Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez az eltérés a 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez az eltérés a 2 nem között ismerkedési fázisban?

Figyelt kérdés

Férfiakat nem érdekel a nő anyagi helyzete. Fordítva meg ez az első szűrő a nőknél (a külső mellett). A nők miért akarnak beleülni a készbe? Arra ugranak ha valami gazdag család elkenyesztett fiú gyereke kerül a látómezőbe. (Akinek a szülei vettek luxus lakást meg autót, és elrendezték nekik az iskolai eredményeket is, meg a saját cégüknél kaptak igazgatói szerepet)

Na ezekre☝️ ugranak a nők! De mit tudnak adni a esetleges csinos külső mellé?

2023. máj. 23. 07:41
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
3%
2. 25 évesen te miből gyujtottel ossze ingatlanra ?Amikor a 15 negyzemeteres panel lakasok is 30 millioba kerulnek..
2023. máj. 23. 14:40
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha a te egyszerűsített világodat vesszük alapul, akkor meglepően könnyű not találni. Elég, ha gazdag vagy. Gazdagnak lenni pedig annyira nem nehéz, ha ez az egyetlen cél, csak jól kell helyezkedni, mindig egy lépéssel előre nézni és a céloknak megfelelően nyalni, teperni, tanulni.

Hajrá.

A kicsit összetettebben gondolkodók még majd megereszkedett egymást a világban. Azok, akik látják, hogy a világ sokszínű és ennek megfelelően élnek benne.

Vannak nők akiknek mindegy, amíg van lóvé bőven. Vannak nők, akiknek mindegy, amíg villogni lehet a pasival, akár a pénze, akár a külseje, akár a befolyása, titulusa, szakmája végett, őket keresd meg. Csak előbb valamit viríts, hogy az egybites címlaplánynak legyen oka veled lenni.

Mert, hiába várod a jó nőt, ha te semmiben nem vagy számára érdekes.

A legtöbb ember a saját szintjén keres. A szépség pedig, tetszik, nem tetszik, egy valuta. Neked semmilyen valutád nincs ezek szerint, a saját szinted még nem kell.

Ezzel nincs mit tenni. Hiába vágysz te prémium vacsorára egy elit étteremben, ha csak a mekire futja.

2023. máj. 23. 15:43
 33/41 anonim ***** válasza:
82%

31

Nem hiszem, hogy magyarazkodnom kellene, de dolgoztam és sajnos örököltem is. Bár ne így lett volna.

2023. máj. 23. 16:19
 34/41 anonim ***** válasza:
0%
Alapból a nők máshogyan gondolkodnak. Ők a pasikeresés mentén a stabilitásra építkeznének, és ebben benne van a manika fontossága is.
2023. máj. 23. 17:43
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Szóval. Nincs motivációd jó állásra, nincs igényességed, kritikus gondolkodásod magad irányában, de olyan nőt akarsz, aki rendszeresen tesz magáért, foglalkozik a külsejével, és emellett dolgozik, karrierje van (mert ne legyenek illúzióid, ahhoz, hogy a szükséges ápoló termékeket, rendszeres kezeléseket, edzéseket fizetni tudja az illető, kell pénz, ezek belátásához, az ételek megválasztásához pedig intelligencia, és folyamatos tanulás, önképzés)? Ennek azért elég egyértelmű oka van. Egy nő, aki ad magára, munkájára, kinézetére, személyiségére (szóval nem egy elviselhetetlen pcsa), az bizony ugyanezt meg is követeli. Ha ezt nem teljesíted, ezért nem kellesz nekik, nem velük van a hiba. Ha értékes társra vágysz, neked is annak kell lenned. És te is leírtadnem feltétlenül a pénzről van szó, mert rosszabbul kereső állásokban is van (a te szempontod szerint) sikeres férfi, csak annak az állásnak van szociálisan elismert értéke. Én sem keresek jól, viszont jelentős volt a változás, mikor sori munkásról (mert bizony életem mélypontján én is megjártam) felsőoktatási munkatársra váltottam. Pedig nem emelkedett a fizum. Viszont az elkötelezettségem, hozzáállásom, elhivatottságom igen, mivel alapból is ilyen pályára vágytam, és ezt szenvedéllyel csinálom.
2023. máj. 23. 22:06
 36/41 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem nezzuk meg a Varkonyi Andreat es a Szabo Lolot. Biztos, ha a Szabo Lolo is komuves lenne egy vallalkozo keze alatt, akkor is osszejott volna a Varkonyi Andi vele. Mert a szerelem nem ismer hatarokat ugye? Ne nevettesstek mar:D
2023. máj. 23. 23:45
 37/41 anonim ***** válasza:
15%
33. Akk9r jem őnerőből!!!
2023. máj. 23. 23:56
 38/41 anonim ***** válasza:
30%
Önerobol egy ember, ha csak nincs anyagi hattere, szulok, orokles, vagy egy kiemelkedoen jo szakmaja ahol 1 millio felett keres, eselytelen hazat venni. Nyilvan minden pasinak a dekorativ szep nok tetszenek, ezer a gazdagabb reteg is naluk fog probalkozni, es most nem a milliosokat ertem ezalatt, hanem egy olyan pasi akinek 30x eves korara esetleg auto haz van hitel nelkul. Ezt egyedul osszehozni ahhoz nagyon nagy szerencse kell, van akit a szulok tolnak, annak szerencseje van. Es maradnak a se a szulo nem gazdag, se a pasas nem tud ingatlant venni kategoria. De nyilvan az ingatlan nelkuli pasiknak is a jo nok tetszenenek, igy a jo nok ugy vannak vele hogy ha mar van lehetoseguk benyomni a kenyelembe a segguket( hitel nelkuli haz, auto) akkor minek fizessen alberletet egy szamukra csoroval. Ezer aranyasozzak le a noket. Ez igy mukodik.
2023. máj. 24. 00:04
 39/41 anonim ***** válasza:

37

És ? Senki nem írta, hogy csak és kizárólag abból van. De kit érdekel ? Ha majd lesz gyermekem, én is szeretnek neki segíteni.

Sajnos nem életében kaptam szülői segítséget (nem is kaphattam volna, mert nem volt semmi pénzünk).

2023. máj. 24. 06:51
 40/41 anonim ***** válasza:
76%

38, nekem pl kényelmesebb lenne, ha albérlete lenne annak, akivel összejövök. Nekem van lakásom és semmi kedvem elköltözni, vagy azon vitatkozni, hogy hol lakjunk. Emellett, aki albérletben is azonos színvonalon tartja magát, mint én sajátjátban, annak lesz plusz pénze, mikor összeköltözünk, tehát, biztos nem lesz dráma abból, hogy mire költünk, nem kell ilyen módon se lejjebb adnom azért, mert beköltözik.

Szóval, alapvetően nálam előny, ha albérletes a pasi.

Anyu mellől nem szeretnék senkit kiszakítani. Ez mindenképp szempont, de, ha külön él, akkor ezt megugrottuk.

2023. máj. 24. 09:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!