Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderult hogy fent van egy régi társkeres profilja. Mással szedeti le.hanta az egész. Szakitás?
Kapcsolat elején én szoltam neki arrol hogy egy 4 évvel ezelotti tarskeres regim fent van de nem tudom törltetni mert az e mail fiokom sem él már.
1. Ő akkor nem szolt nekem arrol hogy neki is fent van egy régi regje.
Kapcsolatban fél év mulva tudtam ezt meg rola.azota veszekedés téma nálunk.
A hozzá tartozo email fiókját mai nap is aktivan használja amibe ma is érkeznek a tarskeres értesitők amikbol egyet vallott be és tagadja azt, hogy kapna több értesítőt is. 2. Tehát hazudik
3. Mondtam neki uj jelszo igenylessel be tudna lépni es torolni a fiokját. Ezt a hátam mögött intézi.
4. Azt mondja nem tudja megoldani, átadta vmi számgép gurunak hogy segitsen neki törölni a fiokot. Errol semmilyen bizonyitéka nincs. Tehát elkeozelheto az hogy belépett levelek olvasgatása kapcsolatok felvétele másokkal, talongyártás megy.
5. Kértem a reg dátumát. Azota sem adja meg nekem arra hivatkozva hogy nem ért az egészhez, átadta a számgép gurunak a dolgot.
A leírtak alapján bárkinek is sziklaszilárd maradna a párjában a bizalma? Hogyan lehetne ezt helyreállitani?
a kérdésre: "Kapcsolatban fél év mulva tudtam ezt meg rola." - azaz te is nézegetted a társkereső hirdetéseket. hümm.
és ez az egész 3+ éve téma? nincs más amiről dumálhatnátok?
"email fiókját mai nap is aktivan használja amibe ma is érkeznek a tarskeres értesitők"
mindeközben te meg nézegeted egy másik ember mailjeit? hm.. tudod mi az a levéltitok?
szerintem jobban járna az embered, ha lelépnél, főleg ha tudná, hogy vadidegen embereknek irogatsz kettőtökről.
Az én páromnak is van még fent egy társkeresőn profilja.
Szokott néha emailt kapni róla. Én ezt csak onnan tudom hogy sokszor adja oda a telefont vezetés közben, hogy ezt vagy azt nézzem már meg, illetve válaszoljak helyette üzikre.
Sose csináltam gondot ebből.
Bizom benne 100% ban.
Nem en nezegettem a tarsker profilját hanem ismim nyomta a képembe hogy nézd már a barátod..
Az email ertesitot maga a barátom mondta el, csak epp hozzatette hogy egyetlen egyet kapott nem tobbet(aki egyet kap az száz másikat is..)
Nem írtam 3 évrol.nem vagyunk egyutt 3 éve.
Tobb mint féléve csak.
En se csinálnék gondot belole. Ha elmondta volna. Ha nem a hátam mögött szedné le. Mindent a hátam mögött csinál.
Semmit nem bizonyit csak duma van hogy higgyek neki nem tarskeresozott végig mellettem es most sem.
Sem reg datumrol sem a szamgépgururol nincs bizonyiték csak kizarolag duma van.
Tiltas szakitásra összvissz annyi a reakcioja es nem több hogy bevádol hogy biztos nekem van más pasim azért akarom dobni. Támad egyszeruen csak.
Semmiféle wgyenesség nem volt benne.
Szó volt arrol is hogy majd egyutt cainaljuk kérunj jelszót, belépunk töröljük csak erre nem szántam magam rá mert őszintén hányingerem volt az egesztol.
Inkabb hagytam is a témát ha igazat mond es nem tarskeresozik felolem ha ugyis régi regje(mint a leazedhetetlen enyém)akkor maradjon ugy nem kell piszkálni.
Nem is foglalkoztam az egesszel (talán naivan es bizalmi alapon)ahigy 2. válaszolo.
Csak épp ő kavarta fel az állóvizet azzal hogy elvileg "szakértovel" töröltette.(es innen indult a lavina. Hogy a hátam mögött. Bizonyitéka nincs. Szoval akár be is léphetett talonok levelezgetés es torlés..)
A pillanatnyi állás az az, hogy világosan többször is közöltem semmiféle duma és esküdözés nem érdekel. Csak bizonyítékok. Az meg semmirol nincs. Törölve tiltva ignorálva. Még utolsó szóként bevádolt engem.aztán meg a dumák hogy ő aztán nem tarskeresett stb.
Úgy gondolom, ha nem is társkeresőzött, akkor csupán azért mert nem hiszek neki, (egy szavát sem hiszem a leírt hazugságok miatt es a hátam mögötti törlés miatt sem,)ezért is szakítok.
Én nem fogok úgy járni senkivel hogy rettegek, hogy talonozik e.
Ne foglalkozzál ezzel nagyon, főleg hogy tudod.
És ha törli, de utána új email címen csinál egy másikat titokban?
Az jobb lenne? Bármikor megteheti.
Erről legalább tudsz.
a párod is a sárkányt szöktette meg a barlangból a királylány helyett.
jobb lesz neki nélküled, tovább fog élni, mint ennyi stresszel.
Még írtam neki hogy legalább egy másikkal jót tettem.(kövi nője)
Mással már tiszta lappal indulhat, mellettem pedig megtanulta hogy őszintének egyenesnek kéne lenni.
9.olvasd el ujra ha értetlen vagy. Nekem nem fér bele egy kapcsolatba az, ha a párom társkeresőn van, vagy ha nem is társkeresőzik, akkor meg a hazugságok NEM férnek nekem bele egy kapcsolatba.
Nem én vagyok a sárkány. Egy volt barátom mellett végigjátszottam már ezt, hogy fent van a hátam mögött, levelezget randizik a hátam mögött. Végig rettegtem már egy kapcsolatban, mert hát bízzak a másikban. És ő társkeresőzött randizgatott is.
Ma már úgy vagyok, ha nem tudok nem lehet vkiben bízni, NEM fogok már rettegésben élni.
Ettől nem sárkány vagyok. Hanem nekem egyenes gerinces társ a társ, es nem az nem igy néz ki szerintem, amit ő előad.
Még nekem kell magyarazkodni eszem megáll. Nem én társkeresoztem a másik mögött. En az vagyok aki elmondta a régi regjet is. Aki nyílt lapokkal játszott. A másik meg nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!