Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes ráírni régi kolléganőr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ráírni régi kolléganőre a Face-en?

Figyelt kérdés
Ismerősök vagyunk, nem a nulláról indítanám. Igazából már el is felejtettem, hogy fent van, csak láttam egy csoportképen megjelölve a hírfolyamban, mondom, miért is ne?
2023. máj. 23. 13:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Mert ha egy új, ismeretlen pasi próbálkozik akkor az szerintetek mást akar?
2023. máj. 23. 13:58
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Ismerkedési célzattal?

Szerintem ha ismeritek egymást, semmi ciki nem lesz abban, ha ráírsz. Miért ne? Valószínűleg fog is válaszolni, hiszen nem egy ismeretlenről van szó. A kommunikációból ugyis fogod látni, hogy csak udvariaskodik, vagy szívesen veszi a megkeresést.

2023. máj. 23. 14:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Végig gondolva nem feltétlenül a szex, párkapcsolat lenne a cél. Sajnos az elmúlt pár évben eléggé megritkult a baráti köröm: kovid-lezárás alatt/utáni eltávolodás, házasság miatti más városba költözés, külföldi munka...úgyhogy akár új emberekere is nyitott vagyok, nem csak a szexre.
2023. máj. 23. 14:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha van közös szimpátia, érdeklődés, akkor talán.

"Csak úgy" nincs értelme.

2023. máj. 23. 17:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Mindketten sportolunk, egyelőre ennyi a kiindulási pont. 😄
2023. máj. 23. 18:51
 16/17 anonim ***** válasza:
29%
Elárulok valamit #9-10 mindenki b@szni akar nők, férfiak egyaránt. Csak az a nem mindegy, hogy adott illetővel meddig. Tipikus túlagyalósok :D
2023. máj. 24. 07:36
 17/17 anonim ***** válasza:

Nőként bennem ilyenkor a "ha nincs ló jó a szmár is" - gondolat ogalmazódna meg.

Ha x éven át nem írt, akkor miért pont most, főleg, hogy semmi közünk egymáshoz.

Az, hogy valamikor egy cégben dolgoztunk pont semmit nem jelent.

Az ilyeneknek vissza sem írok, mert minek? 3 év után rám ír, mert épp dghatnékja van? Szánalmas.

2023. máj. 24. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!