Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakítás után segíthet, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után segíthet, ha egy régi hookup meghív a lakására?

Figyelt kérdés

Egy hete szakítottam egy rövidebb kapcsolat után. Közöltem ezt egy sráccal is, aki most méginkább szívesebben talizik velem.

Korábban is, a szakítás előtt is tervben volt a tala, de azt nem beszéltük meg mi is legyen, hol találkozzunk. Egy sör volt megbeszélve.

Most meg ez h a lakására hív fel nekem egyértelmű jele, hogy itt nem csak beszélgetés lesz.

Gyászolom még a srácot, de próbálok rajta túllépni. Viszont lehet az is hülyeség, ha most minden lehetőségtől elzárkózom. Szerintetek?

2023. febr. 11. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Most akkor ti még soha nem találkoztatok? Vagy mi van?

Divat most "gyászolni a kapcsolatot", na de egy rövidke kapcsolat esetén mégis mit gyászolsz? :)

2023. febr. 11. 11:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Utoljára szerintem júliusban találkoztunk. Sima randinak indult. Két tali volt, ebből az elsőn szexeltünk. A második csak bújással zárult. Utána beszélgettünk, de tali nem volt. Most tudtuk csak összehozni.
2023. febr. 11. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

Ja bocs, félreértettem. Két srác van a történetben, nem egy.

Ha akarod, akkor talizz a sráccal, semmit nem veszítesz vele, bármi lehet.

2023. febr. 11. 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy szerelmes az egyikbe, akkor segíthet a másik. Egyébként nem hiszem.
2023. febr. 11. 14:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos de, szerelmes vagyok. De annak vége.
2023. febr. 11. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Én személy szerint óriási rosszul érezném magam a szex után, de lehet te nem. Nem tudom hogy vagy 'bekábelezve, azt csak te tudod.
2023. febr. 11. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:
A lelki részén nyilván nem segít. De pl nálam nem is rontott, ha szakítás után más nővel szexeltem. A testemnek pedig jó volt levezetni a stresszt.
2023. febr. 11. 15:07
 8/8 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján a szerelmed kiismert téged, rájött, hogy más palikkal találkozgatsz és szervezed a találkát, így dobott téged. Jelenleg pedig a már betervezett úriemberrel akarsz vigasztalódni...
2023. febr. 12. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!