Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderult hogy fent van egy régi társkeres profilja. Mással szedeti le.hanta az egész. Szakitás?
Kapcsolat elején én szoltam neki arrol hogy egy 4 évvel ezelotti tarskeres regim fent van de nem tudom törltetni mert az e mail fiokom sem él már.
1. Ő akkor nem szolt nekem arrol hogy neki is fent van egy régi regje.
Kapcsolatban fél év mulva tudtam ezt meg rola.azota veszekedés téma nálunk.
A hozzá tartozo email fiókját mai nap is aktivan használja amibe ma is érkeznek a tarskeres értesitők amikbol egyet vallott be és tagadja azt, hogy kapna több értesítőt is. 2. Tehát hazudik
3. Mondtam neki uj jelszo igenylessel be tudna lépni es torolni a fiokját. Ezt a hátam mögött intézi.
4. Azt mondja nem tudja megoldani, átadta vmi számgép gurunak hogy segitsen neki törölni a fiokot. Errol semmilyen bizonyitéka nincs. Tehát elkeozelheto az hogy belépett levelek olvasgatása kapcsolatok felvétele másokkal, talongyártás megy.
5. Kértem a reg dátumát. Azota sem adja meg nekem arra hivatkozva hogy nem ért az egészhez, átadta a számgép gurunak a dolgot.
A leírtak alapján bárkinek is sziklaszilárd maradna a párjában a bizalma? Hogyan lehetne ezt helyreállitani?
Te sem olvastad.
En elmondtam a páromnak hogy van fent egy régi regem. A párom ezt viszont nekem nem mindta el.
Az értesitesekrol hazudik.
Úgy volt h egyutt töröljük, de hátam mögött intézte el gyorsan.
Ez az ember a hazugságaival együtt egy redflag. Én nem fogok nyomozgatni. Nincs bizalmam. Én nem akarok így élni senkivel.
Nem vagyok arra kiváncsi hogy másnak nem tetszik, ha ilyenért szakítok.
Nincs több kérdésem.
Kérdező, ez csak ürügy,...vagy rákattantál, egyik se jó. Én olvastam amit írtál #11 vagyok,.. ezt írod: Kapcsolat elején én szoltam neki arrol hogy egy 4 évvel ezelotti tarskeres regim fent van de nem tudom törltetni mert az e mail fiokom sem él már.
1. Ő akkor nem szolt nekem arrol hogy neki is fent van egy régi regje.
Kapcsolatban fél év mulva tudtam ezt meg rola.azota veszekedés téma nálunk.
Szerintem csak azt gondolta , illetve nem gondolt semmit....nyilván ő sem tudott/akart belépni. Azóta ezen vitáztok ? Az ismi meg belepofázik? Én inkább vele vitáznék ismerőst találhatsz mást de párt nem olyan egyszerű!
Ha nincs probléma akkor csináltok egyet. De miért.. Ha nem érzed jól magad vele szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!