Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez az eltérés a 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez az eltérés a 2 nem között ismerkedési fázisban?

Figyelt kérdés

Férfiakat nem érdekel a nő anyagi helyzete. Fordítva meg ez az első szűrő a nőknél (a külső mellett). A nők miért akarnak beleülni a készbe? Arra ugranak ha valami gazdag család elkenyesztett fiú gyereke kerül a látómezőbe. (Akinek a szülei vettek luxus lakást meg autót, és elrendezték nekik az iskolai eredményeket is, meg a saját cégüknél kaptak igazgatói szerepet)

Na ezekre☝️ ugranak a nők! De mit tudnak adni a esetleges csinos külső mellé?

2023. máj. 23. 07:41
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
91%

🤣🤣🤣🤣

Látom, valaki nagyon megbántott. Miért kell a komplett női nemet egy kalap alá venni?

Akkor az összes férfi csak a szexre megy, mindig mindenkit megcsalnak, lusta herék otthon a házimunkában.

Miért veszed magadra ?

2023. máj. 23. 07:43
 2/41 anonim ***** válasza:
96%

De tessék, csak hogy megnyugodj, leirom az én esetemet.

Egyetem alatt ismerkedtünk meg, ő is és én is majdnem teljes munkaidőben dolgoztunk.

Közösen tartottuk fenn az albérletet, most közösen vettünk ingatlant. Bocs, de szerinted itt mibe ültem bele ? Egyébként kb kétszer annyit keresek, mint ő. Szóval ?

25M

2023. máj. 23. 07:45
 3/41 anonim ***** válasza:
96%
*N
2023. máj. 23. 07:45
 4/41 A kérdező kommentje:

2

25 millió amivel szóba állsz valakivel? Vagy mivan ?😆

2023. máj. 23. 07:48
 5/41 anonim ***** válasza:
41%

Vannak olyan nők kár tagadni, akik az anyagi háttér szerint ismerkednek, ők az aranyásók.

Vannak olyan férfiak ezt is kár tagadni, hogy csakis a külső érdekli őket és a szex.

Számomra ez így igazságos.

50.50, nem? 🤔

2023. máj. 23. 08:13
 6/41 anonim ***** válasza:
81%
A legtöbb nő elég sok mindentől el tud tekinteni, ha igényes vagy, és jó a szociális érzéked. Ha nem teszel magadért, nem ápolod a külsődet, nem fontos neked kicsit sem, mit eszel, nem mozogsz rendszeresen, nem érdekel az egészséged, nem dolgozol, hogy jobb, értékesebb állásod legyen, emellé kommunikálni se tudsz, mégis mit vársz, mit értékeljenek? Nem vagy jó társaság, és nem is mutatsz jelet a fejlődésre. És mielőtt szó érné a ház elejét, ugyanez szerintem egy nőtől is elvárható. Természetesen vannak, akik más utat választanak, mindkét nemnél, de akkor az eredményen, vagy azok hiányán sem kell meglepődni.
2023. máj. 23. 08:24
 7/41 A kérdező kommentje:

5

Az arány azért nem mindegy! És az sem hogy az olyan férfiak a 10/10 es nőknèl keresik azt a szex a minden hozzáállást! A nők esetben meg 90 % a igaz ez az anyagiaskodás és az egész férfi társadalomtól elvárják ugyan azt! Szóval nem csak a milliárdos csemetétől hanem a hétköznapi egyszerűmelós Pistikétől is vagyon várnak el! Vagy megy a kukákba

2023. máj. 23. 08:25
 8/41 anonim ***** válasza:
86%
25 N te agyon iskolázott. Inkább ne reklamozd, hogy ennyire tudatlan vagy. Azt jelenti, hogy 25 éves nő vagyok.
2023. máj. 23. 08:26
 9/41 A kérdező kommentje:

8

Elsőre is leesett te Low IQ csak poénkodni akartam vele.

2023. máj. 23. 08:28
 10/41 anonim ***** válasza:
87%

Ez egyszerűen nem igaz kérdező.

Nézzél már szét nyitott szemmel legalább egyszer:millió pár szegény(ebb) rétegben mozog és együtt vannak!

Mit szeretnél, azt hogy egy jogász nő, orvosnő adjon neked esélyt? Ha hozzá képest buta vagy, nem tudtok beszélgetni, nincs vonzalom, akkor nem fog adni! De még ha adna is több mint valószínű, hogy nem működne, hiszen nem egyforma életmódot folytatnátok és az előbb utóbb kiütközne.

Vagy gyári melós kolléga kellene? Ha nem tetszel neki, akkor nem rúgsz labdába, nem azért, mert szegény vagy te is!

Természetesen köztük is léteznek olyan nők, akik jobb létre vágynak, várnak a hercegre a Lamborghini-ben, de hát várnak legtöbbször örökké.

Olyan nőkkel nem kell foglalkozni.

Viszont magaddal annál inkább, mert egy jókora nagy skatulyába raktad az összes létező nőt holott nem mindegyik egyforma és míg úgy gondolkodsz, ráadásul görcsösen nőt akarsz, kétségbeesettnek tűnsz, nincs jó dumád addig hiába is próbálkozol...

Először magadat kellene rendbe rakni és csak azután Ismerkedni-ismerkedni, nem minden áron szex, vagy komoly kapcsolat.

2023. máj. 23. 08:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!