Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüli, frusztrált, szűz pasi vagyok. Teljesen tehetetlennek érzem magam. Más is van így?
Egyszerűen nem értem miért történt ez velem. Régebben nem nagyon próbálkoztam soha. Volt aki tetszett de soha nem mertem kezdeményezni. Kissé visszahúzódó vagyok, szűkszavú és gátlásos. Nincs jó dumám. Mindössze ennyi a "bűnöm". Azután soha semmi nem volt. Se egyetemen, se később. Most már lehetőségeim sincsenek ismerkedni. Nem találkozom szinte senkivel. Fogalmam sincs hogyan és hol tehetném. Nincs nagy társaságom, sem barátaim. Külsőmmel azt mondják nincs baj (nem csak ismerősöktől kapom), járok edzeni is rendszeresen.
Rászántam magam hogy pszichológushoz megyek, de nem segített eddig. Inkább rosszabbul érzem magam. Az utóbbi időben pedig egyre frusztráltabb és feszültebb vagyok. Nem tudok a munkámra sem koncentrálni, csak erre gondolok. Rettenetesen irigy vagyok azokra akiknek megadatott hogy legyen barátnőjük tizenévesen és átessenek ezeken a dolgokon akkor. Úgy érzem nekem már soha nem lehet fiatal, szép barátnőm. Ha hamarosan nem történik valami csoda, el fogok menni egy prostihoz. Más is érez így? Milyen módon próbálja megoldani ezt a gondját?
Rengetegen vannak hasonló helyzetben.
Én annyiban vagyok más hogy egyszer sikerült lefeküdnöm valakivel.
Aztán meg párszor ismételtünk. Több lánnyal nem voltam. 29 évesen tényleg nehéz ismerkedni főleg ha nem jársz sehová.
De mondjuk 2 év társkereses után összejött valaki de a szexig nem jutottunk el, nehéz ilyen korban normális párt találni de nem lehetetlen.
Pszichológushoz ha már elkezdtél járni folytasd hátha segít valamit de párt nem fog neked találni.
Prostihoz menni meg nem olyan nagy dolog szerintem simán elmehtesz ez is csak egy szolgáltatás amit a pénzedért kapsz. Lehet utána már nem lennél olyan gátlásos nem stresszelnel annyira a szüzesség témán.
De a szokásos tanácsot tudom csak adni járj emberek közé ismerkedj élőben.
És a főleg ne rugozz folyton ezen mert belebolondsz.
Nekem sem változtatta meg az életem az a pár együttlét nem lettem tőle alfahím caszanova de abban segített hogy kimondhatom nem vagyok szűz.
De nem olyan nagy ügy ez az első szex kicsit túl van misztifikalva nem hoz majd gyökeres változást ahoz a fejedben kell rendet tenned.
Ha soha nem kezdeményezel és visszahúzódó vagy, akkor nem lesz barátnőd soha.
Járj emberek közé, programokra, ismerkejd, de ne vedd túl komolyan. Az erőlködés meglátszik és nem vonzó.
Aztán tovább olvastalak.
Ja, hogy 30 felett fiatal, gondolom 20 éves szép nő kell.
"soha nem lesz fiatal, szép barátnőm" ez nálam is kiverte a biztosítékot.. először is tiniként a korodbeli lányokat nem fiatalnak látod, hanem normál korúnak, már 2-3 év korkülönbségre is húzza egy ép tizenéves a száját, nem hogy több évre. Másrészt a szép alatt mit értesz? Az aktuális szépségideált gondolom..
Ja, erről lemaradtál, senki nem akar 10+ évvel idősebb szűz férfit magának, de korodbeli szép nővel még összejöhetnél. Viszont amint bármelyik rájön, hogy te fiatal tini után epekedsz és életed tragédiája, hogy korodbeliekkel kell "beérned", rájönnek, hogy pszichésen nem vagy rendben és otthagynak. Járj csak tovább a pszichológushoz, mert más nem fog megérteni. Remélem férfit választottál!
Elszigetelődtél egyébként, és/vagy bekerültél egy szélsőséges társaságba, az internet hatása, hogy a hasonlóan beteg elmék egymásra tudnak találni és terjeszteni a beteges látásmódjukat. Javaslom hagyd az oldalt, keress egy hobbit, ahol több korodbeli férfi van(nem netes játék, ahol a selejt hülyíti egymást!), és a társaságuk vissza fog vezetni a jó útra. Javaslok ilyen túrázós csoporthoz csatlakozást, társasjátékos klubot, felnőtt tenisz vagy más sportoktatást, illetve a kollégáid, vagy beiratkozhatsz nyelvtanfolyamra, esetleg levelezőre egyetemre. Olyan emberek társaságát keresd, akiknek stabil munkahelyük van, feleségük vagy párjuk, esetleg gyerekük, 30 körül a normális embereknek ilyen életük van, vagy azon vannak, hogy ezt összehozzák.
