Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek normális ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mazsidrazsii kérdése:

Szerintetek normális ha egy férfi 34 évesen még a szüleivel él?

Figyelt kérdés
Engem ez nagyon zavar, hogy a férfi akivel ismerkedek a szüleivel él ennyi idősen, míg én külön, albérletben. Ugyanakkor tudom, így félre lehet tenni a jövőre, lakásra és ilyen szempontból ez okos döntés, mert így spórol, de engem mégis zavar. Nem feltétel kellene hogy egyedül béreljen lakást, hanem mondjuk lakótárssal, vagy egy haverjával.

2022. máj. 1. 20:31
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
28%

❤️ Igen ! Ezzel nincs semmi baj.

❤️ Sőt ! Igazából sokkal több előnye van mint különélve.

2022. máj. 1. 21:00
 12/60 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván a te életed, a te döntésed. De en ebben a korban nem várnék 1-1,5 évet az összeköltözéssel. Ha komolyan tervezek, akkor 0,5 év elég a lecsekkolásra szerintem és aztán fejlődjünk inkább közösen. Egyébként engem is zavarna a helyedben.
2022. máj. 1. 21:01
 13/60 anonim ***** válasza:
44%

❤️ De én azt mondom neked : KERESS másik pasit !

❤️ Őt meg hagyd meg az értelmesebb csajoknak !

2022. máj. 1. 21:01
 14/60 anonim ***** válasza:
43%
Az az igazság, hogy ki mire lett egész gyerek korától szoktatva, ha valaki mindvégig el volt kényeztetve s nem nevelték a szülei az önállóságra, hogy az embernek egyedül kell megállni a helyét, akkor fennáll az az opció, hogy a gyerek 30-on felül is a szüleihez lesz kötve, ahelyett, hogy önálló légkörben kezdene és alakítana magának új életet.
2022. máj. 1. 21:07
 15/60 anonim ***** válasza:
86%

Én őszintén nem értem ezt a nagy leszakadási kényszert. Fiatalon elmennek albérletbe, aztán még 45 évesen sem tudtak saját lakást venni miatta.

Nem furcsa a szülői házban élni, ha megoldható a külön lakás kialakítása. Azzal lenne gond, ha csak egy szoba az övé

2022. máj. 1. 21:53
 16/60 anonim ***** válasza:
81%

Szüleivel lakik az probléma, de ha albérletbe vadidegenekkel, az nem probléma.

A baj a te fejedben van szerintem. Hanyagold a pasit, biztos talál magának okosabb nőt is.

2022. máj. 1. 22:14
 17/60 A kérdező kommentje:
Értelmesebb csajoknak hagyjam meg 13. válaszoló? Ezek szerint én nem vagyok az, aki egy önálló férfira vágyik?
2022. máj. 1. 22:16
 18/60 anonim ***** válasza:
85%
önállóság és családdal együtt élés nem zárja ki egymást
2022. máj. 1. 22:21
 19/60 anonim ***** válasza:
86%
17 A leírtak alapján nem vagy túl értelmes, ha attól teszel függővé egy kapcsolatot, hogy hol és kikkel él. Nem az lenne a fontosabb, hogy milyen ember, és hogy éreztek-e egymás iránt valamit? Nekem amúgy mindegy, keresgélj férfit budán, akinek saját villája van, bár lehet felesége is, de az nem olyan nagy akadály, csak hogy legyen saját háza😄
2022. máj. 1. 22:28
 20/60 anonim ***** válasza:
81%

Ha lakótársakkal lakna az mivel lenne jobb amúgy? 🙄

N30

2022. máj. 2. 00:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!