Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak szórakoztatom? Akar tőlem valamit egyáltalán? N
Figyelt kérdés
Beszélgetek messengeren egy sráccal, hát már kb egy fél éve. Találkozóra az elején hívott,aztán elkopott a dolog. Amit részben meg is értek, mert egy fontos dolga volt(munka), tényleg nem tudott volna velem foglalkozni, aminek nemrég vége lett. Napi szinten,nagyon sokat beszélünk. 30 éves,nem volt még barátnője. Most hogy vége lett a munkájának megbeszéltük hogy átmegyek hozzá, de úgy érzem halogatja a dolgot,konkrét időpontot nem tisztáztunk. Mindig írja,hogy mennyire kíván és akar,de ha azt mondom hogy akkor átmegyek, annyit ír,hogy "de jó lenne". Mindig csak szexi képeket kér tőlem,és videókat, és mondtam hogy bármikor átmegyek, de ha konkrét dologról van szó kihátrál. Pedig napközben sokat írja hogy nagyon hiányzok neki,velem akar lenni. Szerintem tudja,hogy nagyon tetszik nekem, úgy érzem már hogy csak unaloműző vagyok neki. Régebben talán még hittem is benne,de annyira megvárat,hogy nagyon elvesztettem az érdeklődésem. Valahogy a beszélgetésekből mintha azt érezném,hogy tényleg érdeklem és kedvel, és szeret velem beszélgetni, de van egy olyan megérzésem is,hogy sosem fogom többé látni. Adjak még neki időt? N2020. júl. 23. 14:49
1/21 anonim válasza:
Szerintem ez felejtős. Ha egy pasi akar téged, nem így viselkedik. Ez nekem így kicsit betegesnek tűnik.
2/21 anonim válasza:
Ezt a szenvedést, miért nem hívod el valahova?
3/21 A kérdező kommentje:
hívtam már hónapokkal ezelőtt,lepattintott egy szar dumával. De utána még többet írt,szinte élni nem tudtam tőle,nem értettem az egészet.
2020. júl. 23. 14:52
4/21 anonim válasza:
Na napi szinten nagyon sokat beszéltek, akkor a chatelés helyett találkozni is lenne időtök. Én a helyedben nem találgatnék, hogy jajj most mit akar tőlem, hanem a végére járnék a dolognak. Mondd meg neki, hogy találkozzatok, neked ez a messengerezés már kevés, vagy ha nem akar talizni akkor állj tovább és ennyi. Nem értem miért jó húzni a dolgokat, mint a rétes tésztát..
5/21 A kérdező kommentje:
meg célozgattam egy csomót,többet már nem égetem magam. De am ha meg nem beszélek vele tökre kivan. Amúgy szörnyen ért hozzá hogy szépeket írjon és bókoljon, tudja hogy mennyire odáig vagyok érte. Szerintem csak a szenvedésem élvezi
2020. júl. 23. 14:54
6/21 anonim válasza:
Fél!!
Szerintem tényleg akar téged.. csak mivel lehet már rég nem volt köze lányhoz, és kedvel is téged nagyon, nem igazán tudja, hogy mivel tudná lekötni az érdeklődésed élőben, vagy mivel tudna szórakoztatni... lehet kicsi fél a kudarctól.. attól hogy nem lesz jó neked vele, meg hasonlók..
Hívd el te valamerre... én még nem dobnám el ezt az egészet, de te érzed.
7/21 anonim válasza:
#2, Hiába hívja, nem menne a srác. Egyébként ha volt barátnője, ha nem, az egyáltalan nem egészséges ha meztelen képeket kér tőled. Egy komoly férfi nem így udvarol. Nála valami nagy bibi lehet, mert én úgy veszem ki a soraidból hogy te össze is jönnél vele, de ő valamiért fél a találkozótól.
8/21 anonim válasza:
4-es vagyok. Akkor meg le kell szarni az embert magasról és tovább lépni. Elhiszem, hogy te most oda vagy érte, de hidd el találsz tőle jobbat és olyat aki megérdemli a rajongásod.
9/21 anonim válasza:
*Mindig írja,hogy mennyire kíván és akar
Itt már ki is ejtheted a srácot. Értelmes, mély érzésű srác sose írná le ezt egy olyan személynek akivel személyesen nem találkozott még.
Soha.
Banánhéj.
10/21 anonim válasza:
Fél a szextől. A képeidre az önkielégítés miatt van szüksége. Miért nem találkozol vele nyilvános helyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!