Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresésnél miért számít ennyire hölgyeknél a külsőségek? Pl márkás/drága ruha és cipő, óra, telefon, autó stb.
10
Pontosan! Ha egy nő megnézi egy pasi egzisztenciáját, rögtön "felszines" goldigger k*rva. Ha egy pasinak vannak külsősegekkel kapcsolatos elvarasai? Aaaaaz nem felszines! Az ok! - Na mi ez, ha nem kettősmerce!?🤡
Jah, tényleg nem vagyok vékony a 65-70 kg.mal!
11: Mondjuk a női lista ennél jóval több szokott lenni. :) Férfiaknál a külsőben nagyjából kimerül, és ez nem a vékonyságról szól, hanem hogy szimpatikus-e. Ez is szépen le van nézve női részről, hogy ez igénytelenség. :D
Tehát akkor igényesnek kell lenni, és mindent megnézni. Akkor meg az a baj, hogy finnyás a férfi, mit válogat, mit képzel magáról. :D
Szóval van gond. :)
Egyébként a 65 kilóval semmi baj, csak mondom. :)
11. Hülyeségeket beszélsz
sok férfi csak azért akar gazdagabb lenni a mostani szintjénel, hogy jobban menjen neki a csajozás.
A nők visszont nem első sorban a pasik szépek hanem önmaguk miatt.
A nők is nézik a pasik külsejét, sőt igazából (Főleg fiatalabb korban) ez áll az első helyen és sokan még idősebbként sem engednek belőle, cserébe olyan tényezők is bejönnek a képbe ,hogy mennyi pénze van a kiszemelt pasinak, milyen a társadaélmi státusza, mekkora a vagyona, mi a szakmája, végzettsége, hol dolgozik, milyen a baráti köre, mennyire népszerű, emnnyire nagydumás, mennyire "menő" stb.
Ezzel szemben a legtöbb férfinek elég az ha a kiszemelt lány, kedves, normális, esetleg házias és nem fekszik le fűvel fával.
SOHA egyetlen férfiről nem hallottam akit érdekelt volna, hogy a neki tetsző csaj gyári melós vagy tanár vagy utcaseprő. Mármint úgy értem az "érdekelt volna" dolgot, hogy nem számít. Tehát leszarja a férfiak 99%-a ezt addig amíg a lány tetszik nekik és normális.
Fordított esetben pedig elég sok példa van arra, hogy XY csajnak a pasi nem felel meg mert csak targoncás vagy éppen pedagógus...
A vékonyságot meg azért ne emlegessük már itt. Lefogyni mindenki le tud (azért az ritka akinek annyira súlyos betegsége van, hogy ezt ellehetetlenítené), ennelben magasabb nem leszel, ahogy az arcod, a fejed formája sem nagyon fog megváltozni és a hajad sem fog visszanpni ha megkopaszodtál. Márpedig a nőket ezek a dolgok érdeklik.
Szerintem az nem egy nagy elvárás, hogy valaki ne legyen 140kg, csak igényesség és önamgunkhoz való hozzáállás kérdése. Ne akarjuk azt elhitetni és erőltetni ,hogy a 150cm-es 100kg-os nő az szép. Mert nem az. Egészségtelen és visszataszító, ráadásul rendkívül igénytelen saját magával kapcsolatban aki ide eljut.
"A vékonyságot meg azért ne emlegessük már itt. Lefogyni mindenki le tud (azért az ritka akinek annyira súlyos betegsége van, hogy ezt ellehetetlenítené"
- De megint a kettősmérce! Tanulni is bárki tud, hogy ne gyari melós legyen b*zdmeg! Lefogyni is le tud barki! Nekem is betegsegem van, ezert nem.tudok 65 kg alá menni...pedig durván éhezem a 800-1000kcal.al (ülő munkat vegzek, ezert birom)
UGYANAZ A KETTŐ! ugyanugy felszínes elvarás mindkettő! Csak a felszinesség targya más! És teljesen rendben van, ha valakinek a 45 kg.os nő kell, csak nem értem, hogy akkor miert baj, ha a nőknek is vannak külsősegekkel kapcsolatos elvarasaik (ugy mint egzisztencia)
"csak nem értem, hogy akkor miert baj, ha a nőknek is vannak külsősegekkel kapcsolatos elvarasaik (ugy mint egzisztencia)"
Nem ez nem külsőség sok pasi van aki gazdag de ezt nem mondanád meg róla külsőre.(PL az, hogy audival jár meg iphoneja van még nem jelenti , hogy gazdag)
De a nőknél meg elég egyértelműen látszik, hogy dagadt e.
19
Dehogynem
Felszines, külsőség! Full ugyanaz a ketto! Csupán a felszinésseg tárgya különbözik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!