Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak szórakoztatom? Akar tőlem valamit egyáltalán? N
9+
Itt a következő:
*de ha konkrét dologról van szó kihátrál
Veled csak szórakozik valaki. De hogy nem a barátod az tuti az illető. Hanem én inkább egy ellenségnek mondanám, aki szórakozik veled és ki akar ismerni.
13 *Amúgy személyesen is ismerem régebbről.
Megkockáztatom, hogy nem ő ül a monitor másik oldalán mikor "beszéltek".
Mert egy személyes ismerős 100x előbb használ a telefont, mint a net-et. Csak annak áll érdekében a net, aki rejt valamit.
Nekem volt már olyan, hogy itt a Gyíkon hülyültem, mert tök véletlenül az exemet láttam meg egy kocsiban vicces jelenetben, és itt kifiguráztam, másnap meg felhívott, egy olyan számon ami után kotornia kellett, hogy elérjen.
Nekem felajánlaná egy nő hogy átjön hozzám,autóval mennék érte, nem hogy csak húzzam a dolgot..
Szerintem ne pazarold tovább az idődet rá,ha komolyan akart volna téged,már tovább jutotattok volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!