"Rászántam magam hogy pszichológushoz megyek, de nem segített eddig. Inkább rosszabbul érzem magam."
Pontosan meg tudnád fogalmazni, hogy mi volt a célod azzal, hogy pszichológushoz mentél?
28 voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet. Annyira nem volt nagy szám, mint azt beállítják, de nyilván jobb, mint egyedül csinálni, több okból is. Viszont az tény, hogy rettenetesen megalázó, hogy másoknak a kapcsolat és a szex alanyi jogon jár, mert jól néznek ki, míg nekünk vagy a csodára kell várnunk, vagy fizetnünk kell érte bődületes összegeket, csak mert nem nézünk ki jól és nem vagyunk férfiszámba véve. Nekem se előtte, se azóta nem volt senkim, és az elkeserítő photofeeleres értékelések alapján nem is lesz egyhamar. (Ugye nincsenek illúzióid, hogy nagy eséllyel csak kamuznak neked? Borzalmas rádöbbenni arra, ha az ember nem néz ki jól, és ezzel elvágja az élet tőle az összes reményt - remélem, próbáltad már a Photofeelert te is, csak az objektivitás kedvéért.)
Úgyhogy igen, bár tudom, nekünk sovány vigasz, de hidd el, rohadtul nem vagyunk egyedül és egyre általánosabbá válik ez a jelenség.
A többieknek meg... igen, nyilván azt akarja bepótolni az ember, ami kimaradt az életéből. Ha már küzd, tesz magáért, akkor nyilván baromi jó lenne, ha úgy érezné a végén, hogy "na igen, ezért megérte!", nem pedig 40-es, de 50-nek kinéző, kétgyerekes anyuka vagy lezüllött cigánylány a cél. Bár feltételezem, azért a kérdező is kompromisszumképes ezen a téren.
"igen, nyilván azt akarja bepótolni az ember, ami kimaradt az életéből"
Csakhogy ez nem így működik. El kéne engedni azt, hogy az életben mindenkivel ugyanannak kell történnie ugyanakkor. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy mivel nekem nem volt apám, jár nekem, hogy 18 évig eltartson és feltétel nélkül szeressen valaki. Vagy nekem jár az a pénz, ami a Trump gyerekeknek. Nevetséges.
#5: "hogy másoknak a kapcsolat és a szex alanyi jogon jár"
SENKINEK SEM JÁR. Látom, nem nagyon megy a gondolkodás. Az, hogy megkapta, egyáltalán nem azt jelenti, hogy JÁR NEKI.
#4: Az volt a cél hogy önbizalmat építsek és hogy kikerüljek ebből a helyzetből.
#5: Próbáltam a photofeelert. Egy képem 7.4 pont kb 40 szavazatból, másik 8.1 70 szavazat felett. Nem gondolnám hogy ez túl jó eredmény, illetve nem számít túlságosan.
Semmilyen túrázás nem igazán érdekel meg a társasjáték sem. Főleg ismeretlenekkel lenne kissé fura. Azon viszont gondolkozom hogy jelentkezek újból egyetemre, más szakra mint amin végeztem (kezdő évfolyam kb 100 hallgató és ebből úgy 5 volt lány) és most már talán ismerkedni is tudnék.
@6
Csakhogy ezzel jár általában egy társadalmi kitaszítottság is. "25-30 évesen szűz vagy? Mekkora egy lúzer, hahahaha! Mit csináltál eddig, mi?" És ha ezt egy nő megtudja, akkor onnantól általában legjobb esetben friendzone lehet csak a vége, mert hát nehogymár megalázza magát egy tapasztalatlan férfivel! Mint azok a munkahelyek, amik elvárják az X év tapasztalatot, na de a tapasztalat megszerzésére már nem hajlandók lehetőséget teremteni. Mindeközben ha nem volt apád, akkor együttérzően, hümmögve bólogatnak, a Trump-gyerekek lóvéja meg minden ember számára egyértelmű kettőnél több agysejt fölött, hogy nem az átlag, hanem a marginális százaléknyi kivétel.
@7
Oh, valóban? És akkor az hogy van, aki jól néz ki, az általában a kisujját nem kell, hogy mozdítsa, a nők maguk keresik a társaságát? Az nem minősül
a te szemedben "alanyi jognak"?
@8
Ja, akkor az elég érdekes pedig, mert egyértelműen Chad vagy külsőre. Akkor bizony társkereső ezerrel, mert neked lesz sikered is ott. (Nekem általában 3.7 és 4.5 közti pontszámaim érkeznek, ebből indultam ki nálad is, valóban tévesen. Akkor bocsánat!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!