Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most vajon mit akar tőlem már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most vajon mit akar tőlem már ha egyáltalán akar vmit?

Figyelt kérdés
Van egy srác akt a munkahelyemről ismerek,de így nem a kollegám. Az mindenkivel haverkodik, lányokkal, fiúkkal, folyton beszél vkihez. Én kicsit másabb vagyok,vagy inkább nagyon. De mostanában rám állt kicsit, sokáig csak köszönőben voltunk,mostanában többször dumálgatunk ha összefutunk. Kérdezgeti , hogy miértre nem járok arrafelé többet,vagy szünetben miért nem megyek oda hozzá, hogy beszéljünk egy hosszút, egyszer elég ürügyszagú dolog miatt hozzá is ért a karomhoz. És hát tényleg kedves, meg minden. DE ő magától sosem jön felém, pedig tudna, lenne rá alkalma,csak ha ténylegesen arra van dolga,ami nagyon ritka. Így van hogy csak nap végén találkozunk néha. És facen sem jelölt még be. (30 eleji korosztály vagyunk) és tudtommal nincs senkije. Zavar egy kicsit, hogy nagyon nyílt, és mindig más (nő)vihorászik körülötte. Viszont,kedzek belezúgni.
2023. máj. 26. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Elvárja, hogy te fuss utána még akkor is, hogyha jó isminek tart nem méghogy mást is szeretne.

Pár beszélgetés után amúgy hogyan lehet belezúgni valakibe, aki igazából le se tojj? Ennyire figyelem/szeretet és péniszéhes vagy, vagy mi?

Legyen már egy kis eszed.

2023. máj. 26. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Az biztos,hogy ha bármit is akarna tőled,ő koslatna utánad,nem tőled várná el!...
2023. máj. 26. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
Hogy szórakoztasd legyezd körbe te is.
2023. máj. 26. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:
80%

Hjaj, voltam így. Férfi kollegámmal nagyon jóban lettünk. De ugyan ez volt. Menjek oda én az asztalához, az ő haverjainak mindig mondta milyen jó fej vagyok, nyaralni is elhívtak a baráti társaságukkal (nem csak pasik és nem is mentem).

Ő nagyon ritkán jött oda, de akkor megfogta a vállamat, meg ilyesmi. Azt tudni kell rólam, hogy érintést kb senkitől nem viselek el, de valahogy nem zavart a dolog.

Egyébként barátnője volt X éve, akit én is ismertem, sokszor mondta mennyi mindenben hasonlítunk.

Nemes egyszerűséggel elmartam magam mellől, mert nem akartam többet érezni és belerondítani a kapcsolatukba.

2023. máj. 26. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!