Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves kisvárosi nőként hol ismerkedjek ha net nem jön be ?
Mosonmagyaróváron válogathatsz a jobbnál jobb szingli pasik közül, akik Ausztriában kapják a bérüket, tehát nem csórik, akármit is dolgoznak.
Én azért költöztem el onnan Budapestre, mert már elegem volt abból, hogy a LIDL-ben 140 kilós bálnákat is nálam 1 fejjel magasabb (pedig én sem vagyok pici), full jóképű, borostás macsóval látom, miközben egyetlen szingli nő sem volt a korosztályomban a környéken.
Budapesten pedig következő a helyzet: a jóképű és gazdag pasik a 20-25 éves egyetemista (büfé szakos) szépségeknél próbálkoznak, tehát valójában buta libáknál akiket apuci pénzel egy darabig, aztán miután megkapja a diplomáját és munkanélkülivé válik mert nem piacképes a szakmája, szépen rá is akaszkodik a jó pasikra. Tehát erős a női konkurencia. 28 éves nőként meg csodálkoznál, hogy csak a kőbányai csövesek próbálkoznak nálad, akkor meg az lenne a baj.
Közeli nagyvárosban esetleg ha az szóbajöhet.
Melyik megyében élsz?
Kelet-Mo.-n meg Dél-Dunántúlon is vidéken ott van a sok szingli Harrison Ford akik félmeztelenül építgetik a házukat meg szerelik a kocsijukat, és azoknak nem jut nő mert a nők felmentek Budapestre.
Még mindig nem értem a kérdező problémáját. Egyáltalán nem igaz, hogy rosszabbak lennének mentalitásban is mint a budapestiek. Nézzünk szembe a tényekkel, Pesten is a 80-90% kőbunkó panelproli, a budai oldal meg belterjes és sokan nem is magyar származásúak, hanem lófejű fritz-ek leszármazottai.
17, ki mit lát, én ezeket kapcsolatban élő vagy házas férfiaknál csak. Ők sem Harrison Fordok egyébként, de ezzel nincs is baj.
Az egyedülálló viszont a füvet alig hajlandó lenyírni, a ház karbantartása, állagmegóvása gondolati szinten sem nagyon merül fel benne, az autóját jó esetben lemossa, rosszabb esetben azt is leszarja, jóvanazúgy', köztes állapot, amikor egy tescos bevásárlással egybekötött tankoláskor a benzinkút autómosójával intéz(tet)i. Amúgy iszogat, cigizget, errefelé nagyon megy a drog is, tv előtt fetreng, játszik, a nőket és a kapcsolatokat illető gondolatait pedig addig jó, amíg csak a cimborái hallják. Ennek semmi köze a végzettségükhöz vagy a rosszul fizető munkájukhoz, középfokú végzettség és betanított munka mellett sem KELL így élni és hozzáállni, csak SZOKÁS. Annyiban igazat adok, hogy ez a típus bizonyára megtalálható Budapesten is. Szerintem az arányokban van lényeges különbség. Ott nem ez teszi ki az egyedülálló férfiak jelentős részét, itt igen, és úgy kellene megtalálni a tűt a szénakazalban, hogy nincs hol keresgélni, társkeresőn vagy fenn vannak, vagy nincsenek.
"nem ez teszi ki az egyedülálló férfiak jelentős részét"
Valóban nem ez teszi ki, itt az egyedülálló férfiak azoknak nincs házuk amit rendben tartsanak mert egy omladozó ezeréves társasingatlanban laknak ahol a szomszéd őrjöngését és fingását is tisztán lehet hallani. Valamint nincs autójuk, mert jó a busz is nekik, így azt sem kell lemosni meg semmi.
Aki nem ilyen férfi, az nem egyedülálló Budapesten, ez a nagy helyzet.
Ti vidéki nők tényleg nagyon nem tudjátok milyen jó dolgotok van ott a konkurencia mentességetekkel. Majd visszasírjátok ti még ezt ha majd késő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!