Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok és kezeltetnek kéne magam, ha még a háborúról is csak a felborult nemek aránya jut eszembe, és semmi mást nem tudok más szemmel nézni?
Azért szurkolok a háború eszkalálódásának, hogy végre egyenlítődjön már kifele a nemek aránya, ne legyen már végre ekkora férfitöbblet a fiatal korosztályban. Így egyszerűen nem jut barátnő rengeteg férfinak.
Örömmel olvasom, hogy több mint százezer férfi vesztette életét Bahmutnál, mert ebben is csak azt látom, hogy ezeknek a barátnői is felszabadultak és valahol meg fognak jelenni a társkeresési piacon. Ha Nyugaton akkor Nyugaton, bánom is én, legalább kevesebb Nyugati turista fog idejönni magyar nőt "lopni" magának a fránya nyugati fizetésével... tököm kivan azokkal is.
És egyszerűen nem tudom a dolgokat más szemmel látni csak ilyen szemmel. Mindenről csak ez jut az eszembe. Páran már mondták, hogy beteg vagyok és kezeltetnek kellene magam, akár menjek pszichológushoz meg ilyenek. Bár nem tudom egy pszichológus mit tudna csinálni azon kívül hogy nem kevés pénzt elkér tőlem, a nemek arányát nem tudja helyre állítani...
Ti mit szóltok?
ELhanyagolható férfitöbblet van a fiatal korosztályban.
És igen, kezeltesd magad.
"10-szer annyi szingli pasi van az utcákon mint szingli lány, épp ez a ba"
Tekintve, hogy majdnem annyi fiú van, mint lány, ez az észrevételed a szelektív látásodnak köszönhet.
Ismét egy lejárató trollkérdés.
Egyébként attól még hogy több szingli csaj van, azoknak a férfiaknak akiknek jelnelg nincs párjuk még ugyanúgy nem lesz. A legtöbb nő csak a férfiak felő 5-10%-át tekinti egyáltalán potenciálisan jelöltnek, a többi nem létezik. Szóval teljesen mindegy, hogy 1000 vagy 1 millió csaj egyedülálló ők ugyanúgy mind (főleg ha fiatalok és legalább átlagos kinézetűek) mindössze a férfiak töredékére vágynak csak.
"A legtöbb nő csak a férfiak felő 5-10%-át tekinti egyáltalán potenciálisan jelöltnek, a többi nem létezik."
AKkor kivel vannak a nők, te agyban erős?
16, és ha ez így is van, miben változik a helyzet, ha kevesebb férfi lesz?
Hiszen ha úgy van ahogy mondod, akkor a nők inkább szinglik maradnak, minthogy párba álljanak a férfiak 80-90%-ával. Márpeid gaz a maradék 10-20% vagy foglalt, vagy nagoyn gyorsan elkel, tehát a nőknek nem jut így kívánt pár. Ezért szinglik maradnak.
Ha meg kevesebb férfi van... akkor kevesebb nőnek lesz párja, de aki eddig is szingli volt, azt ez nem érinti.
Tehát a férfitöbbletre fogni bármit is még akkor is baromság lenne, ha érdemi férfitöbblet lenne és a nők tényleg csak a nagyon kisebbséggel lennének hajlandóak öszejönni.
De hozzáteszem: nincs érdemi férfitöbblet és a nők is simán összejönnek a férfiak 80-90%-ával... de ez mellékes.
"AKkor kivel vannak a nők, te agyban erős?"
A felső 10%-al te agyban erős. Vagy szerinted egy srác csak egy lánnyal tud lenni? Ne viccelj már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!