Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 év körüli, frusztrált,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év körüli, frusztrált, szűz pasi vagyok. Teljesen tehetetlennek érzem magam. Más is van így?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem miért történt ez velem. Régebben nem nagyon próbálkoztam soha. Volt aki tetszett de soha nem mertem kezdeményezni. Kissé visszahúzódó vagyok, szűkszavú és gátlásos. Nincs jó dumám. Mindössze ennyi a "bűnöm". Azután soha semmi nem volt. Se egyetemen, se később. Most már lehetőségeim sincsenek ismerkedni. Nem találkozom szinte senkivel. Fogalmam sincs hogyan és hol tehetném. Nincs nagy társaságom, sem barátaim. Külsőmmel azt mondják nincs baj (nem csak ismerősöktől kapom), járok edzeni is rendszeresen.

Rászántam magam hogy pszichológushoz megyek, de nem segített eddig. Inkább rosszabbul érzem magam. Az utóbbi időben pedig egyre frusztráltabb és feszültebb vagyok. Nem tudok a munkámra sem koncentrálni, csak erre gondolok. Rettenetesen irigy vagyok azokra akiknek megadatott hogy legyen barátnőjük tizenévesen és átessenek ezeken a dolgokon akkor. Úgy érzem nekem már soha nem lehet fiatal, szép barátnőm. Ha hamarosan nem történik valami csoda, el fogok menni egy prostihoz. Más is érez így? Milyen módon próbálja megoldani ezt a gondját?

2023. máj. 27. 18:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
75%

20. Nehogy azt hidd, hogy azoknak a nőknek rajtad kívül nem volt mással esély szexelni.

Gondolom az orgazmus nekik elmaradt.. :)

2023. máj. 28. 06:19
 22/26 anonim ***** válasza:
23%
21: Igen, ezek régebben voltak amikor még normálisabb volt a nemek közti viszony. Ma az Onlyfans korban tömegesen simpelnének rájuk a top férfiak.
2023. máj. 28. 10:12
 23/26 anonim ***** válasza:
58%

22. Szóval önző módon dugtál, szerinted csúnya nőket, akik tőled orgazmust sem törődést nem kaptak?

Ne csodalkozz, ha egyedül maradsz, Atya Isten.

2023. máj. 28. 10:16
 24/26 anonim ***** válasza:

"Régebben nem nagyon próbálkoztam soha."

És újabban?

"Most már lehetőségeim sincsenek ismerkedni. Nem találkozom szinte senkivel. Fogalmam sincs hogyan és hol tehetném. Nincs nagy társaságom, sem barátaim."

Hát a négy fal között nehéz becsajozni, annyi szent. Van hobbid? Ha nincs, keress egyet. Olyat, ahol más emberekkel is találkozol. Nem mondom, hogy 30 évesen ez olyan könnyű, ha eddig nem volt, de nem lehetetlen.

Amúgy meg ismerkedni kb. bárhol lehet. Nekem az első randim egy olyan lánnyal volt, akit egy erdei sétán ismertem meg totál véletlenül.

Találd fel magad!

2023. máj. 29. 00:45
 25/26 A kérdező kommentje:
#24 Neten próbálkozom csak. Élőben nincsenek lehetőségeim. Utcán csak nem fogok odamenni és leszólítani valakit. Egyedül egyszer volt alkalmam élőben ismerkedni, de nem lett belőle semmi. Egy falmászó programon voltam, ahol ilyen kisebb csoportban voltunk. Volt ott egy szimpi lány. A program közben kicsit beszéltem vele, majd mikor vége lett elhívtam hogy találkozzunk, de mondta hogy van barátja. Kb ennyi.
2023. máj. 29. 11:12
 26/26 anonim ***** válasza:
Hogy állsz most, kérdező? Változott azóta valami?
nov. 10. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!