Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dagadt frusztrált nőket hogyan lehet kitörölni hogy ne
indítson hadjáratot?
INCEL frusztrált FÉRFIAKAT hogyan lehet kitörölni hogy ne indítson hadjáratot?
Több ilyenbe is belefutottam már. Netes ismerkedés alatt. Mikor éreztem nem fog ez köztünk működni akkor letíltottam a messengeren. Aztán mivel tudta a mobil számom ezért kezdődött a hívogatás és SMSek. De volt olyan aki már tudta a lakásomat és az meg ott állt az ajtóban még ki nem megyek! Miért ilyen nehéz őket lekoptatni ? Bezzeg a JÓL KERESŐ, SIKERES, NORMÁLIS fajta FÉRFIAK nem ilyenek! Pedig szerintem minden NŐ az ÉRTÉKESEBB FÉRFI rajongását élvezné inkább.
2023. máj. 23. 06:42
Egyszerű: korrektül megmondod, hogy nem jön be és nem hitegeted. Olyan nő nem fog utánad futni, aki nem látja az esélyt.
2023. máj. 23. 06:44
Azért amiért a dagadt, csóró, lézer pasik is ilyenek.
2023. máj. 23. 06:44
2023. máj. 23. 06:45
Fhuuu! Kérdező, ne is mondd 😪 A ronda, mamahoteles, csóró férfiak egyszerüen levakarhatatlanok, mind bele akarja tenni a készbe a picsáját, ha pedig nemet mondok, elvagyok hordva mindenféle r*bancnak!
2023. máj. 23. 07:02
Talán úgy, hogy tiltás helyet elmondod nekik, hogy vége.
2023. máj. 23. 08:02
Csak aztuán derül ki, hogy dagadt és frusztrált, hogy már a címed és a mobilszámod is megvan nekik? Csinálj egy kifejezetten társkeresésre hivatott emailt és skype-ot, és azon kommunikálj, kamerával, lehetőleg az elejétől. Kamerán át csak meglátod, ha nem olyan a kinézete, mint amilyennek a kiretusált, filterezett képei árulkodnak, és a reakciói is megfigyelhetőek, és nem kell senkinek se kiadni így a valódi nevedet, valós elérhetőségeidet...
2023. máj. 23. 08:28
MINEK kell ÍGY válaszolni egy csomó KÉRDÉS alatt, meg MEGFORDÍTANI a kérdést?
2023. máj. 23. 08:50
8-as!
Ezt csak unatkozó feministák csinálják akik ülnek mert a babaváró hitelre felvettek egy valag pénzt és most dolgozhat a szerencsétlen férjük élete végéig ők meg ilyen dolgokat írogatnak netes fórumokon.
2023. máj. 23. 08:53
Ilyen nem történik. Legalább a valósághoz valamicske köze legyen a kamudnak.
2023. máj. 23. 09:03
Kapcsolódó kérdések: