Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek normális ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mazsidrazsii kérdése:

Szerintetek normális ha egy férfi 34 évesen még a szüleivel él?

Figyelt kérdés
Engem ez nagyon zavar, hogy a férfi akivel ismerkedek a szüleivel él ennyi idősen, míg én külön, albérletben. Ugyanakkor tudom, így félre lehet tenni a jövőre, lakásra és ilyen szempontból ez okos döntés, mert így spórol, de engem mégis zavar. Nem feltétel kellene hogy egyedül béreljen lakást, hanem mondjuk lakótárssal, vagy egy haverjával.

2022. máj. 1. 20:31
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%

#38.)-as 😂 🤣 😂 🤣 EGY VICC VAGY...

⛔️ Miért jobb az ÁLLAMON ÉLŐSKÖDNI, mint a szülőknél ?

🚫 Miért vallod függetlennek magad, mikor ugyan úgy TÁMOGATÁSBÓL tartod el magad... ?

☢️ Csak nem a család felől, hanem az állam/önkormányzat felől kapod azt...

2022. máj. 2. 16:56
 42/60 anonim ***** válasza:
#30: tanulnék, keresnék másodállást, másik munkát, stb. Sok lehetőség van.
2022. máj. 2. 21:29
 43/60 anonim ***** válasza:
100%
38-as. 15 ezerért én is bármikor bérelnék lakást banyek...
2022. máj. 2. 21:34
 44/60 anonim ***** válasza:
100%
#38: sajnos egy normális lakás bérlete 100 ezer, de inkább 150. Nem ritka 200 fölötti sem. Te a 15 ezres bérleti díj mellett sem tudsz összespórolni saját lakásra, akkor kérlek ne oktass ki másokat függetlenedésről
2022. máj. 2. 21:37
 45/60 anonim ***** válasza:
27%

44, miről beszélsz?

Érthetően leírtam, hogy évek óta gyűjtök. Amikor 35ezerért béreltem majdnem 10 éve akkor az volt a "normális" ár. Felénk amúgy most is 80-100ezer lenne.

Korabban nem tudtam venni 2 millióból, mert 5-6 millió volt egy lakás. Most van 15 millióm és 25 alatt nem tudok venni.

2022. máj. 2. 22:22
 46/60 anonim ***** válasza:
100%

41-es. Értem, akkor ha valaha elveszíted a munkád, szólj, hogy te nem kérsz álláskeresésit. (amúgy én még sosem voltam). Ha szülsz vagy gyereket vállalsz, családit, gyest se igényelj. Se semmilyen támogatást, amit igénybe lehet venni.

Évekig pályáztam, az is pénzbe került, és amit az előttem lakó lelakott 500ezer azt is én fizettem ki.

Különben mindenkinek ott a lehetőség majdnem minden településen, hogy pályázzon. Persze én is ismerek olyat, aki nem kap lakást és szid mindenkit. Az hogy évek óta nem is pályázik az nem az ő hibája hanem mindenki másé.

2022. máj. 2. 22:26
 47/60 anonim ***** válasza:
100%

45.

Jó neked, h az önkormányzati lakásra ennyit fizetsz. Én 50 plusz rezsit fizetek, fél éve lakom ott. Az albérletem 10 évvel ezelőtt is 100 ezer volt és nem egy nagy valami.

Lakás 30 millától kezdődik itt, egy kisebb panel 33 átlagban, egy telek 25 30 millió.

Én két munkahelyen dolgoztam évekig, megvan mindenünk, egyedül nevelem a lányom 6 éve. Én is raktam félre nem keveset, de ha otthon maradtam volna (ha apámmal jó lenne a viszony nem lett volna kérdés), akkor se biztos, h kapnék annyi hitelt egyedül, h lakást vegyek...azért nem ilyen egyszerűek ezek a dolgok.

Jaa van elég sok picsogó, aki nem is pályázik önkormányzati lakásra, de rengeteg olyan is aki igen és semmi. Falun se olyan könnyű.

2 millióhoz nem tudtál felvenni 4-et, akkor 15-höz hogyan akarsz 10-et? Ergo egyedül sose lesz lakásod max egy eldugott faluba.

Mellesleg hitel nélkül pláne lehetetlen és a hitel nem havi 35 ezer , amit Te fizettél évekig és mellette spóroltál és talán nem is éltél roszul.

2022. máj. 2. 22:49
 48/60 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 45.

Fel tudtam volna venni akkoris is hitelt, csupán nem akartam. Nem hittem volna, hogy minél több pénzem gyűlik, annál több lesz az ingatlanok ára. Mai eszemmel már hiába tudom, mit kellett volna tenni kB 6 éve. Állami cégnél dolgoztam, még dolgozói hitel is volt.

Mint írtam, örököltem egy erősen felújítandó házat, úgy 20 millió a becsült költség.

Maga a lakhatásom valóban 35ezer körül áll meg, emellett havi 80ezer forintot fizetek lakástakarékokba. Mellette is félre teszek amennyit tudok, kB 2 évi fizetésem van jelenleg is a számlámon, mert bármi megtörténhet.

Nekem is van már egy gyermekem, akit egyedül neveltem évekig. Munka és egyetem mellett. 6 év alatt lett 3 diplomám, nyelvvizsgám, jogosítványom, autóm.

1,5 éve van párom újra, vele most várjuk az első közös babánkat. Lehet bármilyen állami élősködőnek nevezni, de fel is fogunk venni minden támogatást, amit lehet.

Na az én párom kB ugyanaz, mint a kérdezőé. Otthon lakott anyucival. Voltak ebből konfliktusok. És igen akikről írtam az első kommentemben, ő is olyan sajnos. Van egy kevés hitele, félretenni soha nem is tudott holott otthon élt.

Viszont mikor ideköltözött pozitívan csalódtam, mert amíg "látogatóban" volt itt, nem nagyon vette ki a részét a házimunkából. Mondjuk nyilván az első trimeszteri rosszulléteim miatt is igyekszik annyira.

2022. máj. 3. 08:11
 49/60 anonim ***** válasza:
100%

35 ezer plusz 80 ezer vagy 100 ezer plusz 80 ezer (Én is ennyit költök lakastakarékoságira) se ugyan az.

Én egy 20 évig még (remélem) nem fogok örökölni. Szóval ez is nagy előny Nálad.

Nekem is ott a kocsi, nyaralni is megyek...mellette hobbim is van és megtakarítás kb fél millió itthon.

Én nem vállaltam volna gyereket, amíg fix teljes munkaidős állásom nincs. Jó dolgok, amiket elértél nem azért írom.

Nekem a diploma semmit nem ad az életemhez, csak buszt vezetek most és németül beszélek perfekt.

Nyilván miért ne venné fel az ember, akit tud?.

Párom 45, otthon él még, devhs nálam van így is segít mindenben. Mi nem tervezünk gyereket (neki nincs) és van nem kevés megtartása, de Én ingatlant nem vennék közöset max szerződéssel.

Azért nézd meg reálisan az emberek nagy részét. Nem mindenki jut olcsóbb lakhatáshoz.

2022. máj. 3. 11:26
 50/60 anonim ***** válasza:
100%
#45: ennyi alaptőkével nyugodtan vehetnél saját lakást. A törlesztő mértéke nem térne el nagyban egy átlagos albérlet díjától. Miért nem teszed?
2022. máj. 3. 12:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!