban tud menni
2022. máj. 1. 20:45
 10/60 anonim válasza:
31%

Fogalmazzuk meg más szavakkal a kérdést:

Normális, hogy egy férfi 34 évesen még egy életképtelen, tehetetlen kisgyerek?

Talán így könnyebben megvan a válasz.

2022. máj. 1. 20:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!