Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiniként akkor lesz egy fiúnak barátnője ha jó külsőt örökölt?

Figyelt kérdés
2023. máj. 24. 20:53
1 2
 1/11 anonim válasza:
80%
Ennél azért több mindenen is múlik. De az biztos, hogy nagy előnyt jelent a jó külső, főleg tini korban.
2023. máj. 24. 21:04
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Igen
2023. máj. 24. 21:05
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Sokkal több kell hozzá. Legyen dumád, humorod és magabiztosságod. Egészen pontosan ez a három zárójelbe is tudja tenni ha nem te vagy a legjóképűbb srác.
2023. máj. 24. 21:09
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Is-is.
2023. máj. 24. 21:21
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
Hülyeség. Mennyi kis nyamvadt nyálasszájú kölköt látok egész aranyos kiscsajokkal.
2023. máj. 24. 22:36
 6/11 anonim ***** válasza:
1: Utána pedig nem igaz, hogy nem számít annyira. Csak még fontosabb lesz a külső a nőknél.
2023. máj. 24. 23:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Én szégyellem ezt már de itt névtelen vagyok, tiniként összejöttem, sőt, szerelmes is voltam egy 130 kilós zsíros hajú okádékba akinek még a jelleme se volt jó és naponta elmondta kb hogy öngyilkos akar lenni. De jókor volt jó helyen mert egy bántalmazó kapcsolatból menekültem hozzá. Úgyhogy nem kell feltétlenül jól kinézni.
2023. máj. 25. 07:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Fiatala korban egyértelműen a külső a legfontosabb tényező, aztán a jó szociális érzék (jó szöveg, ismerkedési készségek, extrovertáltság stb), később bejön a képbe mindezek mellé az anyagi háttér és a társadalmi státusz (mi a végzettséged, munkád, milyen szinten dolgozol, beoszott vagy főnök, esetleg saját vállalkozás stb).
2023. máj. 25. 10:17
 9/11 anonim ***** válasza:
31%
Nem. Tiniként is már elég csak a magabiztosság-határozottság és a jó humor.
2023. máj. 26. 02:17
 10/11 anonim ***** válasza:
#9-es! Tiniként? Nem hiszem. Ezek a dolgok csak később válnak fontossá. Tiniként még azt nézik, hogy ránézésre ki a legjobb csaj vagy fiú.
2023. máj. 26. 08:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!