Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vajon mit akar tőlem már ha egyáltalán akar vmit?
Elvárja, hogy te fuss utána még akkor is, hogyha jó isminek tart nem méghogy mást is szeretne.
Pár beszélgetés után amúgy hogyan lehet belezúgni valakibe, aki igazából le se tojj? Ennyire figyelem/szeretet és péniszéhes vagy, vagy mi?
Legyen már egy kis eszed.
Hjaj, voltam így. Férfi kollegámmal nagyon jóban lettünk. De ugyan ez volt. Menjek oda én az asztalához, az ő haverjainak mindig mondta milyen jó fej vagyok, nyaralni is elhívtak a baráti társaságukkal (nem csak pasik és nem is mentem).
Ő nagyon ritkán jött oda, de akkor megfogta a vállamat, meg ilyesmi. Azt tudni kell rólam, hogy érintést kb senkitől nem viselek el, de valahogy nem zavart a dolog.
Egyébként barátnője volt X éve, akit én is ismertem, sokszor mondta mennyi mindenben hasonlítunk.
Nemes egyszerűséggel elmartam magam mellől, mert nem akartam többet érezni és belerondítani a kapcsolatukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!