Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak szórakoztatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak szórakoztatom? Akar tőlem valamit egyáltalán? N

Figyelt kérdés
Beszélgetek messengeren egy sráccal, hát már kb egy fél éve. Találkozóra az elején hívott,aztán elkopott a dolog. Amit részben meg is értek, mert egy fontos dolga volt(munka), tényleg nem tudott volna velem foglalkozni, aminek nemrég vége lett. Napi szinten,nagyon sokat beszélünk. 30 éves,nem volt még barátnője. Most hogy vége lett a munkájának megbeszéltük hogy átmegyek hozzá, de úgy érzem halogatja a dolgot,konkrét időpontot nem tisztáztunk. Mindig írja,hogy mennyire kíván és akar,de ha azt mondom hogy akkor átmegyek, annyit ír,hogy "de jó lenne". Mindig csak szexi képeket kér tőlem,és videókat, és mondtam hogy bármikor átmegyek, de ha konkrét dologról van szó kihátrál. Pedig napközben sokat írja hogy nagyon hiányzok neki,velem akar lenni. Szerintem tudja,hogy nagyon tetszik nekem, úgy érzem már hogy csak unaloműző vagyok neki. Régebben talán még hittem is benne,de annyira megvárat,hogy nagyon elvesztettem az érdeklődésem. Valahogy a beszélgetésekből mintha azt érezném,hogy tényleg érdeklem és kedvel, és szeret velem beszélgetni, de van egy olyan megérzésem is,hogy sosem fogom többé látni. Adjak még neki időt? N
2020. júl. 23. 14:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Most olvasom a többi hozzászolásod... hát ha tényleg ennyire kihátrál akkor hagyd. Csak azt nem értem ez neki hol éri meg?? Mit nyert azzal, hogy húzta a saját idejét és a tiédet is?... nem értem az embereket.
2020. júl. 23. 15:00
 12/21 anonim ***** válasza:

9+

Itt a következő:

*de ha konkrét dologról van szó kihátrál

Veled csak szórakozik valaki. De hogy nem a barátod az tuti az illető. Hanem én inkább egy ellenségnek mondanám, aki szórakozik veled és ki akar ismerni.

2020. júl. 23. 15:01
 13/21 A kérdező kommentje:
12-es, erre én is gondoltam már. Magáról rendkívül keveset beszél, csak rólam van szó. Olyan mintha ismerné minden gondolatom,és tudná mire vágyok,mit szeretnék hallani. Amúgy személyesen is ismerem régebbről.
2020. júl. 23. 15:07
 14/21 anonim ***** válasza:

13 *Amúgy személyesen is ismerem régebbről.

Megkockáztatom, hogy nem ő ül a monitor másik oldalán mikor "beszéltek".

Mert egy személyes ismerős 100x előbb használ a telefont, mint a net-et. Csak annak áll érdekében a net, aki rejt valamit.

Nekem volt már olyan, hogy itt a Gyíkon hülyültem, mert tök véletlenül az exemet láttam meg egy kocsiban vicces jelenetben, és itt kifiguráztam, másnap meg felhívott, egy olyan számon ami után kotornia kellett, hogy elérjen.

2020. júl. 23. 15:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem adj neki ultimátumot. Hívd el kávézni valahova. Írd meg neki ha nem jön el megszakítod vele teljesen a kapcsolatot. Persze lehet hogy a személyes találkozó után is bekövetkezik ez de legalább megpróbáltad.
2020. júl. 23. 15:16
 16/21 anonim ***** válasza:
13 Minimális alap dolgok mutatják azt, hogy átvernek, ami egy átlagnak fel sem tűnik, de aki sokat dolgozik szg-en, az hamar kitudja szúrni.
2020. júl. 23. 15:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, eszedbe ne jusson alkalmazni a 15-öst, mert aki szórakozik veled, az nem fog odamenni, hanem elküldi az aktuális dugópajtiját szórakozás gyanánt...
2020. júl. 23. 15:19
 18/21 anonim ***** válasza:
*az aktuális dugópajtiját/az élettársa mellett tartott szeretőjét
2020. júl. 23. 15:24
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem felajánlaná egy nő hogy átjön hozzám,autóval mennék érte, nem hogy csak húzzam a dolgot..

Szerintem ne pazarold tovább az idődet rá,ha komolyan akart volna téged,már tovább jutotattok volna.

2020. júl. 23. 15:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem szűz és emiatt már olyan kudarcok, gátlások érték, amin nem mer továbblépni. Fél egy újabb beégéstől.
2020. júl. 23. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!