Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más incel is érzi úgy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más incel is érzi úgy az oldalon, hogy kimaradt valamiből fiatalkorában?

Figyelt kérdés

Most nem is annyira a csajozásról beszélek, hanem a blackpill aranykoráról, azaz a loveshy.com -ról, a régi 4chanről és a reddit r/incels -ről.

Ez alapján a stream alapján jött a kérdés:

https://www.youtube.com/watch?v=2EWQWbkSV10&t=83s

Aki nem akarja végighallgatni: Az első 30 percben különböző korai incelfórumokról beszélnek, meg arról, hogy ott mik történtek. Sajnos akkoriban még bluepilled voltam meg nem tudtam angolul sem..

..Most meg már késő. Semmi hasonló nincs max a magyar gyakorit leszámítva, de ez sem ugyanaz az érzés.

2023. máj. 31. 19:14
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
25%
Quorán találkoztam először a Blackpillel, a mai napig a kedvenc platformom nagyon jó írások születtek ott. 18f incel
2023. jún. 1. 21:17
 12/40 anonim ***** válasza:
74%
18 évesen, úristen.... hogy lehet így tönkrevágni magadat kb mé azelőtt, hogy elkezdenél élni...
2023. jún. 1. 21:22
 13/40 anonim ***** válasza:
10%

12-es: tönkrevágni? Pont hogy rendkívül szerencsés, hogy megtalálta az igazságot és nem ringatja magát illúziókba.

18 évesen tudtam volna a blackpill-ről egészen máshogy alakul az életem. Legalábbis csajozás szempontjából.

Ha tudom ezeket a dolgokat már akkoriban, simán kihasználhattam volna a lehetőségeim, mertem volna kezdeményezni nem lettem volna olyan aki fölösleges, értelmetlen illúzióknak él.

Az én életemben nagyon pozitív lett volna a blackpill ismerete, tudtam volna hogyan használjam ki a külsőm, gyúrtam volna, időt és pénzt szántam volna arra, hogy minél jobban nézzek ki, amíg annak van értelme. Lett volna több kapcsolatom és lehet emiatt most is lehetne.

De sajnos nem így alakultak a dolgok későn fedeztem fel az igazságot.

2023. jún. 1. 21:29
 14/40 anonim ***** válasza:
91%
#12 ettől én is kiégek... Betiltanám ezeknek a hülyeségeknek a terjesztését, fiatal gyerekeket nyomorítanak meg vele ezek az aljas férgek!
2023. jún. 1. 21:32
 15/40 anonim ***** válasza:
91%
11-es és 13-as: az emberiség hálás nektek azért, hogy nem adjátok tovább a génjeiteket. Köszönjük!
2023. jún. 1. 21:56
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

A Fresh&fit két közönséges balfek csaló akik kis szektat építettek a recskazos fiúkból. Fresh egyrészt nem tud beszélni, másrészt számtalan videóban bukott már le hazugsággal, volt h a kommentekben a saját rajongói küldték el a picsába h ne hazudozzon.

Myron is volt már minden testépítő, fitnesz edző most épp "high value man" és a párkapcsolatok szakértője. Közben annyira high value man h hisztisebb mint a legtöbb instalany akit behívnak a műsorba.

2023. jún. 1. 23:47
 17/40 anonim ***** válasza:
34%

Nekem 18 evesen a vesemet rugdaltak a katonasagnal, a nok voltak a legkisebb bajom.....

38F incel

2023. jún. 2. 00:54
 18/40 anonim ***** válasza:
91%

13, a csjaozáshoz nem a blackpillt kell ismerni, hanem a csajokat.

Eleve nagy ostobaságnak tartom, hogy egyes férfiak más férfiaktól próbálnak tanulni a nőkről ahelyett, hogy magukat a nőket figyelnék/kérdeznék meg.

És... mertél volna kezdeményezni? Magyarul még csak nem is kezdeményeztél. Hát ehhez nem kell vad incel ideológia, hogy az ember rájöjjön, hogy ha nem kezdeményezel, sikered sem lesz.

Én a nőktől tanultam meg, hogy mi kell a nőknek. Hogyan? Beszélgettem velük. Nem nyomultam, nem akartam (mindegyiktől) kapcsolatot vagy valamit, egyszerűen csak meg akartam ismerni őket. online és élőben. Online-al az MSN fénykorában persze jóval nagyobb lehetőségeim voltak mint pl 38Fincelnek, ez tény, korok jönnek, korok mennek. De az online lehetőség most is megvan, szóval a mai 18 éveseknek is.

Légy figyelmes és tanulj. Ennyi. Nem pedig más sikertelen férfiaktól vagy tankönyvből tanulni azt, amit így nem lehet.

2023. jún. 2. 11:45
 19/40 anonim ***** válasza:
50%

12! Azt már 16-17 évesen tudod, hogy megfelesz vagy sem a nők elvárásainak. Ha addig nem megy a dolog, később se fog. Aztán erre válaszokat keresel, és voila íme a fiatal incel. Csak ma ez könnyebb, nekünk nem volt ilyen segítség. Azt hittük velünk van a baj. Ma már tudjuk, hogy nem.

Üdv egy 35 éves incel.

2023. jún. 2. 13:13
 20/40 anonim ***** válasza:
91%

"ha addig nem megy a dolog, később sem fog"

Hát... ezzel mondjuk nem értek egyet, sok haverom csak 20 évesen jött bele a csajozásba. A középiskolai közeg egyszerűen nem volt megfelelő a számára, de amint arra a területre tévedt ahol otthon érezte magát, kivirágzott.

Az a gond, hogy két alapvető hibából indulsz ki.

1. Az ember képtelen változni, fejlődni.

2. Az emberi tulajdonságok és igények univerzálékkal leírhatóak.

A társkeresés alapvető lényege nem az, hogy megfelelj mindenkinek, hanem az, hogy megtaláld azt, akivel kölcsönösen megfeleltek egymásnak. Egyetlen egy embert. Nem a tömegeket kell megszólítani, hanem egyetlen embert. Én azt látom, hogy az incelek "A nőknek" akar tetzeni. Ez meg még soha snekinek sem ment.

2023. jún. 2. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!