Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüli, frusztrált, szűz pasi vagyok. Teljesen tehetetlennek érzem magam. Más is van így?
Egyszerűen nem értem miért történt ez velem. Régebben nem nagyon próbálkoztam soha. Volt aki tetszett de soha nem mertem kezdeményezni. Kissé visszahúzódó vagyok, szűkszavú és gátlásos. Nincs jó dumám. Mindössze ennyi a "bűnöm". Azután soha semmi nem volt. Se egyetemen, se később. Most már lehetőségeim sincsenek ismerkedni. Nem találkozom szinte senkivel. Fogalmam sincs hogyan és hol tehetném. Nincs nagy társaságom, sem barátaim. Külsőmmel azt mondják nincs baj (nem csak ismerősöktől kapom), járok edzeni is rendszeresen.
Rászántam magam hogy pszichológushoz megyek, de nem segített eddig. Inkább rosszabbul érzem magam. Az utóbbi időben pedig egyre frusztráltabb és feszültebb vagyok. Nem tudok a munkámra sem koncentrálni, csak erre gondolok. Rettenetesen irigy vagyok azokra akiknek megadatott hogy legyen barátnőjük tizenévesen és átessenek ezeken a dolgokon akkor. Úgy érzem nekem már soha nem lehet fiatal, szép barátnőm. Ha hamarosan nem történik valami csoda, el fogok menni egy prostihoz. Más is érez így? Milyen módon próbálja megoldani ezt a gondját?
"Ja, erről lemaradtál, senki nem akar 10+ évvel idősebb szűz férfit magának, de korodbeli szép nővel még összejöhetnél. Viszont amint bármelyik rájön, hogy te fiatal tini után epekedsz és életed tragédiája, hogy korodbeliekkel kell "beérned", rájönnek, hogy pszichésen nem vagy rendben és otthagynak. Járj csak tovább a pszichológushoz, mert más nem fog megérteni. Remélem férfit választottál!"
Kiegészíteném azzal, hogy ez kb lerí az emberről. Gáz, ha azt hiszed hogy 18-22 éves nők utánad fognak futni, kérdező. :/
#11 A kérdésem nem erre irányult hanem hogy más is érez-e így és hogy bírkózik meg vele.
Ebből a szempontból nem érdekel a hozzá fűzött véleményed.
Kérdező, kb. ugyanezt érzem és ugyanebben a helyzetben vagyok.
Nagyon nehéz a helyén kezelni, mert ugye mi is vágynánk egy társra, és ezt nem lehet csak úgy kiölni magunkból sajnos.
De mostanában kezdek rájönni, hogy igazából nem számít ez igazán annyira sokat, főleg nem másoknak.
Magadra koncentrálj, legyenek kitűzött céljaid, amiket el szeretnél érni, tegyél meg értük mindent és azokkal foglalkozz.
Én régebben nagyon sokat jártam el haverokkal,barátokkal egyetem alatt. Kezdeményeztem is sokat, szinte mindennap voltunk valamerre.
Így sem jött össze kb semmi sajnos, pedig tényleg próbáltam mindent megtenni érte. Haverom meg random utcán találkozott egy lánnyal anno x évvel ezelőtt, aki papírokat leejtett, ő meg segített neki összeszedni őket. Ebből lett aztán kapcsolata.
Szóval azt mondom, figyelj az eseményekre, próbálj meg minél több embert megismerni,segíteni, hátha sikerül valami belőlük, de magadra koncentrálj elsősorban.
Szerencse kérdése szinte az egész élet, ahogy látom. A párkapcsolat is, munka is minden.
De ha megteszed a lépéseket, és haladsz az életedben, akkor remélhetőleg előbb-utóbb összejön minden amit szeretnél :) ebben reménykedem én is, és így is teszek :)
Hajrá, sok sikert.
31/F
Engem egy barátnőm beszélt rá arra, hogy jelen lakhatási és munkakörülményeim miatt.
200 órában dolgozom és másik 2 olyan személlyel lakom egyűt akik nukleáris háború esetén sem lépnek ki a házból és nem mennek soha sehová.
Igy igen kénytelen vagyok k…. hoz járni.
Ha nem tenném még annyi szexben sem lenne részem amihez igy jutottam hozzá.
Mindenkinek megvan a maga keresztje.
Az egyetlen előnye ennek, hogy nem rabolják ki a házat. Más nincs.
"Egy képem 7.4 pont kb 40 szavazatból, másik 8.1 70 szavazat felett. Nem gondolnám hogy ez túl jó eredmény, illetve nem számít túlságosan"
Hat ez pedig jo eredmeny, en 3 korul kapok....
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!