Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más incel is érzi úgy az oldalon, hogy kimaradt valamiből fiatalkorában?
Most nem is annyira a csajozásról beszélek, hanem a blackpill aranykoráról, azaz a loveshy.com -ról, a régi 4chanről és a reddit r/incels -ről.
Ez alapján a stream alapján jött a kérdés:
https://www.youtube.com/watch?v=2EWQWbkSV10&t=83s
Aki nem akarja végighallgatni: Az első 30 percben különböző korai incelfórumokról beszélnek, meg arról, hogy ott mik történtek. Sajnos akkoriban még bluepilled voltam meg nem tudtam angolul sem..
..Most meg már késő. Semmi hasonló nincs max a magyar gyakorit leszámítva, de ez sem ugyanaz az érzés.
"A társkeresés alapvető lényege nem az, hogy megfelelj mindenkinek, hanem az, hogy megtaláld azt, akivel kölcsönösen megfeleltek egymásnak"
A parkapcsolati piac kollektiv konszenzus alapjan mukodik.
38F incel
21, hát ez szép nagy semmi volt:D
Bár ha a kollektív alatt azt a 2 embert érted aki megegyezik, hogy ők most akkor egy párt alkotnak, akkor végülis jogos - bár én is csak ezt írtam - de tartok tőle, hogy te valami nagy társadalmi egyetértésre gondolsz.
38f több mint egy évtizede ismétli a dolgait itt gyakorin, legalábbis ő azt állítja. Igazi veterán.
Sokszor kifejti, hogy arra gondol hogy csak akkor lehetsz sikeres a nőknél ha "vadászszemed", "lapátállad" és "kálvinista nyakad" van. Csak ilyen férfiaknak lehet barátnőjük.
20! Ez ott bukik, hogy a kinézeted nem változik meg 5-6 év alatt, aki "belejön a csajozásba" az valójában csak szociálisan volt fejletlen. Azon lehet változtatni, az incelségen nem, arra születni "kell", hiszen 90%-ban olyan adottságok miatt van, ami ellen nem tehetsz semmit, épp ez a lényege!
pl. a túlsúlytól meg lehet szabadulni, de a magasságod vagy az arcformád sose változik meg.
"Az a gond, hogy két alapvető hibából indulsz ki.
1. Az ember képtelen változni, fejlődni.
2. Az emberi tulajdonságok és igények univerzálékkal leírhatóak."
Az elsőt elmagyaráztam, hogy vannak olyan dolgok, amikben NEM TUDSZ változni, akármenynire is szeretnél.
Kapaszkodsz? Az emberi tulajdonságok univerzálékkal leírhatók!
Basszus! Matematika formulákkal leírható a mindenki által kívánatosnak tartott férfi illetve nőideál! Mert ez genetika.
Aki ettől az ideáltól távol van az az incel. nyilván ez egy spektrum van aki tökéletes (keevesen) van ki sok dologban elfogadható (a többség) és van az, aki annyira távol áll ettől az ideáltól, hogy elégtelen mindenkinek.
Rossz hírem van, a "társ" is nő, szóval aki nem felel meg "A nőknek" az azt jelenti, hogy EGYETLEN EGYNEK SEM FOG!
25, ez mind szép és jó, de a puszta tény, hogy léteznek incelek akik mégis becsajoznak idővel valahogy bizonyítja azt, hogy nem minden incel valódi incel. Azaz hiába szjakózza éveken át, hogy ő genetikailag túl ronda ahhoz, hogy nője legyen, egyszercsak kiderül, hogy vlaójában a szociális képességei voltak fejletlenek.
Biztos van olyan is, aki tényleg olyan mint amit mondasz. De akikkel itt össze lehet futni azoknak alsóhangon a 70%-a szociálisan iszonyatosan alulfejlett, így igazából nem lehet róluk egyértelműen kijelenteni, hogy valóban a külsejükkel lenne probléma.
Szóval érted, mindenki a rondaságára hivatkozik, miközben jelentős részük szociálisan biztosan fejletlen. Akkor hogy tudod meghatározni, hogy miért nincs csaja? Tinderen kevés match-e van? Hagyjuk már...
Majd ha szociálisan fejlett, érzelmileg érett, külsőre a lehetőségeihez képest teljesen igényes incelek jelennek meg, akkor majd lehet arról beszélni amit mondasz, de amíg az itt lévők bőszen hangoztatják, hogy direkt elmarják maguktól a barátokat, met nincs rájuk szükségük, heti 50 sört isznak meg, 120 kilósak, a nő alsóbbrendű lény meg hasonlók, napfény pedig 2016-ban érte utoljára a testüket, de az is csak azért, mert elfelejtették lehúzni a redőnyt, addig kár a másfél centivel keseknyebb állcsontról beszélni...
26! Tudod ott a baj, hogy meg akarod magyarázni, hogy aki nem incel az valójában az! Nem az!
Ezt mondom, hogy az akinek csak a szociális készségeiével van baj, az sosem volt incel. Ennyi a dolog lényege.
Amúgy nem a gyakoriból kéne kiindulni, ahol az "incelek" háromnegyede troll vagy nő, vagy olyan incel, aki még szándékosan trollkodik is.
Én nem is egy incelt ismerek a való életben, és bizony tök átlag emberek, normális szociális készségekkel, akiknek az egyedüli hibájuk, hogy nem születtek jó adottságokkal. Igaz, mivel nem fogják sose mondani, hogy ők incelek, így te nem is fogod észrevenni őket. Egy elég érdekes patthelyzet alakul így ki, mert egy elég nagy társadalmi réteget képvisel egy elenyészően kicsi troll kisebbség, miközben a probléma hatalmas méreteket ölt, a fiatal férfiak körében az USA-ban majdnem 20% körüli az incelek aránya, Magyarországon nem tudom a számokat, mert nem készült felmérés, gyanítom valamivel kisebb az arány, de jelentős.
Nézz szét a baráti körödben hány 25-40 közötti fiatal férfi van család meg párkapcsolatok nélkül régóta vagy hallgat ha a téma szóba kerül! Na ők incelek, csak nem így hívják magukat.
Nem pár itteni trollból kéne megítélni az összes párkapcsolatokon kívül rekedt férfit.
Vicc, de engem például senki se hisz incelnek! Még meg is kaptam, hogy mekkora kujon vagyok, mert mindig más nővel látnak! 😂😂😂 De ennek ára van! Ugyanis én mindig úgy kezdem, hogy már feladtam és nem akarok semmit se, így talán meglepő módon mint MGTOW férfit a nők meglepően könnyen elfogadnak, ugyanis tudják, hogy nem kell tőlem "félni" mondjuk így. Mert én már rég kiszálltam abból a körből, aki barátnőt akarna.
"a fiatal férfiak körében az USA-ban majdnem 20% körüli az incelek aránya"
60%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!