Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok és kezeltetnek kéne magam, ha még a háborúról is csak a felborult nemek aránya jut eszembe, és semmi mást nem tudok más szemmel nézni?
Azért szurkolok a háború eszkalálódásának, hogy végre egyenlítődjön már kifele a nemek aránya, ne legyen már végre ekkora férfitöbblet a fiatal korosztályban. Így egyszerűen nem jut barátnő rengeteg férfinak.
Örömmel olvasom, hogy több mint százezer férfi vesztette életét Bahmutnál, mert ebben is csak azt látom, hogy ezeknek a barátnői is felszabadultak és valahol meg fognak jelenni a társkeresési piacon. Ha Nyugaton akkor Nyugaton, bánom is én, legalább kevesebb Nyugati turista fog idejönni magyar nőt "lopni" magának a fránya nyugati fizetésével... tököm kivan azokkal is.
És egyszerűen nem tudom a dolgokat más szemmel látni csak ilyen szemmel. Mindenről csak ez jut az eszembe. Páran már mondták, hogy beteg vagyok és kezeltetnek kellene magam, akár menjek pszichológushoz meg ilyenek. Bár nem tudom egy pszichológus mit tudna csinálni azon kívül hogy nem kevés pénzt elkér tőlem, a nemek arányát nem tudja helyre állítani...
Ti mit szóltok?
20, kérlek, kezdj már el a valóságban élni....
Igen, létezik olyan, hogy egy embernek több szeretője van, de z mindkét nemre jellemző.
Sőt, poligám kapcsolatoknál az a jellemzőbb, hogy egy nővel van több férfi.
De ez mind rohadtul elhanyagolható mennyiségű ember. Kivel van a maradék 98-99%?
23as de ezeket nem ők találják ki, nagyrészt külföldi tartalmakbol veszik át. Azért használnak ilyen idióta szavakat h vadasszem, lapátáll, párkapcsolati piaci érték mert tukorfoditani próbálják az angol fogalmakat.
A lapátáll az eredetiben vmi olyan lehetett h squared vagy chiseled jawline, a vadaszszem az hunter egyes, a párkapcsolati piaci érték meg sexual market value.
Rollo Tomassi, Fresh&Fit, WheatWaffles ilyen figurákat néznek ezek a válaszolók youtubeon.
Utolsó vagyok, amit külön szeretek hogy a külföldi blackpillerek úgy beszélnek Magyarországrol hogy itt még jobb mint a hanyatló nyugaton, a nők nem olyan hipergámak, itt ok is jobban tudnának csajozni. Közben meg a hazai blackpillerek ugyanazokon panaszkodnak itt is mint az amerikai pajtásaik az USAban.
Szóval ezt egymás közt megbeszélhetnék, mert így nagy lesz a koppanas ha a külföldi blackpill fiúk idejonnek nozni,aztán itt is ugyanúgy elküldik őket a pcsába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!