Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más incel is érzi úgy az oldalon, hogy kimaradt valamiből fiatalkorában?
Most nem is annyira a csajozásról beszélek, hanem a blackpill aranykoráról, azaz a loveshy.com -ról, a régi 4chanről és a reddit r/incels -ről.
Ez alapján a stream alapján jött a kérdés:
https://www.youtube.com/watch?v=2EWQWbkSV10&t=83s
Aki nem akarja végighallgatni: Az első 30 percben különböző korai incelfórumokról beszélnek, meg arról, hogy ott mik történtek. Sajnos akkoriban még bluepilled voltam meg nem tudtam angolul sem..
..Most meg már késő. Semmi hasonló nincs max a magyar gyakorit leszámítva, de ez sem ugyanaz az érzés.
"egyszercsak kiderül, hogy vlaójában a szociális képességei voltak fejletlenek.":
Vagy a nő 30 felé közeledve lead az igényeiből, hogy összeszedjen a béta balek lúzert, aki még a mostani világban is hajlandó vele házasodni és családot alapítani.
32! Pedig te is tudod, hogy igaza van...
Hány és hány nó van, aki 30 után bárkivel összejönne, mert érzik, hogy ketyeg az a bizonyos óra.
34, nem tagadom, biztosan vannak ilyenek.
Deeee, ha választani kell, hogy szingli maradsz, vag yösszejössz egy ilyennel, te összejönnél vele? Én biztos nem:D
Ha nincs mit ennem, nem muszáj szart tenni a számba:D Nem vagyok vele előrébb, hátrébb visoznt igen.
35! Milyennel? A kérdező azt írta, hogy a nők 30 fölött leadnak az igényeiből, és akkor kerülnek képbe az olyan férfiak, akik addig nem voltak elég jók, mert akkor már elkezd ketyegni a biológiai óra, és a ha nincs ló jó a szamár is alapon családalapításra azok is jók lesznek. Ez mindig is így volt.
mondjuk én tuti nem jönnék össze másik pasival! 😂
De ettől függetlenül szerintem te is tudod, hogy ez egy ősrégi fennálló tendencia, hogy 30 fölött a nők másképp állnak a párkereséshez. Többségük persze. Van aki még 45 évesen is a 25 éves kigyúrt srácokra vágyik...hát vágyhat, csak már nem jön össze a dolog. De a többség azért a negyedik évtizedben már mindenkivel, akivel stabil jövőt lát összejön, mert nem akar egyedül maradni.
36, de nem veszik ki a képből azt, hogy vonzó legyen meg jó legyen vele lenni, stb.... pusztán a 30 egy "vízválasztó" korban. Pl az online ismerkedésnél a legtöbb 30 alatti a 30at adja meg felső korhatárnak. De 30 évesen ezt kibővítik 35 körülre.
Nem az igényeit adja le, csak a saját kora előrehaladtával egyre nagyobb a merítés.
Őszintén, szexpartner keresésénél nem gond, ha a másik nem tökéletes jellemű, de ha valakivel családot akarsz, közös jövőt akarsz, mióta a kockahas a szempont és nem az, hogy mondjuk el tudd viselni nemhogy 3-4 órán, de évtizeden át?:D
Javaslom beszélgess többet nőkkel. Nagyon kóros az, amikor férfiak egymás közt megállapítják mi kell a nőnek, a nőt meg senki nem kérdezi meg erről:D
37! De lejjebb adják...most attól, hogy te ezt nem hiszed el, ez még tény. Nagyon egyszerű: Aki húsz éves és családot akar az válogathat 15 évet. Aki meg 30 és családot akar annak 5 éve maradt. Elég egyszerű a képlet, hogy a 30-35 közötti nők KÉNYTELENEK lejjebb adni, elvégre ha addig nem "keltek el", akkor alkalmazkodnak a szituációhoz, vagy egyedül maradnak.
Mondanám, hogy inkább te beszélgess nőkkel. 😂 Mert a vicc, hogy ezt pont nőktől is hallom és látom...
39, a világról senki nem akart semmit sem gondolni. Nem is volt témában.
De ahog ynézem az sem mérvadó, hogy a nők mit gondolnak önmagukról, itt a szingli férfiak szava a döntő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!