Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresésnél miért számít ennyire hölgyeknél a külsőségek? Pl márkás/drága ruha és cipő, óra, telefon, autó stb.
"Tanulni is bárki tud, hogy ne gyari melós legyen b*zdmeg!"
"Nekem is betegsegem van, ezert nem.tudok 65 kg alá menni""
Nem b*zdmeg a kettőnek nicns köze egymáshoz.
A tanulsához nem fér oda mindenki egyenlő eséllyel és az értelmi képességeink sem egyformák.
Valakinek természetes, hogy könnyedén megtanulja az atomfizika minden részét valaki pedig alapvető matematikai műveletektől is frászt kap.
Tudod ez is mint sok minden genetika.
És azt is írtam, hogy azért ritka az aki abszolút képtelen lefogyni betegség miatt.
Nem zártam ki ennek a lehetőségét, de esetek 99%-ban csak igénytelenségről van szó és nem arról, hogy valaki nem tud lefogyni 150kg-ról mondjuk 70-re. És ki mondta, hogy 45kg-os nő kell? A 65 bőven normális testúly egy 160cm-es, tehát átlagmagas nőnek, de a helyzet nem ez, hanem hogy extrém túlsúlyos emberek magyarázzák be maguknak (is), hogy ez tök normális dolog. Létezik olyan hogy egészséges testsúly amely egy normál étrenddel, normáls mennyiségű mozgással bőven elérhető/tartható. Valakinek egy 50kg valakinek pedig 80. Nincs ezzel semmi gond.
22
Nem kell bankár pasi! Teljesen elégedett vagyok egy átlag fizetésü pasival (az atlag fizetés nem netto 300, hanem 6-800, márha ugye tanultál, és nem egy lusta here vagy) Jelenleg egy ilyen férfival randizgatok, és én is kb ennyit keresek. (Budapesten, legalábbis ennyit lazán megkereset)
21
"tanulsához nem fér oda mindenki egyenlő eséllyel és az értelmi képességeink sem egyformák."
Tudotommal 12 féleved ingyen van a főiskolán. (én is munka mellett csinaltam, nem szegyen) És nincs olyan, hogy nyelverzék, vagy "nincs esze hozzá" - Olyan van, hogy valaki k*rva lusta!
Most megint a kettősmérce!
Ezen az alapon, "nem mindenki egyformán fér hozzá az egészséges etelekhez"/életmódhoz/orvosokhoz!
De ha igy is van...meg egyszer kerdezem:(hatha most kapok választ) Miert más az, ha egy nőnek vannak anyagiakkal kapcsolatos elvárasai, (ami egy felszines, külsőseggek kalcsolatos dolog) miközben, a pasinak ugyanugy vannak külsővel szemben támasztott elvárasai!?? Nem más, csak a felszinesség targya más
"Nem kell bankár pasi! Teljesen elégedett vagyok egy átlag fizetésü pasival (az atlag fizetés nem netto 300, hanem 6-800..."
Ne beszelj zoldsegeket nem ennyi az atlag fizu
"Miert más az, ha egy nőnek vannak anyagiakkal kapcsolatos elvárasai"
Erre meg mar kaptal valaszt de mégegyszer hátha sikerül végre felfogni...
Sok pasi azert akarna gazdagabb lenni, hogy jobban menjen neki a nőzés NEM önmaga miatt.
Ellenben rengeteg nő maga miatt akar szép lenni NEM a pasik okán.
23-as.
Nagyon nem ennyi az atlag fizu...
A 600-800 ezres fizetés az szerintem valahol a lakosság legfelső 1%-ra jellemző.
Még az átlagbért, ami most a KSH szerint kb. 570 ezer ft, ez nettóban 379 ezer.
A medián jó ha a 250 ezret eléri nettóban. Magyarán a dolgozó lakosság FELE még nettó 250 ezret sem kap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!