Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderult hogy fent van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderult hogy fent van egy régi társkeres profilja. Mással szedeti le.hanta az egész. Szakitás?

Figyelt kérdés

Kapcsolat elején én szoltam neki arrol hogy egy 4 évvel ezelotti tarskeres regim fent van de nem tudom törltetni mert az e mail fiokom sem él már.

1. Ő akkor nem szolt nekem arrol hogy neki is fent van egy régi regje.

Kapcsolatban fél év mulva tudtam ezt meg rola.azota veszekedés téma nálunk.

A hozzá tartozo email fiókját mai nap is aktivan használja amibe ma is érkeznek a tarskeres értesitők amikbol egyet vallott be és tagadja azt, hogy kapna több értesítőt is. 2. Tehát hazudik

3. Mondtam neki uj jelszo igenylessel be tudna lépni es torolni a fiokját. Ezt a hátam mögött intézi.

4. Azt mondja nem tudja megoldani, átadta vmi számgép gurunak hogy segitsen neki törölni a fiokot. Errol semmilyen bizonyitéka nincs. Tehát elkeozelheto az hogy belépett levelek olvasgatása kapcsolatok felvétele másokkal, talongyártás megy.

5. Kértem a reg dátumát. Azota sem adja meg nekem arra hivatkozva hogy nem ért az egészhez, átadta a számgép gurunak a dolgot.

A leírtak alapján bárkinek is sziklaszilárd maradna a párjában a bizalma? Hogyan lehetne ezt helyreállitani?

#online tarsker
2022. szept. 1. 09:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És az "ismivel" mit tettél aki az arcodba nyomta a képét..??? Az is megérne egy misét. Milyen rendes ember, és milyen ostoba, a legtöbb régi fiók vagy nem él vagy annyira hátra sorolta a társkereső is hogy nem jön fel...És akkor az ismerősöd most szerez neked új párt??? Eszem megáll.
2022. szept. 1. 13:30
 12/15 A kérdező kommentje:

Te sem olvastad.

En elmondtam a páromnak hogy van fent egy régi regem. A párom ezt viszont nekem nem mindta el.

Az értesitesekrol hazudik.

Úgy volt h egyutt töröljük, de hátam mögött intézte el gyorsan.

Ez az ember a hazugságaival együtt egy redflag. Én nem fogok nyomozgatni. Nincs bizalmam. Én nem akarok így élni senkivel.

Nem vagyok arra kiváncsi hogy másnak nem tetszik, ha ilyenért szakítok.

Nincs több kérdésem.

2022. szept. 1. 13:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Jézusom, és évek alatt nem tudtatok ennek a dolognak pontot tenni a végére??? Nem hiszed el, de nekem sose jutott az eszembe, hogy a férjem hány ilyen oldalon lehetett fenn anno. Biztos vagyok benne, hogy van még fiókja, de ismerem a férjem. A gmail jelszavát nem tudja, egy 5-10 évvel használt fiókéról meg fingja sincs. Nyilván előttem is voltak női, kapcsolatai. De ha lenne egy "ismim" aki az arcomba nyomja, akkor nyilván megbeszélném vele, hogy ez mi. Nem cirkuszolnék, hogy előttem most azonnal törölje le. Ahogyan valaki itt írta egy új email címmel bármikor fel tudja magát regisztrálni. Ha félre akar menni úgyis félre fog, nem ezen a regisztráción fog múlni. Ha ennyire bizalmatlan vagy, akkor szakíts vele, ez ilyen egyszerű. Ha túl tudsz lépni ezen és hiszel neki, akkor maradj vele. Ezt nem nekünk kell eldönteni, hanem neked. Szerintem nem volt itt semmilyen ismi, hanem te "nyomozgattál" és sikerült találni valamit. Nekem meg teljesen nyolc, hogy te most szakítasz vagy sem. A boltba ettől nem lesz olcsóbb a kenyér.
2022. szept. 1. 14:29
 14/15 Mathus ***** válasza:
50%
#13: nemcsak ez volt, hidd el nekem. ez a nő kontrollmániás. övé a lakás, megunta a fickója fejét, ki kellett vmi indokkal raknia, és fabrikált valami okot, hogy miért is. érezte az agya, hogy rezeg a léc (vmi lelkiismeretfurdalás-féle is kaparászott nála), ezért ide is megírta, hátha elegen rábólogatnak. ezerféle dologgal csuklóztatta ez alatt a négy év alatt ezt a pasit (annak meg gondolom nincs lakása, aztán nem akar hajléktalan lenni), ez csak ízelítő.
2022. szept. 1. 15:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, ez csak ürügy,...vagy rákattantál, egyik se jó. Én olvastam amit írtál #11 vagyok,.. ezt írod: Kapcsolat elején én szoltam neki arrol hogy egy 4 évvel ezelotti tarskeres regim fent van de nem tudom törltetni mert az e mail fiokom sem él már.

1. Ő akkor nem szolt nekem arrol hogy neki is fent van egy régi regje.

Kapcsolatban fél év mulva tudtam ezt meg rola.azota veszekedés téma nálunk.

Szerintem csak azt gondolta , illetve nem gondolt semmit....nyilván ő sem tudott/akart belépni. Azóta ezen vitáztok ? Az ismi meg belepofázik? Én inkább vele vitáznék ismerőst találhatsz mást de párt nem olyan egyszerű!

Ha nincs probléma akkor csináltok egyet. De miért.. Ha nem érzed jól magad vele szakíts.

2022. szept. 2. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!